Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bu Tişörtler Neyin Nesi?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yarın bu tişört yok satar.

Yorum

Yakında Kulübün renklerini de değiştirelim derlerse şaşırmam.
      "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

Daha önce miting için gittiği yerlerde neden yapmamışlar...

Bunlarla mı kandıracaklar?
        BMN|KOCAELİ

Yorum

İlk olarak Sansar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki bu partiye oy vermeye devam edicek kişilerin kimliğinden Trabzon ibaresini kaldırtıp Trabzonspor hakkında tek laf etmemeleri size mi kalıyor bu nasıl birşeydir ya...
          Yanlış yere geldin arkadaşım.Bak bakalım ne yazmışım ben.Büyük harflerle tekrar yazıyorum.

TRABZONSPOR ARMASI YERİNE AK PARTİ LOGOSUNU GÖĞSÜNDE TAŞIMAYI KENDİLERİNE YEDİRENLER BUYURSUNLAR GİYSİNLER.

Oy verenler mi demişim ben ? Hangi kafadasın ?

Ve evet bu tişörtü giyenler benim nezdimde Trabzonlu olamazlar orası ayrı da.Trabzonsporlu hiç olamazlar.Kutsal arma yerine akp logosu.Vay anasını.

Yorum

Ortami yumusatmak icin tabiki, bakin Basbakan'dan size jest.

Ne demisti Faruk Özak : "Futbola siyaseti karistirmayin"...

Simdi bunu nasil aciklayacak...?

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Allah belanızı versin. 2023 de Trabzonu şampiyon yapacağız da der bunlar.
              FAAŞOD ONPKDA

Yorum

bir tek formamızı çalmaları HAYALDİ şimdi çaldıkları yetmiyormuş gibi üzerine ampül koydular GERÇEK oldu

Yorum

Selman sana yazmamış onu, yukarda başka yazıya istinaden yazmış.
                  Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yanlış yere geldin arkadaşım.Bak bakalım ne yazmışım ben.Büyük harflerle tekrar yazıyorum.

TRABZONSPOR ARMASI YERİNE AK PARTİ LOGOSUNU GÖĞSÜNDE TAŞIMAYI KENDİLERİNE YEDİRENLER BUYURSUNLAR GİYSİNLER.

Oy verenler mi demişim ben ? Hangi kafadasın ?

Ve evet bu tişörtü giyenler benim nezdimde Trabzonlu olamazlar orası ayrı da.Trabzonsporlu hiç olamazlar.Kutsal arma yerine akp logosu.Vay anasını.
                    Yanlış yerde değil doğru yerdeyim bundan emin olabilirsin."Kutsal arma" mı neye çevirdik bu işi ya Allah aşkına adamlar t-shirt basmışlar logolarını koymuşlar isteyen'de giyer bu giyenlerinde Trabzonluluğu veya Trabzonspor sevgisini kurcalamak afedersin ama ne sana nede başkasına düşmez...

Yorum

Bütün bu olanlardan sonra Trabzonlu ve Trabzonsporlular 12 haziranda gerçekten bir sınavdan geçecekler.Bakalım sınıftamı kalacaklar ve siyasi oyunlara alet olmaya devam edecekler yoksa yeter mi diyecekler.Göreceğiz çok az kaldı.

Yorum

Tepki büyürse tişörtleri dağıtamazlar

Yorum

İlk olarak Sansar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Peki bu partiye oy vermeye devam edicek kişilerin kimliğinden Trabzon ibaresini kaldırtıp Trabzonspor hakkında tek laf etmemeleri size mi kalıyor bu nasıl birşeydir ya...

Sana daha önce yazmistim AKP'nin avukatligini yapma diye, zira bunu gerektirecek durumda yok ortada.

Biz Basbakan diyoruz, sen parti oy diyorsun, biz kimsenin siyasi düsüncelerine müdahale etmiyoruz, herkes istedigi partiye oyunu vermekte özgürdür...!

Biz sunu diyoruz...

Basbakan lig yarisi devam ederken bir yanlis yapmistir ve bu yanlis protesto edilmeli yoksa ilerki seneler yine ayni seyler basimiza gelir.

Ama simdi görüyoruzki AKP Basbakan'nin bu yanlisini bu T-Shirt'ler ile ört pas etmek istiyor.

Yanlis üstüne yanlis...

Ben acikcasi sunu beklerdim Basbakan'dan...

Trabzonlu Kardeslerim, o gün yasananlar ne bana nede AKP yakismamisitir vs...ayrica kulagima gelen bir takim şike iddaalari var ve bunlarin arastirilmasi icin bir komisyon kurulmasini talep edecegim vs...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

dün başlık açtım ki : "20.000 forma ile maça mı mitinge mi" diye ama silinmiş ...

hatayı lafımızda değil karşımızda bulmasak söylemezdik zaten bir şeyler...

sımdı bu tişöertleri giyecek olanların acaba utanması olacak mı ? yüzleri tutacak mı ?
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Trabzon tek birşeye hazırdı Bu sene hocasıyla takımıyla kazıyarak savaşarak anasının AK sütü gibi helal olarak hak ettiği ŞAMPİYONLUĞA hazırdı Ç A L I N D I ...

İçim acıyor

Her aklıma gelişinde ülkeme vede adalete dair inancım derinden yara alıyor
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sana daha önce yazmistim AKP'nin avukatligini yapma diye, zira bunu gerektirecek durumda yok ortada.

Biz Basbakan diyoruz, sen parti oy diyorsun, biz kimsenin siyasi düsüncelerine müdahale etmiyoruz, herkes istedigi partiye oyunu vermekte özgürdür...!

Biz sunu diyoruz...

Basbakan lig yarisi devam ederken bir yanlis yapmistir ve bu yanlis protesto edilmeli yoksa ilerki seneler yine ayni seyler basimiza gelir.

Ama simdi görüyoruzki AKP Basbakan'nin bu yanlisini bu T-Shirt'ler ile ört pas etmek istiyor.

Yanlis üstüne yanlis...

Ben acikcasi sunu beklerdim Basbakan'dan...

Trabzonlu Kardeslerim, o gün yasananlar ne bana nede AKP yakismamisitir vs...ayrica kulagima gelen bir takim şike iddaalari var ve bunlarin arastirilmasi icin bir komisyon kurulmasini talep edecegim vs...

İyide o zaman aynı şeylerden bahsediyoruz bende herkesin istediğe partiye oy vermesinden yanayım boş oy atıcam diyenlere buda onlara yarar diğer partilere atın zihniyetine karşı çıkıyorum.Ayrıca kimsenin avukatlığınıda yaptığım yok sadece görüşlerimi bildiriyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X