Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Size rağmen!

Yorum

• Erdogan Bayraktar da Trabzonda gida yardimi paketleri dagitmaya baslamis. Zekatimi veriyorum diyormus
      Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
      Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
      Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İşin cılkı çıktı artık ben inanıyorum ki 20.000 Ts formalı bir miting Ak Partinin lehinden çok aleyhine olacaktır bu resmen meydan okumaktır, bu siz ne yaparsanız yapın biz ne dersek o olur demektir tam sinirim azalıyor gibi oluyorum dayanamayıp foruma giriyorum böyle haberler duyunca eskisinden beter hale geliyorum tüm bu rezilliklerde kimin parmağı varsa yazıklar olsun... başka da birşey demiyorum..
        whisper

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Erdogan Bayraktar da Trabzonda gida yardimi paketleri dagitmaya baslamis. Zekatimi veriyorum diyormus
          Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• normal de formalı izleyici miting de başbakanı protesto için güzel olurdu ..

ama şimdi onların 20 bin forma dağıtıp herkesi formalı yapması ..

aklım karıştı

Yorum

Erdogan Bayraktar da Trabzonda gida yardimi paketleri dagitmaya baslamis. Zekatimi veriyorum diyormus
              E çok normal.

Trabzonspor için sözde yaptıklarını da sadaka verdik tarzında anlatmıyorlar mı?

Tefeciden filan kurtarmışlar.

Trabzon halkna Trabzonspor camiasına reva gördükleri bu işte.

Sadaka...
              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak winner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sayın bakanın sky türk röportajından:

"Trabzonsporlular sanıyorlar ki ben Trabzonlu bakanım taraf olacağım Trabzonspor'un haklarını koruyacağım.Böyle bir şey yok ben taraf değilim."

nedense sayın başbakanın "bitaraf olan bertaraf olur"sözü geldi aklıma...
                Sen kim Trabzonspor'un hakkını savunmak kim onbaşı.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• güçlünün yanında değil haklının yanında olan insanlardan hayır gelir zaten !

bakan ozak spor bakanı ıse spordakı cetelesmeler almış basını gıdıyor !

aziz yıldırım denen adam hakemlerı - tff.yi almıs eline ... ınsanlara hakaret edıyor odalarını basıyor (gorevlerını yapmalarını engellıyor) rakip futbolcuların oynamamasını saglıyor diger kulup baskanları ıle anlaşıyor yapmadıgı sey kalmıyor en son gecen hafta ıkı uc spor yorumcusu ıcın "ya duzelecekler ya gıdecekler" dıyor ancak spor bakanı "yahu arkadas bu adam bu gucu nereden alıyor " demıyor !

ıste sen bunu dıyemıyorsan o gorevın basında neden varsın ?

bız haklarımızı savun mu dıyoruz ? bu ne pıskınlık !!!!

bız sadece barız suc ısleyen azız yıldırım hakkında hıc bır sorusturma yaptın mı ? bunu soruyoruz !

güclünün yanında degıl haklının yanında olmak budur !

faruz ozak yan cızmeye basşaldı !!!
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Partileri bir kenara bırakın Koray Bey doğruyu söylüyor.

Sn. Özak , Sn. Başkbakana yanlışlarını söyleyeceği yerde sürekli pohpohluyor böyle milletvekilli olmaz , milletin vekili milleti savunur , partiyi değil olsa osa parti üyesi olur.

Aydın, Bakan Özak'a Sert Yüklendi
                    29 Mayıs 2011 / 18:31

Aydın, bugün sokaklara dökülen adaletsizliğe isyan eden tüm Trabzonspor taraftarları gibi bende isyan ediyorum dedi.

Koray Aydın sözlerine şöyle devam etti: "Başbakan Erdoğan, taraf olarak, taraf tutarak, sporu siyasete karıştırarak, Trabzonspor'un şampiyonluğunu gaspetmetmiştir. O zaman bende açıklama yaptım dedim ki, 'hem spor bakanımız hem kulüp başkanımız, buna tavır koysunlar' dedim.

Çünkü tavır konmazsa, insanlar yanlış yaptıklarını bilmezler, tavır konulursa yanlışlarından dönerler. Ne kulüp başkanı ne de spor bakanı bu tavrı koyamadı. Niye, o cesaretleri yok. Böyle siyasetçi olunmaz. Sayın spor bakanı böyle siyasetçi olunmaz. Trabzonspor başkanlığından geldin sen o koltuklara oturdun o kimliğinle bu makamlara ulaştın. Başbakana yanlış yaptın diyemeyeceksen, ne diye spor bakanlığı yapıyorsun sen. Trabzon'da ve ülkenin birçok kentinde takımımıza yapılan haksızlığı protesto etmek için insanlar bugün meydanlara döküldü, bu adaletsizliğe karşı isyan ediyorlar bende bir Trabzonsporlu olarak isyan ediyorum ve hak arayan tüm Trabzonsporlu taraftarları destekliyorum.

Değerli arkadaşlar gazetelerde okuyorsunuz, her şeyi başbakan yapmış. Stada bir buçuk trilyon gönderiyor başbakan, şurayı verdi başbakan, burayı verdi başbakan ya bir lider yalakalığı, bir lider yalakalığı, yıllardır siyasetin içindeyim böyle bir şey görmedim. Sayın bakan, lider yalakalığıyla bir yere varılmaz, siyasette dik duruş gereklidir. Her şeye evet diyerek siyaset yapamazsınız artık.

Dünkü gazete ilanlarında var diyor ki AKP' li arkadaşlar İstanbul'da ki Kartal tesislerini başbakanımız verdi Allah ondan razı olsun. Lider yalakalığı olurda bunun kadar olamaz, başbakanına yanlış yaptın diyeceğin yerde, yalakalık yapmaya devam ediyorsunuz. Kartal tesisleri benimde vekil olduğum dönemde eski Trabzon milletvekili Akif Hamzaçebi'nin büyük katkısıyla alınıp kulübe kazandırılmıştır. Ben Akif Hamzaçebi'ye Trabzonlular olarak teşekkür ediyorum.
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Ts Club 20.000 bin tane forma satamiyor, adamlar yalakalik icin bu kadar forma basmislar he...
                      Isin o tarafi onemli degil, klupte buna izin vermis olmali, cunku Ts formasini alet etme haklari olmamasi lazim..

Bizim klubumuzun baskani Azizden daha yakin hukumete merak etmeyin.
                      Buradan iddia ediyorum, secimden once Sadri baskan cikip "Basbakanin gunahi yok" aciklamasi yapacak.

Eger böyle bir aciklama yaparsa oda bu islere dahil demektir, hemen bavulunu toplasin gitsin...!
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Partileri bir kenara bırakın Koray Bey doğruyu söylüyor.

Sn. Özak , Sn. Başkbakana yanlışlarını söyleyeceği yerde sürekli pohpohluyor böyle milletvekilli olmaz , milletin vekili milleti savunur , partiyi değil olsa osa parti üyesi olur.

Aydın, Bakan Özak'a Sert Yüklendi
                        29 Mayıs 2011 / 18:31

Aydın, bugün sokaklara dökülen adaletsizliğe isyan eden tüm Trabzonspor taraftarları gibi bende isyan ediyorum dedi.

Koray Aydın sözlerine şöyle devam etti: "Başbakan Erdoğan, taraf olarak, taraf tutarak, sporu siyasete karıştırarak, Trabzonspor'un şampiyonluğunu gaspetmetmiştir. O zaman bende açıklama yaptım dedim ki, 'hem spor bakanımız hem kulüp başkanımız, buna tavır koysunlar' dedim.

Çünkü tavır konmazsa, insanlar yanlış yaptıklarını bilmezler, tavır konulursa yanlışlarından dönerler. Ne kulüp başkanı ne de spor bakanı bu tavrı koyamadı. Niye, o cesaretleri yok. Böyle siyasetçi olunmaz. Sayın spor bakanı böyle siyasetçi olunmaz. Trabzonspor başkanlığından geldin sen o koltuklara oturdun o kimliğinle bu makamlara ulaştın. Başbakana yanlış yaptın diyemeyeceksen, ne diye spor bakanlığı yapıyorsun sen. Trabzon'da ve ülkenin birçok kentinde takımımıza yapılan haksızlığı protesto etmek için insanlar bugün meydanlara döküldü, bu adaletsizliğe karşı isyan ediyorlar bende bir Trabzonsporlu olarak isyan ediyorum ve hak arayan tüm Trabzonsporlu taraftarları destekliyorum.

Değerli arkadaşlar gazetelerde okuyorsunuz, her şeyi başbakan yapmış. Stada bir buçuk trilyon gönderiyor başbakan, şurayı verdi başbakan, burayı verdi başbakan ya bir lider yalakalığı, bir lider yalakalığı, yıllardır siyasetin içindeyim böyle bir şey görmedim. Sayın bakan, lider yalakalığıyla bir yere varılmaz, siyasette dik duruş gereklidir. Her şeye evet diyerek siyaset yapamazsınız artık.

Dünkü gazete ilanlarında var diyor ki AKP' li arkadaşlar İstanbul'da ki Kartal tesislerini başbakanımız verdi Allah ondan razı olsun. Lider yalakalığı olurda bunun kadar olamaz, başbakanına yanlış yaptın diyeceğin yerde, yalakalık yapmaya devam ediyorsunuz. Kartal tesisleri benimde vekil olduğum dönemde eski Trabzon milletvekili Akif Hamzaçebi'nin büyük katkısıyla alınıp kulübe kazandırılmıştır. Ben Akif Hamzaçebi'ye Trabzonlular olarak teşekkür ediyorum.

Aynen öyle bu adam aynen bizim gibi düsünüyor.
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ŞU insanları anlamak zor.
                          1- Sayın Faruk Özak çıkmış diyor ki cebin kuruş vermeyenler bizim bu kulüp yaptıklarımızı bilmez diyor ve sıralıyor. Belediye başkanı iken Tayyip Erdoğan'ın yanına gelip İstanbul'dan arazi istemişler. Ne kadar sığ bir düşünce o zamanın iktidar partisi ve bayındırlık bakanındaki adam Trabzonlu Koray Aydındı gidip ondan isteseydin daha büyük arazi ve daha para eden yerden alırdın arazini. Çünkü Bayındırlık bakanlığından çıkan plan 10 parti değişip başa gelse de aynı kalır ve değişmez yeni gelen planları uygular bunu da öğrenememiş Sayın Faruk Özak Bakanlığı döneminde ve bu talihsiz açıklamayı yapmış.

2- Sayın bakan diyor ki biz borsaya gidip kulübü 300 milyonluk borçtan kurtardık. Ama iyi güzelde son 3-4 dönemdir sizin izin verdiğin ve başkan seçilmesini istediğiniz insanlar bizi borsaya çıktı ozaman nerdeydiniz.

3- Adam 22 kuruş kulübe vermemiştir ama o 22 kuruşluk zararda vermemiş olabilir. Bence bakan bu açıklamalarında önce yaptığı hataları sonra düzelttiği için övünüyor bu Trabzonluluksa ben TRABZONLULUĞU anlıyamamışım.

4- 22 Kuruşluk zarar vermeyenleri bu kulüpte hatırlayan var mı? Ama bakınım sizin bu kulüpten kazandıklarınız ve bu kulüp sayesinde elde ettiğiniz mevki çok değil mi????

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzon sehri olarak su adamlara ders veremezsek Trabzonspor her seye razıdır
                            Su bosbakanı oleseyiye savunanalarada ultra kılım.

Yahu resmen el birligi ile sampiyonluk gitti.

Ben Ts nin sampiyonluk zarari enb az 50 milyon erodur.
                            Selcuk bile gitmeyebilirdi sampiyon olsak

Tepki vermezsek ileride yine aynisini yaparlar.

Yorum

• Trabzonspor sayesinde makam, mevki sahibi olanlar verdiklerinden bahsediyor.

Peki ya aldıkların...
                              ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Shot at 2011-05-29
                                nasıl bakarsan öyle görürsün
                                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X