Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ama guzel olmus be.

Adamlar bir miting bastiriyor, biz satmak icin basamiyoruz

Trabzonun nanzini yarin tutacagiz...

Yorum

Her gittiği yere (şehire) böyle tşört yaptırmışlar mı ?
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Bu seçimler Trabzon'daki taraftar dağılımı konusunda en gerçekçi anket olacak. Trabzon'da kaç tane Trabzonsporlu kaç tane FB'li var göreceğiz.

Yorum

İlk olarak Sansar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İyide o zaman aynı şeylerden bahsediyoruz bende herkesin istediğe partiye oy vermesinden yanayım boş oy atıcam diyenlere buda onlara yarar diğer partilere atın zihniyetine karşı çıkıyorum.Ayrıca kimsenin avukatlığınıda yaptığım yok sadece görüşlerimi bildiriyorum...

Hayir arkadas sen daha önceki mesajlarinda da neden AKP'ye oy vermeyim e getirdin isi.

Konuyu farkli yerlere cekiyorsun, oysa konu Basbakan'nin yaptigi "YANLISTIR".

Umarim anladigin konunun ne oldugunu.

Ve bize, Trabzonsporlulara, düsen görev bu yanlisa "TEPKI" göstermektir.
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayir arkadas sen daha önceki mesajlarinda da neden AKP'ye oy vermeyim e getirdin isi.

Konuyu farkli yerlere cekiyorsun, oysa konu Basbakan'nin yaptigi "YANLISTIR".

Umarim anladigin konunun ne oldugunu.

Ve bize, Trabzonsporlulara, düsen görev bu yanlisa "TEPKI" göstermektir.
            Neyse bunu tartışmaya gerek yok zaten ama benim vermek istediğim mesaj isteyen istediğine verir yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın bu kimsenin trabzonlu yada trabzonsporlu olduğu gerçeğini değiştirmez selametle...

Yorum

TS logosu mu olması gerekiyordu orada? Forma mı yapmalıydılar yani? Bordo-mavi renkleri kimsenin tapulu malı değil bildiğim kadarıyla.Amaç üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek olunca böyle anlamsız eleştiriler çıkıyor ortaya.

Yorum

güzelmiş nerden alabiliriz

Yorum

hayal kurmada sınır tanımaz oldular...
                  Bordo Mavi renksiz yaşamak anLamsız!

Yorum

bırakın bu işleri !!!! ne var tişörtlarda ???
                    ne güzel işte,
                    kalbin üzerinde bulunan trabzonspor armasının yerini akp almış.
                    tamda yakışır iş olmuş, kimin Trabzonspor’u neye değiştiğini öğrenmiş olacağız.
                    Fener’e şampiyonluk bize tişört !!!!
                    kalkınmanızı anladık da, adaletinizin....

Yorum

İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TS logosu mu olması gerekiyordu orada? Forma mı yapmalıydılar yani? Bordo-mavi renkleri kimsenin tapulu malı değil bildiğim kadarıyla.Amaç üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek olunca böyle anlamsız eleştiriler çıkıyor ortaya.
                      Yahu Faruk sen yapma bari.Sen bana bunun bir örneğini daha göstersene.Hangi ilde o ilin futbol takımın renklerinden tişört bastırıp dağıttılar ? Göğsüne de kendi partilerinin logosunu koydular ?

Yorum

çalınan şampiyonluk yerine stad sözü,kupa verine ampüllü tşört.az bastırmışlar 100bin adet bastırmalıydılar ki o kadar duygularını hislerini saygılarını iletecek hatırlarını soracak trabzonsporlu vardır!!!

Yorum

- Ben burda bazı kişilikleri gördükten sonra bu tşörte bişey diyemiyorum , giyer abi giyer , bu adamlar giyer , bunlara bedava tişört verde isterse sarı-lacivert olsun onuda giyer , dağıtana bak sen renklere değil...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Trabzonsporlu olup o tişörtü giyecek olanlara yazıklar olsun!
                            Hamiş

Yorum

BMN de artik parti tutmaya baslamis anlasilan... Trabzonsporun sampiyonlugunu basbakanin caldigini zannedenler bence siyasi gorusu degisik olanlar veya gaza getirilenlerdir... Bugune kadar siyaset konusuyor diye ceza yiyenlerin hepsinden ozur dilemeli BMN!!
                              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                BMN de artik parti tutmaya baslamis anlasilan... Trabzonsporun sampiyonlugunu basbakanin caldigini zannedenler bence siyasi gorusu degisik olanlar veya gaza getirilenlerdir... Bugune kadar siyaset konusuyor diye ceza yiyenlerin hepsinden ozur dilemeli BMN!!
                                - Hangi Partiliymiş Bmn onuda söyleyin bari...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X