Bugün bittigim gün...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleazize: "tayyibim trabzonda bir aksilik cikmadi dimi"
rte: "hayir cikmadi halletik azizem"
rte: "Oh Sampiyonluguda bagladik Trabzonuda"...
Deli olacagim ya bu insanlar neden bu kadar saf...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeli olacagim ya bu insanlar neden bu kadar saf...
Yorum
-
İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesürpriz seçimde olacak ve birileri tv ye çıkıp allah allah çok kalabalıktı miting halbuki diyecek. kalabalığa itibar etmeyin. organize işler bunlar.
Zaten öncesinde tüm liderleri toplayıp kulaklarına üflemişler...
Kimse yanlış anlamasın ben daha önce iki dönem bunlara oy verdim.
Fakat şampiyonlukta bunların etkisi azımsanamıcak kadar çoktur..
Trabzonspor siyasetin üstündedir...
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dk'sına yetişmeme rağmen Müthiş bir kalabalık vardı.
Chp mitinginin 5-6 katı belkide 7 katı insan vardıTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
.....
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerte: "Oh Sampiyonluguda bagladik Trabzonuda"...
Deli olacagim ya bu insanlar neden bu kadar saf...
Her mesajın birilerini kötüler aşağılar nitelikle.
Forumu amacından saptırıyorsun.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet F. Zengin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTmm Herkes Saf Sen Akıllısın
Aslinda oradaki insanlarin hicbirseyden haberleri yok, onlarada pek suc bulmak istemiyorum ama TG'nin yaptigi nedir?
Ayrica bu ülkede sadece Basbakan'nin mi konusmaya hakki var?
Adam cikti dediki: "Güya Fenerbahce'yi ben sampiyon yapmisim"
Kim ne zaman bunu söyledi, bu iddaa kime ait?
Sonra asil konuya geldi...
"Yahu ben bu ülkenin Basbakaniyim, Alex'te gelir Aziz'de gelir ziyaretime" dedi..
Tamam bu kadar ama hic "Bir aksilik olmasin" lafina deginmedi bile Aziz Yildirim'in "Sorun olmaz, ayarlariz" lafina deginmedi bile.
Bir seylerin üstüne halen ört pas etmeye calisti...
Rize ve Kasimpasa'ya degindi...
Yahu sen Rize'ni Kasimpasa'ni Fener kadar sevmiyorsun ki, biz Trabzonspor'u canimizdan da cok seviyoruz...!
Ilk önce bunu anlayamamis, sonra orada Trabzonspor Taraftarina laf atiyor, halki gaza getiriyor.
Bu olaylarida "sacmalik" olarak nitelendirdi.
Yazik...
Anladimki Basbakan taraf ve haklinin degil güclünün yaninda ve bundan sonrada mutlaka cikip diyecektir "Türkiye bir hukuk devletidir" diye...
Bizi neden AB'ye almiyorsunuz diye AB ülkelerine kizacaktir, yahu ülkenin o kadar sorunlari varken sen Fenerin Sampyionluk derdine düsmüssün, seni AB alip ne yapsin?
Gücün hukuku, devam böyle...
Istirkrar sürsün, Fener büyüsun.
Fenerin Sampiyonlugu hayaldi, gercek oldu.
En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 19:18.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih biraz yavaş ol.
Her mesajın birilerini kötüler aşağılar nitelikle.
Forumu amacından saptırıyorsun.
Halkin tamamini kast etmedim, suan sinirden ölüyorum, aslinda ben böyle seyler yazmam.
Saf derken bu olan bitenden haberleri yok demek istedim sadece.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
- Şimdi izledim mitingi , ne hikmetse bir tane erkek göremedim ben , ayrıca kadınların çoğunluğunun kafasının içi boş olduğu baya belliydi , neye geldiklerinin bile farkında değillerdi...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Ilelioğlu , bir sen akıllısın maşallah sana tü tü tü .
Tepki verenlerde vardı malesef içeri alınmamış , yalakalar da vardı Bkz : Trabzonlu Gençler, bir de Akp'nin politikasından memnun olanlar vardı ki buna da kimse bir şey diyemez herkes için Trabzonspor daha önde olacak değil veya herkes bizle aynı düşünüp Akp'nin şampiuonluğu elimizden aldığını düşünecek değil . Kimseye saf demek kimsenin haddine değil . Malesef ülkede demokrasi yok diyoruz ama demokrasye en büyük saygısızlığı demokrasi yok diyenler yapıyor zıttı partiye oy verenlere Aziz Nesin gibi yaklaşarak .
~~
Bu arada doldurma bir kalabalık olduğu açık ama sırf doldurmayla o kadar kişi olmazAçıkçası ben Akp'nin Trabzonda bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordum .
Umarım gerekenler gereken mesajı almıştır önemli olan bu.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlelioğlu , bir sen akıllısın maşallah sana tü tü tü .
Tepki verenlerde vardı malesef içeri alınmamış , yalakalar da vardı Bkz : Trabzonlu Gençler, bir de Akp'nin politikasından memnun olanlar vardı ki buna da kimse bir şey diyemez herkes için Trabzonspor daha önde olacak değil veya herkes bizle aynı düşünüp Akp'nin şampiuonluğu elimizden aldığını düşünecek değil . Kimseye saf demek kimsenin haddine değil . Malesef ülkede demokrasi yok diyoruz ama demokrasye en büyük saygısızlığı demokrasi yok diyenler yapıyor zıttı partiye oy verenlere Aziz Nesin gibi yaklaşarak .
~~
Bu arada doldurma bir kalabalık olduğu açık ama sırf doldurmayla o kadar kişi olmazAçıkçası ben Akp'nin Trabzonda bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordum .
Umarım gerekenler gereken mesajı almıştır önemli olan bu.
Su yukaridaki yazdigin sey, bu konulardan haberin olmadigini bir göstergesi. Bugüne kadar kim cikipta "AKP Sampiyonlugu elimizden aldi" dedi?
Ayrica saf derken neyi kast ettigim belli, Basbakani savunmak isteyenler istedikleri yere cekerler tabiki.
Demokrasi demissin birde;
Protesto etmek bir insanin en dogal hakki.
Izin verildimi? Hayir
Bu ne demek oluyor? Insanlarin elinden özgürlügünü almak demek oluyor.
Bugün olay olmasin diye sucsuz insanlar karakolda bekledi, haberin varmi?
Sucsuz insanlar...! Bu demokrasiye en büyük darbedir...!
Burada bile gücün hukuku isledi...En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 19:43.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Su saate kadar sirf bu konular yüzünden ders calisamadan, zaten birkac haftadir dogru düzgün calisamiyorum.
Trabzonspor'un sampiyonlugu gitti, olabilir gidebilir.
Ama lig yarisinin devam ettigi bir ortamda burada bana Basbakanin yaptigi yanlisi savunanlar sizede sadece sunu demek istiyorum...
Helal olsun...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum