yeterki rezil olsunlar yeterki kepazeliklerini dünya duysun diye yapılıyor bunlar.. yoksa birşey çıkmayacağını hepimiz biliyoruz !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe - Ankaragücü Maçına Soruşturma
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bugün spor haberlerinde söyledi,Juventus eski başkanı Moggi için 5 yıl hapis cezası isteniyor ki bu olay 2006 dan beri sürüyor.Adamlar olayın ne kadar üstüne gidiyorlar görüyorsunuz.Küme düşürmeler,eksi puanlarla başlatmalar,şampiyonluğu 2.takıma vermeler yetmedi,bu işin içinde olan herkesin ceza alması için uğraşıyorlar.Biz de 1 aya kapanır dosya,şampiyon tecillenir.Şampiyonlar ligi var malum.
Yorum
-
hürriyetin haberlerini okusanız bu konuyla ilgili olarak oturup ağlarsınız fb.yi nasıl karalıyorlar diye.. bu kadar da zavallılık olmaz bu kadar da terbiyesiz bir gazete olmaz !''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Yazdıkalrınıza bakıyorumda ne diyeyim bilmiyorum arkadaşlar...Bu federasyonun inceleme işinden hiç bi şey çıkmaz..Çıksa çıksa ne çıkar bi,liyormusunuz? Birileri dostalr alışverişte görsün,insanlar sussun diye o menajer günah keçisi ilan edilir,fişini çekerler,meslek hayatı biter o kadar...ohhhh üstüne bir bardak soğuk su için derler...o kirli kupayı alsınlarda......geçti artık..ama çamur çirkef bulaşmış bir kupaları oldu....neyle yıkasalar çıkmaz..Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehürriyetin haberlerini okusanız bu konuyla ilgili olarak oturup ağlarsınız fb.yi nasıl karalıyorlar diye.. bu kadar da zavallılık olmaz bu kadar da terbiyesiz bir gazete olmaz !
Yorum
-
Unutmayın ki, masa başında kazanmaya alışkın bir takımla uğraşıyoruz. Başbakanın, Trabzon'dan verdiği mesaj nettir. Aziz yıldırımın beyanatı da aba altından sopa göstermekten başka birşey değildir. Federasyon, başının üstünde bu kadar kılıç varken, 18 hafta adil davranamamışken şimdi adalet beklenemez.
Yorum
-
Ankaragücü futbolcusu Kağan Söylemezgil'e gönderildiği ifade edilen mesajlar son günlerde futbol gündemine bomba gibi oturdu. Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun menajeri Ahmet Bulut'un yardımcısı Ekrem Okumuş'un A.Gücü oyuncusunda Fenerbahçe maçı so
Ama burada yazdığım gibi bu konuda hiçbir kötü niyet yok.
Ben zaten Ekrem Okumuş'un benimle şaka yaptığını biliyordum yazdıklarının hiçbiri zaten olamazdı. Bu olaylar yaşanılanların dışında farklı bir boyutta olsaydı zaten benim vereceğim tepki de farklı olurdu.
Bir futbolcunun başka bir futbolcuyu kulübüne transfer ettirmesi zaten mantık dışı.
İnsanlar böyle bir şeye nasıl inanıyorlar anlamıyorum.
bu saatten sonra birşey olacağını sanmıyorum...Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum