Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sayın BAKAN;
    Sayenizde sol omuzumdaki melek fazla mesaiye ldı. Klavye sesinden uyuyamaz oldum. Sağ omuzumdaki tatile çıktı.
    Siz de, Başbakan'ınız da TS'dan nasiplenen kadrolu şakşakçılarınız da Allah'tan bulun. Bir TS taraftarı olarak hakkımı helal etmiyorum. Günün birinde ettiğimi söylersem bilin ki aklî dengem yerinde değildir.
    En son poetricus tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 17:53.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Forumda vali ile oturuyor şu anda bakanımız 6 aydır çalışıyorum burda neden ben bu adamı son bir haftada 2 kere gördüm de öncesinde hiç göremedim acaba. Seçimler etken değildir ya o kadar da önyargılı olmayayım..
      Ve sende, seslenip hiç bir şey diyemedin öyle mi?

Yorum

• abi mitinge gidelim diye başlık açıyoruz kapatılıyor.. sebep ne hiçbir kargaşa çıkartmadan tepkimizi gidip orada koyalım diyoruz.. gereksiz başlık seçiliyor.. bunlarda böyle konuşsun dursun.. bizde koyun gibi bakalım.. site yöneticileri ne yapmamızı bekliyorsunuz!!!!!!
        yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• İlk olarak ünsalyılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abi mitinge gidelim diye başlık açıyoruz kapatılıyor.. sebep ne hiçbir kargaşa çıkartmadan tepkimizi gidip orada koyalım diyoruz.. gereksiz başlık seçiliyor.. bunlarda böyle konuşsun dursun.. bizde koyun gibi bakalım.. site yöneticileri ne yapmamızı bekliyorsunuz!!!!!!

hiçbir açıklama yapılmadan mı silindi???

Yorum

• evet.. 31 mayıs akp trabzon mitingine gidelim diye başlık açtım..formalarla atkılarla bayraklarla hiçbir kargaşaya izin vermeden fenerbahçe aleyhine tezahüratlarla kavga çıkartmadan protestomuzu yapıp dağılalım diye başlık açtım.. yorum yazanlarda bu fikire katıldı ama nedense hiçbir açıklama yapılmadan silindi başlık gereksiz başlıklmış..

Yorum

• Başbakanın Fenerbahçe'yi şampiyon yaptıktan sonra Bordo kravat Mavi gömlek giymesi en iyimser tabirle Trabzonspor'la dalga geçmektir.

Olayın ciddiyeti 1-2 millet vekili daha kaybetmeyi göze alamamak değil, Trabzonspor'u aşağılamaktır. Bir nevi Trabzonspor'lu zekası ile dalga geçmiştir. Torunum Trabzonspor'lu diyip göz boyayacak kadar küçülmüştür.

Faruk Özak hiç bir lafım yok. O Trabzonspor'dan her daim nemalanmıştır, kullanmıştır.
              @tsmustafakemal
              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ben de az önce miting konulu başlığı görmüştüm. Uçmuş gitmiş başlık.

Yorum

• İlk olarak zeki_bm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben de az önce miting konulu başlığı görmüştüm. Uçmuş gitmiş başlık.
                  anlamadığım şey madem böyle örgütlenemeyeceğiz forumda niye burdayız.. sadece özakın konuşmalarına kendi aramızda yorum yapıp tartışmak içinmi? özak buraya girip yorumlarımı okuyor!!

Yorum

evet.. 31 mayıs akp trabzon mitingine gidelim diye başlık açtım..formalarla atkılarla bayraklarla hiçbir kargaşaya izin vermeden fenerbahçe aleyhine tezahüratlarla kavga çıkartmadan protestomuzu yapıp dağılalım diye başlık açtım.. yorum yazanlarda bu fikire katıldı ama nedense hiçbir açıklama yapılmadan silindi başlık gereksiz başlıklmış..

kardesim bu fikirde bile 2 ye bölünüyoruz baksana nasıl birlik olalaım..

Yorum

anlamadığım şey madem böyle örgütlenemeyeceğiz forumda niye burdayız.. sadece özakın konuşmalarına kendi aramızda yorum yapıp tartışmak içinmi? özak buraya girip yorumlarımı okuyor!!
                      Hepimiz Trabzonsporun hakkının yendiği konusunda hemfikiriz. Üstelik "bakan" bile böyle söylemişken. Durum böyleyken en demokratik hak olan protesto hakkı için örgütmelnemk şart. Bireysel protestolar ses getirmez çünkü. Ama senin de başlıkta yazdığın gibi, kırıp dökmeden, küfür etmeden, "anlayana" türünden güçlü bir tepki. Başlığa da yazmıştım, "Hiç bir maçta terslik çıkmadı, görev tamamdır başbakanım" gibi dev bir pankart hazırlanabilir.

Yorum

• İlk olarak Sercan Yaylı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardesim bu fikirde bile 2 ye bölünüyoruz baksana nasıl birlik olalaım..
                        aynen katılıyorum başlığı açmadan kapadılar.. sanki trabzonspora zarar vereceğiz..ne var bunda anlamadım.. açıklama bile yapılmadı.. biz olmasak bu forum olmazdı heralde.. bu kadarmı basit görülüyoruz diye düşünüyorum..

Yorum

abi mitinge gidelim diye başlık açıyoruz kapatılıyor.. sebep ne hiçbir kargaşa çıkartmadan tepkimizi gidip orada koyalım diyoruz.. gereksiz başlık seçiliyor.. bunlarda böyle konuşsun dursun.. bizde koyun gibi bakalım.. site yöneticileri ne yapmamızı bekliyorsunuz!!!!!!
                          Organizasyon başlığı açmaya yetkili değilsiniz bu bir ikincisi Forumda siyaset yapmak yasaktır.

Bu konuda Facebook'u tavsiye ederim istediğiniz organizasyonu rahatlıkla düzenleyebilirsiniz.
                          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak zeki_bm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hepimiz Trabzonsporun hakkının yendiği konusunda hemfikiriz. Üstelik "bakan" bile böyle söylemişken. Durum böyleyken en demokratik hak olan protesto hakkı için örgütmelnemk şart. Bireysel protestolar ses getirmez çünkü. Ama senin de başlıkta yazdığın gibi, kırıp dökmeden, küfür etmeden, "anlayana" türünden güçlü bir tepki. Başlığa da yazmıştım, "Hiç bir maçta terslik çıkmadı, görev tamamdır başbakanım" gibi dev bir pankart hazırlanabilir.
                            abi haklısında başlık açtırmıyorlarki birlik olalım.. faceden falan olacak iş değil bu.. amacımız kavga çıkartmak değil..küfür yada başka bişeyde değil sadece protesto.. adamlar bizle dalga geçiyor biz daha bir başlık açamıyoruz!

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Organizasyon başlığı açmaya yetkili değilsiniz bu bir ikincisi Forumda siyaset yapmak yasaktır.

Bu konuda Facebook'u tavsiye ederim istediğiniz organizasyonu rahatlıkla düzenleyebilirsiniz.
                              siyasetmi yaptığımız ben öyle düşünmüyorum ben herhangi bir partiyi savunduğumu yada bir parti aleyhine bişey yazdığımıda görmedim orada.. bize yapılan yanlışı protesto amaçlı başlık açtım.. siz bunu siyaset olarak değerlendiriyorsanız söyleyecek bişeyim yok.. faruk özakı biz bir siyasi parti bakanı olarak değil spordan sorumlu devlet bakanı olarak eleştiriyoruz.. bunu farklı anlamıyorsunuz ama benim başlık siyasi içerikli oluyor.. özür dilerim daha başlık açmam..!

Yorum

• Mitingte birşey olacagını sanmam arkadaşLar.Yapılacak acıklamalar belli.

Dün ordu deplasmanına giderken gördüm paso o partinin pankartları vardı.Hemde damardan girmişler her pankartta milliyetçilıkten bahsetmişler.Trabzonda 1 numara bu konuda..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X