Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe - Ankaragücü Maçına Soruşturma

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• suna bakin bi, ben bisey anlamadim bu isten. bunlar neyin cezasi. kimler hangi macta ve neye göre ceza yemisler sikeden dolayi.
    aklananlar ise neye göre aklandi ?

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

• Sadece ankaragucu maci degil

es- es maci. Bir takım oyle futbol oynamaz.
      amenik ve karabuk . bir takım oyle gol yemez.
      Genclerbirligi. Srdar ın yedigi gollere bakın
      Sivas maci. O kaleci yerine ben olsam o heyecanla yemem

Fb sikeci takımdir. Emre bu ligdeki en cirkin en cirkef en ahlaksiz futbolcudur.
      Cocugu uzerine yalan yemin verecek kadarda karekter yoksunudur.

Bizim yoneticilerden Fb ye saygı dıyan varsa cektirip gitsin.
      Buu takımıin bileginin hakkını siyasete alet eden bakan faruk ozak ve siyasilere ceza veremeyen Trabzon lu ve Trabzonsporlulara varsa yazıklar olsun.
      13 Vitor Hugo

Yorum

• Ayrıca lig tv ve Hurriyete para veren adam bizden deildir. alan okuyan izleyen demedim. para veren dedim.

Hatta Trabzon kentinin yerinde olsam Star Tv Ugfur Dundar Ve Hurriyeti her yerde yasaklardım
        gazeteciler satmasin almasin yaysat yayınlarını anlasin karektyersizler
        13 Vitor Hugo

Yorum

• Bu iş kapandı heralde, başlığı da mı kapatsak artık
          Bizden başka gündeme getiren yok çünkü

Yorum

• Bu ülkede Fener'e, Galatasaray'a, Beşiktaş'a ceza verilmez.

Yorum

• Yakındır elbet şamar oğlanına dönecekleri sezonlar..

Söğütlüçeşmeden her geçtiğimde neden fblinin biri stadı gördüğünde olum fener dünya takımı der kendi kendine göğüsünü kabartır paramız çok aziz baba herşeyi halleder bu g.tü kalkıklık niyedir.
              Gırtlaklarına basa basa şampiyon olmamız lazım bunların, tüm o yüreksizlere para cematine inat yüreğimizle gırtlaklarına gırtlaklarına basmamız lazım..
              Boğulup gebersinler haysiyetsizler kendi fışkılarında.
              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
              Бургундия синий
              61

Yorum

• bu konu unutuldu gitti bilen. bosuna beklemenin anlami yok. adalet yok

Yorum

• bana en çok koyan, maçlar esnasında en çok adaletsizliğe küfreden kişilerin bu başlığa uğramaması oldu.

herkes unutturmaya çalıştı ama dahada öncesinde bazılarımız sıkıldı. yazıklar olsun...

bir 5 sene sonra bir lig bitiminde daha yürüyüş yaparız bu kafayla.
                  Entropi İyidir.

Yorum

• Arkadaşlar artık anlayın bu iş kulübümüzün başındakilerinde bildiği ancak sadece taraftarın tepkisini azaltmak için yaptıkları ufak tefek çıkışlar haricinde zaten ne bizim federasyon nede diğer merciler tarafından hiç bir zaman soruşturma konusu yapılmadıki ilk önce bu konuya bizim başkan ve yönetimin sıcak tutması gerekirken onlar çoktan yaz tatillerine çıktı biz neyi bekliyoruz ki yazık menfaatleri uğruna Trabzonporu peşkeş çekenler bir gün bunun hesabını vermeli ...
                    Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• hakkımız yenildiyse eğer coluk cocuklarından cıksın inşallah

Вы попали по адресу!

Yorum

• Bu konu şuan yargıda değil mi?
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak uzungollee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          hakkımız yenildiyse eğer coluk cocuklarından cıksın inşallah
                          yenildiyse degil, yenildi ama kimsenin sesi cikmiyor malesef. hersey göstermelik

Yorum

• daha yargıya taşınmadı,savcılık soruşturma başlattımı? şikayette bulunuldu.

dokunmazsa kimse bu olaya, bırakmayalım peşini,gerekirse hep peşinden koşalım ama bırakmayalım.
                            Entropi İyidir.

Yorum

• alt liglerden 3-5 oyuncuya men cezaları verildi işte bakın mücadele ediyoruz mesajı verildi,

süper ligde adın geçenler aklandı,biz de yedik zaten!
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• hani kim neyi araştırıyor soruşturuyor, yarın bir gün el altından milletvekilide şikayeti geri cekerse kimse şaşırmasın. .
                                BİZE HERYER TRABZON!!!
                                Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X