Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kaiser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne güzel olurdu, o mitingde "bize her yer trabzon" diye bağırmak.
    yılın olayı olurdu
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      karadeniz insanı zekidir,kıvrak zekalıdır,
      gelir aklına güzel bir fikir,

mesela ben şöyle düşünüyorum,
      başbakan kürsüden atıp tutup üfürürken
      öyle 5-10 kişi değil de baya bi organize olmuş bordomavi yürekler başlayacak trübündeki şarkılarını marşlarını söylemeye,
      başbakan otobüsten şunu şunu yaptım hayaldi gerçek oldu derken
      bizimkiler tınlamaz kaale almaz edayla
      lay lay lay,lay lay lay felan derken
      bir gurup bordo diyecek öbür taraf mavi
      biri şampiyon diyecek öbürü trabzon
      sonra biri çıldır diyecek herkez çıldıracak
      çık savcının karşısına varmı bunun suçu
      formalarımızı giyip meydanda olacağız ama bakalım bir organizasyon varmı bilmiyoruz.. eğer varsa bu olay süper olur
      yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• İlk olarak BALKAN 06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        karadeniz insanı zekidir,kıvrak zekalıdır,
        gelir aklına güzel bir fikir,

mesela ben şöyle düşünüyorum,
        başbakan kürsüden atıp tutup üfürürken
        öyle 5-10 kişi değil de baya bi organize olmuş bordomavi yürekler başlayacak trübündeki şarkılarını marşlarını söylemeye,
        başbakan otobüsten şunu şunu yaptım hayaldi gerçek oldu derken
        bizimkiler tınlamaz kaale almaz edayla
        lay lay lay,lay lay lay felan derken
        bir gurup bordo diyecek öbür taraf mavi
        biri şampiyon diyecek öbürü trabzon
        sonra biri çıldır diyecek herkez çıldıracak
        çık savcının karşısına varmı bunun suçu
        Off off tadından yenmez )
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Taşkınlık yapmadan provakasyona mahal vermeden protesto hakkmızı kullanalım arkadaşlar.Yoksa haklıyken haksız duruma düşeriz aman dikkatt..

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Taşkınlık yapmadan provakasyona mahal vermeden protesto hakkmızı kullanalım arkadaşlar.Yoksa haklıyken haksız duruma düşeriz aman dikkatt..
            abi bende bunu diyorum ama busefer ak partili olmakla ve başbakanı sevmekle suçlanıyorum zaten ben bunu kimseden saklamıyorumki ama konu Trabzonspor olunca iş değişiyor işte...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak oflum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Badaloglu kardes,

iste bunun yüzünden sen hep yenilen olacaksin!!! Bana senin su yazdiklarin sunu hatirlatiyor: Bir zamanlar kiz cocuklarini okula göndermiyorlardi diye toplumunda hakaret ediyorlaredi, simdi okuyorlar basi örtülü diye üniversiteye sokmuyor!!!!

Kendimize gelelim!!! Her türlü imkana sahip OLACAGIZ. Daha cok calisacagiz, daha cok kosacagiz, az konusacagiz!

Sen o Gürsoylara, Bayraktara ve diyerlerine sor: Sen nasil Trabzonlusun, Trabzona bir gram faydan yok?!?!?!?
              Ben Trabzonspor'lu olmakla zaten bu ülkede en zor olanı seçmişim demektir. Yeterki Trabzonsporumuzun onurlu mücadelesine gölge düşürmesinler. Varsın hep yenilen ben olayım...

Ama şu bir gerçek ki, gerçekten ben bu ülkede oy kullanmak istemiyorum. Çünkü siyasetçilere hayatta inanmam. Dediğim gibi benim için siyaset: ''yalan, dolan, talan'' dır. Bu işin sağı, solu yok. o yüzden oy kullanmam normalde ama bu seçimlerde Trabzonsporumuz için oy kullanacağım. Dediğim gibi hepsinin canı cehenneme...

Dünya'ya ya baktığınızda en güçlü ülke Amerika değil mi? Sonra ingiltere, Fransa, Almanya, Japonya, Kanada, v.s... Bu ülkeler kapitalizmi yaşıyor ve yaşatıyorlar. Haliyle ülkemizdeki siyasi partilerin hangisi gelirse gelsin herkes bu düzene hizmet etmek zorundadır. İstisnalar hariç, onlar zaten es kaza gelirsede bu ülkede ya ihtilal oluyor, ya da ülkede kan gövdeyi götürüyor. O yüzden kimse yalandan yere ben şu particiyim, bu particiyim demesin. herkesin hizmet ettiği adres belli...

Birde miting alanlarına giden akl-ı evvelleri ise hiç anlamam. Geçen Temmuz seçimlerinde öğle sıcağındaki miting alanına doluşan insanları görünce bana fenalıklar geldi. Yahu biz gölgede nefes alamazken siyasilerin her zamanki hamasi nutuklarını dinlemek nasıl bir ego'dur? Kar lapa lapa yağıyor millet parti lideri ''ne diyor?'' diye orada dikiliyor.

Kardeşim devir 1950'lerin ya da 1960'ların devri değil ki? Şimdi envai çeşit tv kanalları, internet, gazeteler v.s. bir sürü haber kaynağı var. Oraya gitmenin daha esprisi ne?

Anladığım şu, ülke insanı olarak siyaseti seviyoruz. Siyaseti ve siyasetçileri hep eleştiriyoruz ama ilk fırsatta da nimetlerinden faydalanmak istiyoruz. Bazen bir fortoğtaf karesini bile kullanmak derdinde olan tipler gördüm. Burada bile Trabzonspor'un önüne bu siyaset müessesesi giriyorsa ve bazı arkadaşlarımız siyasetçiler için Trabzonspor'u ikinci plana atıyorsa, benim için siyaset ve siyasetçilerden nefret etmem adına bir neden daha olmuştur.

Tekrar yazayımda banada bir yafta takmadan bu bahsi kapatalım. Siyasetçileri sevmiyorum, kürsülerden şunu yapacağım, bunu yapacağım adama hayatta itibar etmedim. Yapacak adam icraatını yapar kardeşim, sonrada herkes yaptığı hizmeti değerlendirir ve oyunu ona göre verir. Kimseyi kandırmanın manası yok.
              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi bende bunu diyorum ama busefer ak partili olmakla ve başbakanı sevmekle suçlanıyorum zaten ben bunu kimseden saklamıyorumki ama konu Trabzonspor olunca iş değişiyor işte...
                Partiler ve kişiler geçici olabilir.Bugün A partisini destekliyorsak yarın B partisini destekleyebiliriz.Ama burda tek kalıcı olan güzide kulübümüz canımız ciğerimiz hayat felsefemiz yaşam biçimimiz olan Trabzonsporumuzdur.Benim nacizane fikrim budur ve bu doğrultuda davranmalıyız diye düşünüyorum..
                En son altinkaya08 tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 11:46.

Yorum

• Trabzonda hava nasıl ? herhangi bir protesto olacak mı ? Yoksa belirttiğiniz gibi herkes susturuldumu ?
                  FAAŞOD ONPKDA

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Partiler ve kişiler geçici olabilir.Bugün A partisini destekliyorsak yarın B partisini destekleyebiliriz.Ama burda tek kalıcı olan güzide kulübümüz canımız ciğerimiz hayat felsefemiz yaşam biçimimiz olan Trabzonsporumuzdur.Benim nacizane fikrim budur ve bu doğrultuda davranmalıyız diye düşünüyorum..
                    herkesin zaten aklında bir parti var oyunu vereceği o yüzden sen buna oy verme demek yanlış olur sonuça herkes istediği yere oy kullanabilir ama protesto işine taşkınlık yapılmadan her türlü desteğimi veririm...

Yorum

• Yönetimin bir numaralı basın kurumu Haber61 bile ana sayfasına kocaman Başbakanın reklamını koyuyorsa, kimse kabahati başka yerlerde aramasın.

Bu takımı siyasete sokanlar gün gibi aşikardır...

Yorum

• bazi taraftar gruplarinin liderleri gozaltina alindi gibi seyler var sosyal medyada. dogru mudur? ileri demokrasi geldi mi trabzona?!
                        yok imza, mimza

Yorum

• trabzonda olan arkadaşlar yürüyüş protesto falan varmı ona göre gelelim!

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son dakika gelişmesi. Polis dün akşam birçok tribün gurubu lideri ve üyesini merkeze almış, mitingde herhangi bir protesto olması halinde başlarının sıkıntıya gireceğini söylemiş.

Ne güzel memleket !
                            Desenize malum parti mitingine sivillerden çok polis gidecek. Onlarda bordo mavi t-shirt giyecek mi ?
                            Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• Mehmet Abi feysbukta yazmış:

AKP Trabzon Mitingi öncesi son hazırlıklar: 1) Üzerinde ampul logosu olan bordo-mavi tişörtler hazırlatıldı... 2) Dün akşam tribün liderleri toplatıldı, "akıllı olun" denildi... 3) İzmir'den özel güvenlik ekipleri getirtildi... 4) Çevre illerden 300 otobüs vatandaş Trabzon'a getirtildi... 5) Yusuf Yusuf...
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mehmet Abi feysbukta yazmış:

AKP Trabzon Mitingi öncesi son hazırlıklar: 1) Üzerinde ampul logosu olan bordo-mavi tişörtler hazırlatıldı... 2) Dün akşam tribün liderleri toplatıldı, "akıllı olun" denildi... 3) İzmir'den özel güvenlik ekipleri getirtildi... 4) Çevre illerden 300 otobüs vatandaş Trabzon'a getirtildi... 5) Yusuf Yusuf...
                                bizde gidelim işte yaa yapalım protestomuzu hiçbir bilgi veren yok yada böyle bir protesto olacak diye haber yok!! susturdularmı bizi??

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X