Başkan bu olaya nasıl bir espiritüel bakış getirecek acaba !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe Hakkında Kanaltürk'te Yayınlanan Şike İddiaları...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
"on dakika önce Kaan'ı tanımadığını söyleyen Emre, on dakika sonra ara sıra messngerdan görüşüyüroz" dedi.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...
Yorum
-
Şuan program devam ediyor mu?Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan bu olaya nasıl bir espiritüel bakış getirecek acaba !Özkan SÜMER
Yorum
-
İlk olarak alajuan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekağan'ı tanımıyorum diyor sonra messenger'dan görüşüyoruz diyor, bak hele emreye...
çocuğunun üzerine yemin etti ben bile inanmıştım
ekrem okumuş konuşmasına göre plan dahilinde olayın bu noktaya geleceğini düşünmediler..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan bu olaya nasıl bir espiritüel bakış getirecek acaba !
Yorum
Yorum