Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe - Ankaragücü Maçına Soruşturma

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

tff değil,savcılık bu işi kovalamalı,yoksa tff o şirketi yasaklar futbol ''temilenmiş'' olur.

ulan şikenin ağababası zaten özgener ve p.çleri!
    Entropi İyidir.

Yorum

Kaan Söylemezgiller, bu yazıyı word de mi yazmış?

İyi yazmış ha!

TFF soruşturma açmışsa adı üstünde soruşturMA dır o.

Sahi herkes suç duyurusu diyor da, dava açıldı mı?

Savcılık el koydu mu mevzuya?

Ben böyle bir habere denk gelmedim...

Millet anca esip gürlüyor.

*

Neyse, bu yazı bir topçu için fazla ağır... Kusura bakmasın...

*

Bir de gazetelerin ilgili sayfalarında bu haberin altında; "Ne oldu Trabzonlular gördünüz mü?" gibi zavallı ifadeler var mesela...
      Kaan'In çıkıp ne demesini bekliyorduk ki?

Şaka gibiler camia olarak yemin ederim...

Yorum

Bir şey olacağı yok.Kimin yaptığının hesabını kimden soruyoruz.Gir kapıdan çık pencereden,aynı ev,aynı aile.

Yorum

Emre Belezoğlu : Montaj

Kağan Söylemezgiller : Şaka

Kağan'ın yazdığı yazı tamamen bir Avukat dili ile yazılmış. Al olum bunun altına imzanı at denmiş.

Başkanım bizleri uyardıktan sonra kendisiyle oturup konuştuk ve her şeyi gösterdim. Bunların şaka olduğunu ve Ekrem Okumuş'un ne kadar benimle ilgilendiğini anlattım.

Bu cümle kurgusu enteresan. Başkan önce uyarıyor, sonra Kağan her şeyi gösterdim diyor. Yani Kağan ilk Ahmet Gökçek ile görüşmüyor.
          Oysa bu böyle değildi.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Bu ülkede futbolun ergenokanlarına soruşturma olmaz, harbiden bende bişey beklemiyorum. Bu soruşturmadan çıkacak sonuç yok.

Ava tüfeksiz giden avcıgibidir bu iş. Sonuç eeee tüfek yok yapacak bişey yok olacak . La git tüfeğini evden al gel vur angut kuşunu işte..

Yorum

Bakalım;"hayatınızda 1 kez görüştünüz de bu görüşmeyi fb-Ankaragücü maçı öncesine nasıl denk getirdiniz" diye sorabilecek zekada bir savcı-hakim görebilecek miyiz..
              Herkese Merhaba

Yorum

Bunlardan birsey cikmaz mhk gundemin deyisimine simdi kis kis guluyordurlar maclarin sonucuna esas tesir edenler belli bu hakemler konusulacagina saka sukalarla ugrasiyoruz adam penalti uretiyor kirmizi karti es geciyor sampiyonu belirliyor hicbirsey olmamis gibi yine yeni sezonda ayni film devam edecektir

Yorum

Minareyi çalan şeref fukalaraları kılıfını çoktan hazırlamıştır...

Yorum

Milli maçta emre kırmızıyı yerse maçıda kaybedersek işte o zaman emrenin koruyucuları ve karşıtları fena kapışır...
                    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

tek bu konu ile hiçbir şey çıkmaz. baksanıza mesajı alan bile şaka oldugunu biliyordum diyo.
                      buna benzer bir olay daha patlak verse (inşallah) bakın o zaman curcunaya. YÜCE ALLAHım birini daha şaşırtır inş. bu davaya bakacak savcıda olayı sadece bu konu üstüne degilde başka takım futbolcuları ve hakemleride araştırmaya alır. ama nerde.... sonunda yine biz haksız çıkarız. bizimle dalga geçerler
                      En son amasya0561 tarafından düzenlendi; 01.06.2011, 22:45.
                      2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

Ne yani başkanına mesajı gösterirken şöyle mi dedin Kağan bey!
                        Aaa bak başkanım emre abi bana şaka yapmış .. ha ha ha !
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Ati alan uskudari gecti biz hala uskudar nerde diye soruyoruz....

Yorum

sakat emenike ninerja milli takımında oynadı ve takımının 4. golünü attı

Nigeria 4-1 Argentina
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sakat emenike ninerja milli takımında oynadı ve takımının 4. golünü attı

Nigeria 4-1 Argentina
                              adamlar ne güzel gözümüze baka baka SIKE yaptilar ama herkez seyretti kayserisi ünali hediye ettiler tsk ederek. Emenikeyi satin aldilar bir kac oyuncu daha var. Es Es ve kayseri satilmisligin hediyesini aliyorlar
                              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Arkadaslar ahmet gockek milletvekili veya bir baskasi kim tv cikip bir sey iddaa ediyorsa vicdanlarda hakli cikabilir ama kanunlar onunde birseyleri ispatlamak icin elinde delillerin sahitlerin vs olmali bunlar gercekten varsa neden savci yerine herhafta yeni bir balon haber yapan telegol programina katiliyorlar ankaragucu baskani madem oyuncusuna guveniyordu neden bugunki ince ayar aciklamasi yaptirildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X