Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe - Ankaragücü Maçına Soruşturma

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zengin ve şımarık çocuğu tanık sıfatıyla ifade verecekmiş. Gerçi verse ne olur vermese ne olur. Medya olayı üstün bir gayretle "masum Emre-kaka Trabzon" şekline bürüdükten sonra...

Yorum

• pislik lugano her yer de ayni

Yorum

• emrenin yaptigi ilk olayi degil sonda olmiyacak sahada kol hareketi mi tekme atmami irkcilik mi küfür mu hepsi var. Ayni emre bu hareketleri anadolu takimlarinda yapamazdi
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herifin uluslararası arenada da dokunulmazlığı var!

Yorum

• Bizim Fifa başvurumuz ne oldu? Dosyalar verilecekti hazırlanıyordu falan. O iş ne oldu ?
            - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Soruşturma olmuştur savuşturma, bu ülkede böyle.

Yorum

• İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Soruşturma olmuştur savuşturma, bu ülkede böyle.
                Yani Fifa başvurusundan vazgeçtik öyle mi? Tff araştırmasını sormuyorum, Fifa'ya şikayet edicektik soruyorum. Ben ciddi ciddi onların ne diyeceğini bekliyordum
                - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Bu da bir şakaydı...
                  Biz güldükçe espri yapmaya devam edecekler.

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yani Fifa başvurusundan vazgeçtik öyle mi? Tff araştırmasını sormuyorum, Fifa'ya şikayet edicektik soruyorum. Ben ciddi ciddi onların ne diyeceğini bekliyordum

FIFA'ya sadece bir yazi gönderdik diye biliyorum, henüz cevap yok...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Federasyonunda Emenikeyim!
                      *
                      *
                      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• m.ali.aydınlar gelsinde adalet görelim dimi ama!

elbet sorarız hesabını birgün.
                        Entropi İyidir.

Yorum

• o işten bısey cıkmaz....
                          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            m.ali.aydınlar gelsinde adalet görelim dimi ama!

elbet sorarız hesabını birgün.

Türkiye'de yetkili mercekler birsey yapmiyorlar, sorumluluk almiyorlar.

Uzun lafin kisasi adalet yok iste.

Onun icin hicbirseyin hesabini soramayiz gibime geliyor.
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• olay bir hafta gündemdeydi şimdi kapandı gittti ne diyim haksızlığı bile görmüyolar
                              ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Böyle olacağı belliydi.

İbrahim Yazıcıyı seçim sonrası tutuklayanlar Eskişehir maçını,Emenike olayını,Sezer transferini v.s. incelese futbol temizlenir.Ama
                                olmaz İstanbul takımları borcu varsa devlet öder,durumu kötüye giderse "elbirliğiyle" kurtarılır,her zaman destek verilir ama Anadolu takımıysa dibine kadar soruşturulur.
                                *
                                *
                                Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X