Kardeş takım oluruz şimdi biz bunla renkler falan aynı ya!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bu Tişörtler Neyin Nesi?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Evet büyük gün geldi çattı.
Trabzonum en ciddi sınavını bugün verecek. Bana göre sağlam bir tepki verilmezse tüm bu yapılanlar yapanın yanında kar kalacak ve yine bilen bildiğini okuyacaktır.
Gerçi büyük ihtimalle protestucularu miting alanına bile sokmayacaklardır. çevre illerden gelecek seçmenler ile kalabalık görünecektir orası peki ya 12 haziranda da sandiğa gitmemizi engelleyebilecekler mi? Sandık alanına da sokmayacaklar mı bizleri?---------------------------------------
KARADENİZ TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünaydın arkadaşlar,
Bugün Trabzon ileri demokrasinin bütün nimetlerinden faydalanacak diye düşünüyorum...
Trabzondakiler bir protesto yapacaklar mı?
Yaparsalar, başbakanı protesto ettiler diye gözaltına mı alınacaklar.
Keşke, polislerin gözaltına alamayacağı kadar fazla, bütün mitinge gidenler adaplı ve edepli bir protesto yapsa da bizimle dalga geçmenin ne demek olduğunu başbakanımız da anlasa ...İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak mourner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaat kaçta miting ? tv'den izleyeceğim..umarım trabzonsporluların sesini duyarım..
Yorum
-
İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle duyarsın renktaş.Trabzonlu Gençler grubu hem R.T.E'yi karşılamaya hem de miting alanına gider !
Yorum
-
tepkinin en büyüğünü Trabzon halkı sandık başında verecektir.
Hatta ve hatta İstanbul da bile hissedecekler. ..........................En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........
Yorum
-
Bu olaylarla ilgili başlıkların ilerde silinmemesini rica ediyorum çünkü ilerde başka siyasilerin Trabzonun hakkını yediğinde. Renktaşların takınacağı tavırlarda farklılıklar olup olmayacağını görmek istiyorum.Bugün siyasilerin hakkımız yemediğini yada yediğini savunan arkadaşlar yarın birgün aynı duruşu göstereceklermi merakla bekliyorum.Daha öncede fikrimi belirttiğim gibi benim için önemli olan ne Tekirdağ ne Ankara ne de başka bir şehirde ki Trabzonsporluların tepkisi(oy olarak) benim için önemli olan Trabzonda ki seçmenlerimizi takınacağı tavır
Yorum
-
bu olay saçma olmuşdiğer mitinglerde nasıl davranılıyorsa bundada öyle davranılmalıydı bizim mitingin bir özelliğimi var yani burda yanlış yapılmıştır bence...
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak lazkopat_61xxx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu olay saçma olmuşdiğer mitinglerde nasıl davranılıyorsa bundada öyle davranılmalıydı bizim mitingin bir özelliğimi var yani burda yanlış yapılmıştır bence...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum