Şu an için ortalık sakinleşmiş gibi gözüküyor. Millet uyandı başbakan gelmeden tepki vermenin boş olduğu anlaşıldı. Tabi polis'in tam olarak ne düşündüğü belli değilmiş.Miting alanında ses, müzik sistemi devrede olduğu için protestocu gurup beklemede...
Ancak, bu olan biteni tv kameraları çekmiş, bu görüntüler yayınlanırsa zaten protesto ses getirecektir. Bir nevi amacına ulaştı diyebiliriz ama asıl beklenti başbakan geldiğinde olacakmış bir hava varmış. Bakalım o zaman ne olacak?
Şimdilik beklemedeyiz...
Abi insallah mesaj gerekli yere gider...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
forumda valiyle buluşup ne konuştuğu ortaya çıkıyor faruk özakın
ahh ulan sırma saçlı seni adam sanardık bi zamanlar
Eski başkanımız ve Spor bakanı F.N.Özak:"Bir bakanın hakemler hakkında konuşması doğru olmaz.Trabzonspor'un hakkı ilk defa yenmemiştir, son da olmayacaktır."sırma saçlı bakan bunları konuşuyor!!!ağasından sus emri almış susuyor.yazıklar olsun oturduğun koltuğa ve yazıklar olsun sana trabzonsporun hakkını yemesinler diye verilen oylara
hopada silah yok arkadaşlar nerden duyuyosunuz bunları. otobüsten dengeisini kaybetip düşmüş bir polis arkadaş. Allah korusun yardım etsin diyecek bişey yok.
Ama aksam hepiniz göreceksini!! Hic bir yerde bu olay Trabzonspor Fenerbahce arasinda haksiz rekabet ve Basbakanin taraf tutmasiylan basladi, demeyecek!!
Yasli kadin joplandi?!? Inanayim mi?! Nedense böyle seyleri söyleyenler Üniversitelerlen protestoya kalkanlar oluyor hep.. Ben Üniversiteli disinda insan joplandigi görmedim daha.
Eski başkanımız ve Spor bakanı F.N.Özak:"Bir bakanın hakemler hakkında konuşması doğru olmaz.Trabzonspor'un hakkı ilk defa yenmemiştir, son da olmayacaktır."sırma saçlı bakan bunları konuşuyor!!!ağasından sus emri almış susuyor.yazıklar olsun oturduğun koltuğa ve yazıklar olsun sana trabzonsporun hakkını yemesinler diye verilen oylara
Ne zaman söyledi bunu...?
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum