Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe - Ankaragücü Maçına Soruşturma

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

yeterki rezil olsunlar yeterki kepazeliklerini dünya duysun diye yapılıyor bunlar.. yoksa birşey çıkmayacağını hepimiz biliyoruz !
    u will need justice at the end..

Yorum

Eğer tek kanıt Blackberry Messenger'dan atılan mesajlarsa bir sonuca varmak mümkün değil. Bildiğim kadarıyla onlara erişim izni yok çünkü.

Yorum

Bugün spor haberlerinde söyledi,Juventus eski başkanı Moggi için 5 yıl hapis cezası isteniyor ki bu olay 2006 dan beri sürüyor.Adamlar olayın ne kadar üstüne gidiyorlar görüyorsunuz.Küme düşürmeler,eksi puanlarla başlatmalar,şampiyonluğu 2.takıma vermeler yetmedi,bu işin içinde olan herkesin ceza alması için uğraşıyorlar.Biz de 1 aya kapanır dosya,şampiyon tecillenir.Şampiyonlar ligi var malum.

Yorum

adalet yerini bulur inşallah...

Yorum

hürriyetin haberlerini okusanız bu konuyla ilgili olarak oturup ağlarsınız fb.yi nasıl karalıyorlar diye.. bu kadar da zavallılık olmaz bu kadar da terbiyesiz bir gazete olmaz !
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

kimi kime şikayet ediyoruz ki tff fb yi şampiyon yapanların içinde degilemi neden boşa kürek çekiyoruz azize basacvak milyon dolarlar işi örtbas edecek...
              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

emrenın mıllıtakımda oynatılmaması ıcın kampaya baslatma zamanı gelmedımı bmnnnnnnnnn

Yorum

Yazdıkalrınıza bakıyorumda ne diyeyim bilmiyorum arkadaşlar...Bu federasyonun inceleme işinden hiç bi şey çıkmaz..Çıksa çıksa ne çıkar bi,liyormusunuz? Birileri dostalr alışverişte görsün,insanlar sussun diye o menajer günah keçisi ilan edilir,fişini çekerler,meslek hayatı biter o kadar...ohhhh üstüne bir bardak soğuk su için derler...o kirli kupayı alsınlarda......geçti artık..ama çamur çirkef bulaşmış bir kupaları oldu....neyle yıkasalar çıkmaz..
                  Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

sonuç önemli sonuç.
                    soruşturma açtık diyerek taraftarın gazını alamazsınız.
                    teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

iş savcıya bakar...
                      Entropi İyidir.

Yorum

İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hürriyetin haberlerini okusanız bu konuyla ilgili olarak oturup ağlarsınız fb.yi nasıl karalıyorlar diye.. bu kadar da zavallılık olmaz bu kadar da terbiyesiz bir gazete olmaz !
                        ..refsizler topluluğu birleşmiş gazete çıkarmış.

Yorum

Unutmayın ki, masa başında kazanmaya alışkın bir takımla uğraşıyoruz. Başbakanın, Trabzon'dan verdiği mesaj nettir. Aziz yıldırımın beyanatı da aba altından sopa göstermekten başka birşey değildir. Federasyon, başının üstünde bu kadar kılıç varken, 18 hafta adil davranamamışken şimdi adalet beklenemez.

Yorum

Ankaragücü futbolcusu Kağan Söylemezgil'e gönderildiği ifade edilen mesajlar son günlerde futbol gündemine bomba gibi oturdu. Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut'un yardımcısı Ekrem Okumuş'un A.Gücü oyuncusunda Fenerbahçe maçı so

Ama burada yazdığım gibi bu konuda hiçbir kötü niyet yok.

Ben zaten Ekrem Okumuş'un benimle şaka yaptığını biliyordum yazdıklarının hiçbiri zaten olamazdı. Bu olaylar yaşanılanların dışında farklı bir boyutta olsaydı zaten benim vereceğim tepki de farklı olurdu.

Bir futbolcunun başka bir futbolcuyu kulübüne transfer ettirmesi zaten mantık dışı.

İnsanlar böyle bir şeye nasıl inanıyorlar anlamıyorum.

bu saatten sonra birşey olacağını sanmıyorum...
                            Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

Bülent Yıldırım denen hakemi araştırsınlar bence.Peşi çorap söküğü gibi gelir..

Yorum

ya bana sanki bizim yönetim bu işle tarftarı oyalamak istiyor gibi geliyor bana ma neyse, bende cok mu paranoyak oldum nedir
                                BİZE HERYER TRABZON!!!
                                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X