Yazık sana Özak. Kendini ne hale düşürdün. Binlerce Trabzonsporluya "seçimden seçime Trabzonspor olanlar" demek ne kadar kalleşçe bir suçlamadır. Yani bize diyorsun ki "seçimden seçime Trabzonsporluyuz" Bunu da duydum ya, ne diyeyim, nasıl düşüneyim bilmiyorum. Ben tribüne çıkan insan, maça gittimi sesi giden insan. Trabzonspor üzerinden ben mi para kazandım? Ben mi tanındım? Ben mi saygı duyulan bir insan haline geldim? Ben mi kazandım 28 sene boyunca? Söyle Özak söyle, 28 yaşından bir kişi olarak Trabzonspor'a olan sevdam için ne kazandım? Sen ne kazandın? Senin kazançlarını saymakla bitmez ama hala bu hırs hala siyasi ve şahsi çıkar peşinde koşmak adına Trabzonspor'u kukla haline getirmek nasıl bir duygu açıkla. Açıkla bu tehditin kaynağını. Bir Trabzonspor taraftarı olarak üyesi bulunduğun partinle işim olmaz ama seninle olur. Sen Trabzonspor'u kirletiyorsun be kirletiyorsun. Hangi partiden olursan ol! Hiç farketmez. Sen kendini kanıtladın!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon Dakika Bilgisi: 31.05.2011 Günü Trabzon Şehrinde Yapılacak Olan Akp Mitingi İçin İsminin Açıklanmasını İstemeyen Bir Kargo Firmasına 20 Bin Adet Üzerinde Akp Logosu Bulunan Bordo Mavi Renklerde Formalar Gelmiştir..
OZAKKKK sporu siyasete karistirmayin diyen sen deyilmiydin??? CIKSANA nerdesin..!??????14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
Bela okumak günah olmasa şimdi başbakana ağzıma geleni saydirirdim
Bu ne ya adam Trabzon'a geliyor diye çekmediğim sıkıntı kalmadı
Arabamı park edemiyorumki belediyeye vergimi oduyeyim bugün emlak vergisi son gunü cezaya kalırsa sanki başbakan verecek parasını
Kusura bakmayın stres atmak için birileri ile paylaşmam gerekiyorduGüneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon dk'sına yetişmeme rağmen Müthiş bir kalabalık vardı.
Chp mitinginin 5-6 katı belkide 7 katı insan vardı
Yorum
-
Miting alanına trabzonlu sokmuyorlardı. varlıbaşın önünde taraftar grupları çoğunluktaki grup protesto etti sadece geri kalanlar (atapark tanjanta kadar tam doluydu ağzına kadar.) sadece izlemekle yetindi. bu protesto erden grup daha sonra miting alanının altından geçen sahile inen yolla aşağıya geçti polisler hewmen çevirdi alltan üstten. sobra aşağıda epey arbede oldu polis mudahale etti akp posterleri kopartıldı falan şimdide tabakhaneye doğru yürüyüşe geçmişler...
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmacına ulaştın sayın baka(maya)n !
resmen bizi her seyin önüne atti fb nin sampiyonlugu hak diyerek
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum