Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• benim gozlermi gormuyor acaba ben niye kirmizi beyaz goruyorum
    # 61 Onur Recep Kivrak
    " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Bence mitingi protesto etmek biraz tehlikeli ve gereksiz. Boş yere medya tarafından terörist diye damgalanır taraftarımız. Sade ve güzel bir pankart açılır. Trabzon'da geçit yok denir. Kendimizi de zor duruma düşürmeyelim.
      Trabzonspor, bir gün mutlaka!

Yorum

• İlk olarak Murat Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence mitingi protesto etmek biraz tehlikeli ve gereksiz. Boş yere medya tarafından terörist diye damgalanır taraftarımız. Sade ve güzel bir pankart açılır. Trabzon'da geçit yok denir. Kendimizi de zor duruma düşürmeyelim.
        en doğrusu 50 kişiye miting vermesi rte nin ama nerdeee
        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
        Louis D. Brandeis

Yorum

• Fenerin şaibeli anca averajla şampiyonluğuna yoğunlaşalım.

Yorum

• Resmen sövmüşler.
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              en doğrusu 50 kişiye miting vermesi rte nin ama nerdeee
              evet yauu düsün elli kisi ne gülerim , öyle gurur duyarimki vallahi yanimdan gecilmez havamdan !!!

Yorum

• Arkadaslar bu islere girecekseniz dikkatli olmanizi tavsiye ederim.
                "Parasiz egitim istiyoruz" diyen 2 genc 13 aydir hapiste diye konusuluyor. Basbakanin ne yapacagi belli olmaz, fazla gaza gelmeden bu isleri yapin. Kraldan daha kralcilar vardir orda, en akillicasi sessizce bir pankart acmak, bir muddet bagirmak ve geri cekilmek,
                Sonra gazetelerde "bunlar PKK li" yaftasi yiyen resminizi gormeyelim
                Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaslar bu islere girecekseniz dikkatli olmanizi tavsiye ederim.
                  "Parasiz egitim istiyoruz" diyen 2 genc 13 aydir hapiste diye konusuluyor. Basbakanin ne yapacagi belli olmaz, fazla gaza gelmeden bu isleri yapin. Kraldan daha kralcilar vardir orda, en akillicasi sessizce bir pankart acmak, bir muddet bagirmak ve geri cekilmek,
                  Sonra gazetelerde "bunlar PKK li" yaftasi yiyen resminizi gormeyelim
                  Çok pis dayak yerler.

Bir de şu var. Yarın çok kalabalık olacak orada. Çünkü çevre illerden bütün teşkilatlar toplanıp gelecek. Sorsan Trabzon mitingi.
                  En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 23:46.
                  hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• anasin satim trabzonsporlulara böyle bir sey olsa catismaya baslariz vallahi !!

Yorum

• Çok uyanık adamlar bunlar. Bu yaptırdıkları tişörtleri giyecek birileri mutlaka olacaktır. Hiç olmadı kendi teşkilatlarına giydirecekler. Böyle olunca da formasını giyip gidenler arada kaynayacak. Uzaktan bakınca, bakın ne kadar da kalabalığız diyecekler

Yorum

• yani yukarıda söylenenlerde ihitmaller dahilinde sen gidip tepkini koyarsın burası benim şehrim arkamda bana destek cıkacak adam olur sanırsın ama gümbürtüye gidersin o kalabalıkta linc bile edilebilirsin ki düşünmek bile istemiyorum sonra olacakları.
                        işin özeti şu tepkiyi meydanlarda pankart falan olarak koyulur araklıdaki gibi asıl tepki 12 haziran akşamı sandıklar acıldığında görülmelidir.

Yorum

• Allah aşkına bazı arkadaşlar verilecek haklı tepkiyi saçma sapan boyutlara vardırıyor.

BMN forumlarında tartışma konusu siyaset değil, bir takım siyasilerdir.

Kimsenin kimseye hakaret hakkı olmadığı gibi devlet yönetiminde bulunan kişileri eleştirirken seçeceğimiz kelimelerde özenli olmak zorundayız!

Ne olursa olsun!
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• yarın beyaz formayla çıkalım sahaya olmazmı nedersiniz onlar BORDO - MAVİ beklerken herkez beyaz forma işte ozaman kalabalığız diyemezler

Yorum

• mitingde akpliler sadece Trabzondan olmayacaktır, çevre illerden teşkilatlar katılacaklardır...
                              onlarda süreci takip ediyorlar ve organize olarak bu protestoyu engellemek isteyeceklerdir...

yani adamlar organize olacaklar, eğer verilecek tepki bireysel olursa sonuç alınmaz aksine amacına ulaşmadan kötü şekilde bitebilir...

verilecek tepki mutlaka organize olmalıdır,
                              oluşabilecek iki topluluk (menfaatçiler&Trabzonsporlular) durumunda gerçek Trabzonsporlular desteklerini kime vereceklerini daha rahat görebilmelidir....

umarım sağlam bir protesto olur... Trabzonspor'un Trabzon için ne demek olduğunu tüm Türkiye yarın görmelidir...
                              elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Yuhhhh be..Bu ülke nasıl bir ülke arkadaş.1 haftadır muhalefetin Trabzonspora siyaseti karıştırdığını zırvalayan Spordan Sorunlu Bakan Bu nedir? İnsanlarla bu kadar dalga geçilmez.Bu kadar insanların duygularıyla oynanmaz.Faruk Özak ve Erdoğan Bayraktar meclise girerse Trabzona yapılan her şey mübahtır...
                                "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                                "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X