Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon baskanini ve yönetimini seçiyor..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

iskender önal iyi bir adam ama atay aktug kadar bile vizyonu, hedefleri,plani programi yok maalesef...
    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Önyargi:''ARI BENI SOKTU.BUNDAN SONRA BAL YEMEYECEGIM''demektir.

Lütfen önyargisiz yorum.Sagduyulu taraftar.
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Bazi arkadaslar don kisotçuluk oynamak istiyor. Yok AKP Trabzonspor'u ele geçirmek istiyor. Bu düsünceyi ciddiye alirsak bu düsünce üzerinden yola çikarsak o zaman Trabzonspor CHP'liler tarafindan isgal altinda midir sorusunu sormak gerekiyor. AKP- Trabzonspor naralarini atanlar hangi siyasi düsünceye sahipler acaba...

Don kisotçulugu birakalim kongreye siyasetin felan karistigi yok, bu tip yorumlar yaparak siyaseti kendiniz karistiriyorsunuz... Ögleden sonraki açiklamalarini bekleyelim görelim. Ondan sonra daha saglikli yorumlar yapariz. Ama körü körüne AKP Trabzonspor'u ele geçirmek istiyor gibi saçma sapan yorumlari birakalim, bu tip yorumlari ciddiye alirsak o zaman kulübü CHP'lilerden kurtarmak zorunda kalariz. Biraz dikkat etmek lazim...

zahmet etmeyin zaten birileri trabzonsporu kurtariyor meraklanmayin. a-k-p'nin trabzonspor operasyonunda son nokta:nuri albayrak.

adayligini koymasa gücenirdim.

olgulari altta alta koyun;iddialarin ve yorumlarin ne kadar saçma sapan olduguna karar verin.

siyaset karismasin ,aman aman bi tatsizlik çikmasin tavri içinde olanlara sesleniyorum;trabzonsporu dibine kadar siyaset içinesokanlari en hafif deyimi ile bu aymaz tavrinizla temize çikariyorsunuz.daha agiri bu operasyonda isbirligi içerisinde miziniz?(parali asker) operasyonun kendisi yeterince ve sonuna kadar siyasi iken durumu açiklamaya çalisanlara bu sekilde yaklasilmasini baska türlü izah edemiyorum.

elbette n.albayrak ben bu oprasyonda son halkayim ,görevimi yapiyorum ,bu sebeple aday oldum demeyecekti,iyi niyetli ,temiz yürekli ve sadece trabzonsporun basarisini düsünen taraftarimiza hos gelecek ihtilal,efsane vb laflar edecek ,masaya yumruk vurmaktan bahsedecekti.(dersine iyi çalismis)

siyasi düsüncemizi merak edenlere de söyleyelim; yanlis anlasilmasin chp'li degilim.bu ülkeyi ,halkini seven yurtsever bir insan olarak yurdumuza karsi alçakça ihanet içinde olan bu iktidarin ülkemin bütün saglam kalan yanlarina hinçla vurmasi gibi trabzonsporuma da bu sekilde bir asagilamayi reva görmesini içime sindiremiyorum.

TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

Ben ak partiyi sevem bi insanim ülkeyide gayet iyi sekilde yönetiyolar Burasi futbol forumudur ama futboldan çok siyaset konusulmaya baslandi. hERKES KENDINE GELSIN.. Daha baskan kim belli degil ki albayrak baskan olup kulübü sampiyon yaparsa burdaki insanlar naapicak çok merak ediyorum. BENCE YENI BASKAN ISKENDER ÖNALDIR..
          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

[QUOTE=oskayb]
            İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Bazi siyasi düsüncemizi merak edenlere de söyleyelim; yanlis anlasilmasin chp'li degilim.bu ülkeyi ,halkini seven yurtsever bir insan olarak yurdumuza karsi alçakça ihanet içinde olan bu iktidarin ülkemin bütün saglam kalan yanlarina hinçla vurmasi gibi trabzonsporuma da bu sekilde bir asagilamayi reva görmesini içime sindiremiyorum.

arkadasim sen siyasetin dibine vurdun..chp'li olsan iyi daha da kenarlardasin gibi geliyor bana..tamam nerde olursan ol da seçime bakis sistematigin çok yanlis...uzayli mi bunlar, aidsli mi nedir...yurdum insani, trabzon insani degil mi...

siyasi görüsü seninkine uymuyor diye neden baskan olmasin...o siyasi görüsten diye partisi kulübü ele geçirecek...birakin bu komplo teorilerini...bu kadar mi kolay bu is....
            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Bence Nuri Albayrak adayligini açikladiktan sonra baskanimiz belli olmustur.camiamiza hayirli ugurlu olsun.NURI ALBAYRAK BASKAN TRABZONSPOR SAMPIYON
              MİMOZA

Yorum

Ayrintili açiklama asagida lütfen dikkatli okuyunuz...

TRABZONSPOR'DA SEÇIMLI GENEL KURULA DOGRU...
                - NURI ALBAYRAK, BASKAN ADAYLIGINI DÜZENLEDIGI BASIN TOPLANTISIYLA AÇIKLADI
                - ISADAMI NURI ALBAYRAK:
                - "TRABZONSPOR'UN MASAYA YUMRUGUNU VURACAK GÜÇLÜ BIR YÖNETIME IHTIYACI VARDIR"
                - "22 YILLIK SAMPIYONLUK ÖZLEMINE OLUSTURACAGIMIZ GÜÇLÜ YÖNETIM ILE SON VERECEGIZ"
                - "TRABZONSPOR IÇINDE HIÇBIR ZAMAN SIYASET OLMAYACAK, BIZ TRABZONSPOR PARTISI OLACAGIZ"
                - "ADAYLIGA 3 GÜN ÖNCE AILEMIN FIKRINI ALARAK KARAR VERDIM"

TRABZON - Isadami Nuri Albayrak, 18 Aralik'ta yapilacak Trabzonspor seçimli olaganüstü genel kurulunda baskanliga aday oldugunu düzenledigi basin toplantisiyla resmen açikladi.
                Trabzonspor'un her alanda yumrugunu masaya vurabilecek güçlü bir yönetime her zamankinden daha çok ihtiyaç duydugunu belirten Nuri Albayrak, gelecek sezondan itibaren 'Dev' Trabzonspor'u yeniden olusturarak sampiyonlugu elde edeceklerine inandigini kaydetti.
                Trabzon Zorlu Grand Hotel'de düzenledigi basin toplantisiyla Trabzonspor baskanligina resmen aday oldugunu açiklayan isadami Nuri Albayrak, "Dogdugum, büyüdügüm, memleketim Trabzon'umuzda, Trabzonspor'umuzu sanli tarihindeki parlak günlerine yeniden kavusturabilmek için camiadan gelen yogun baskilar karsisinda baskan adayi oldum. Trabzonspor'un her alanda yumrugunu masaya vurabilecek güçlü bir yönetime her zamankinden daha fazla ihtiyaci vardir. Bir dünya markasi olan ve önce firtina, sonra ihtilal ve efsane haline gelmis Trabzonspor'un tekrar ayaga kalkmasi gerekmektedir. 22 yillik sampiyonluk hasretine arkadaslarimizla birlikte olusturacagimiz güçlü bir yönetim kurulu ve çagdas bir yönetim anlayisiyla son verecegiz. Biz bu ise soyunurken her seyi detayina kadar inceledik. Gerekli tespitleri yaptik. Plan ve programimizi hazirladik" dedi.
                "Biz icraat adamiyiz" diyen Nuri Albayrak, "Yaptiklarimiz yapacaklarimizin teminatidir. Spor alanindaki genis bilgi ve birikimimizi hizmetlerimizi, kendi yöremiz için degerlendirmek amaciyla ekibimizle yola çiktik. Trabzonspor'un her seyi var. Tesis, para, oyuncu kalitesi. Trabzonspor'un unu ve sekeri var. Helva için iyi bir ustaya ihtiyaç var. Trabzonspor'un artik kaybedecek zamani yoktur. Sikintilari ve üzüntüleri, basariya ve sevince dönüstürmenin zamani gelmistir. Gün bugündür" diye konustu.
                Trabzon'a çok farkli duygularla geldigini belirten Albayrak, "Bugün, beni ve ailemi yetistiren sehrime çok farkli duygularla geldim. Memleketime olan borcumu ödemeye geldim. Trabzonspor'u yeniden elbirligiyle eski günlerine kavusturmak için degerli genel kurul üyelerinin destegini bekliyorum" ifadelerini kullandi.
                Baskanliga adayligini açikladigini ve bundan sonra geriye dönüsün olmayacagini ifade eden Nuri Albayrak, "Adayligimi açikladim. Artik bundan sonra geriye dönüs olmaz. Ok yaydan çikmistir. Benim hiç kimseyle bir husumetim yok. Trabzonspor'un menfaatleri içinde herkesle çalisirim. Trabzonspor'un haklarini savunmak için buradayiz. Gücümüz de var" diye konustu.
                Teknik Direktör Vahid Halilhiodziç konusunda yönetim kurulu olarak karar vereceklerini belirten Albayrak, "Vahid Halilhodziç, konusunda yönetim kurulu ile karar verecegiz. Bize faydali olur ise devam ederiz, olmaz ise konusur, yolumuza onunla devam etmeyiz. Benim fikrim hocamiz çok kararli, disiplinli, ilkeli ve prensipli bir teknik adam ve su anda yaptigi çalismalari çok begeniyorum. Takdir ediyorum" dedi.
                Basbakan Recep Tayip Erdogan ile yakinliginin hatirlatilmasi üzerine ise Albayrak, "Hakkimdaki siyasi konusmalar beni rahatsiz etmiyor. Biz insanlarin siyasi yönlerine bakmiyoruz. Basarilarina bakiyoruz. Biz Trabzonspor'da hiçbir zaman bir partiyi temsil etmeyecegiz. Biz Trabzonspor partisi olacagiz ve kulübün basarisi için mücadele edecegiz" diye konustu.
                Aday olmaya 3 gün önce ailesi ile birlikte toplanarak karar verdigini belirten Albayrak, "Adayliga 3 gün önce ailemle yaptigim toplantida karar verdim. Biz bir aile sirketiyiz ve kararli bir sirketiz. Onlarin iznini alarak, fikirlerini alarak aday oldum. Bugüne kadar 100'e yakin insanla görüstüm. Uyumlu ekip çalismasi yapacak arkadaslarla görüsmelerimizi sürdürüyoruz. Henüz listemizi olusturmus degilim" dedi.
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Aslanim benim beeee.Büyük adam,modern görüslü,ilkeli,vizyon ve karisyer sahibi vs... ideal bi baskan.Allahima dua edecem insallah seçilirsin NURI ALBAYRAK
                  MİMOZA

Yorum

'Trabzon'a çok farkli duygularla geldigini belirten Albayrak, "Bugün, beni ve ailemi yetistiren sehrime çok farkli duygularla geldim. Memleketime olan borcumu ödemeye geldim..''dedi.

Insallah dedigin gibi yaparsin...
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Iskender Önal ve Nuri Albayrak adayliklarini açikladilar
                      Kulübümüzün yaklasan seçimli olagan genel kurulu için bugün Iskender Önal ile Nuri Albayrak baskan adayliklarini açikladilar. Adaylardan Iskender Önal kulübümüzün Divan Yönetim Kurulu Baskanligi?na bir yaziyla basvururken, Nuri Albayrak da düzenledigi basin toplantisiyla kararini kamuoyuna bildirdi.

Kulübümüzün 10-11 Aralik 2005 tarihlerinde yapilacak çogunluk aranan Seçimli Olagan Genel Kurulu?nda baskanliga adayligini koymak isteyen üyelerimizin basvuru haklari bu aksam 18.00 itibariyla sona erdi.

Ancak toplantida çogunluk saglanmadigi takdirde, yine tüzügümüzün 69. maddesinin amir hükümlerine göre, 17.12.2005 Cumartesi günü saat 10.00'da baslayacak olan çogunluk aranmayan Olagan Genel Kurul toplantisinda baskan ve yönetim kurulu adaylik basvurusu için, bildirilen üye sayisinin (150) onayli imzalari da ekte olmak kosuluyla en geç 15.12.2005 Persembe günü saat 10.00'a kadar yapilabilecektir

trabzonspor.org.tr
                      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

iskender Önal ve Nuri Albayrak

tek adayla kongreye gidilmemesi için yapilan bir manevra olabilir. bu demek oluyorki Nuri Albayrak büyük oranda yeni baskanimiz.

hayirli olsun dileyim mi.
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Ön yargili degilimdir asla. Ama Trabzonspor Partisi olacagiz ne demek simdi. Biz siyasetten uzak duralim dedikçe, baskan adayi Albayrak sürekli AKP'nin yanlisi olmadigini deklere etme geregi duyuyor.

Birak bunlari Albayrak, bana icraatlarini anlat. Kulübün mali dengesini yukariya çekmek için ne gibi projelerin var, koltugunun altinda. Bende söylerim, masaya vurmaya hatta vurunca kirmaya geldim diye. Bana proje lazim. Biz mali açidan güçlü oldugumuzda masayada vururuz, masa altina saklananlara da.

Birileri israrla Trabzonspor'u siyasetin içine çekmeye çalisiyor. Açikcasi son günlerde medyada çikan komplo teorileri, geçmiste Ergun Ata'nin kaleme aldigi yazi ve baskan adayinin ben o taraftan degilim, yönetimim de her partiden yönetici olacak türünden yapmis oldugu demeçlerde, bu yöne dogru hizli bir ilerleme sürecinin basladigini gösteriyor.

Hiç kimse Trabzonspor'u siyasi emeline alet edemez. Herkes haddini bilecek. Siyaset mecliste, futbol yesil sahalarda yapilir. Bunun ayrimini yapamayanlara da elbetteki büyük Trabzon halki ve Trabzonspor taraftari haddini bildirecektir. Yok artik, üç köfte yirmibes...

Yorum

Abi iyi diyosun da 7den 70e herkes tayyip'in adami diyosa adam için,açiklama yapmasi normal degil mi bu konuyla ilgili??
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                              Abi iyi diyosun da 7den 70e herkes tayyip'in adami diyosa adam için,açiklama yapmasi normal degil mi bu konuyla ilgili??

Yanlis birsey demiyorlar, bilinen birsey. Kalkip onlarin sorusuna "Trabzonspor partisiyiz" demenin ne mantigi var. Ben beklerdim ki, "arkadaslar birakin bu isleri. Biz futbol takiminin yöneticiligine soyunuyoruz, parti baskanligina degil." Daha ilk günden medyaya koyacak postayi, bende diyecegim ki. Ula helal olsun 8 okka .asak var bu adamda.

önyargili degilim ama, "Trabzonspor Partisiyiz" sözü çok hosuma gitmedi benim. Senin gittiyse, destekleyebilirsin Trabzonspor Partisini ve baskanini.

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Birak bunlari Albayrak, bana icraatlarini anlat. Kulübün mali dengesini yukariya çekmek için ne gibi projelerin var, koltugunun altinda. Bende söylerim, masaya vurmaya hatta vurunca kirmaya geldim diye. Bana proje lazim. Biz mali açidan güçlü oldugumuzda masayada vururuz, masa altina saklananlara da.

hay yasa be abi [img]smileys/smiley32.gif[/img]

kimsenin tanimadigi bir adam çikip yaptiklarim yapacaklarimin teminatidir vs vs söylüyor ama ne yapmis blmiyoruz.(herkes ist bs bld felan diyo da orda ne yapmis elle tutulur bilmiyorum ben)
                                Her daim TRABZONSPOR!
                                Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                                "7"

Yorum

Çalışıyor...
                                X