Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe Hakkında Kanaltürk'te Yayınlanan Şike İddiaları...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başkan bu olaya nasıl bir espiritüel bakış getirecek acaba !
    *
    *
    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Ahmet Gökçek dediki; Bu olayın üstüne gidilirse daha farklı şeyler çıkar diyee.

Yorum

• "on dakika önce Kaan'ı tanımadığını söyleyen Emre, on dakika sonra ara sıra messngerdan görüşüyüroz" dedi.
        Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
        96'da aldınız; geldi artık hesabı kapatma zamanı ama aheste aheste; 2010'da çıktı bir kısmı, 22 Mayıs'ta son darbe...

Yorum

• Kemalettin Göktaş'ın söylediği belgeler bunlar gibime geliyor..
          Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Mesut Bakkal pisliği gördü k.. kurtarmaya çalışıyor Bu adam geçen programda emreyle 10 saniye konuşmuştuk sadece demişti. Şimdi ohoooo. Abi çok pis işler dönmüş!!!

Yorum

• Şuan program devam ediyor mu?
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Arkadaslar biri Olayi özetleyebilirmi?
                Trabzonspor
                FC Barcelona MSV Duisburg
                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Ekrem Okumuş direk kapattı şuan çok kötü bir ortamdayım felan filan diye geçiştirerek sesi titriyordu apaçık gerçekten yazıklar olsun yani midem bulanıyor bunları görünce.
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• FIFA yardım et kurban olam...

Yorum

• milletvekiline sallayanlar şimdi utanıyormu..herif koskoca vekil adayı olmayan bir olayın varlıgı için tv ye çıkarmı..İşte varmış hem bu olay bu kadar küçük de degil.....!
                      volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Kaanin soy adi ne?
                        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkan bu olaya nasıl bir espiritüel bakış getirecek acaba !
                          Fenerle ilişkileri dondururuz.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak alajuan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kağan'ı tanımıyorum diyor sonra messenger'dan görüşüyoruz diyor, bak hele emreye...
                            bu kayıtlar ortaya çıkarsa

çocuğunun üzerine yemin etti ben bile inanmıştım

ekrem okumuş konuşmasına göre plan dahilinde olayın bu noktaya geleceğini düşünmediler..
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başkan bu olaya nasıl bir espiritüel bakış getirecek acaba !
                              Başkanımızdan,böyle şeyler normal bizde Bülent Ersoyla twitterdan devamlı görüşüyoruz gibi bir açıklama gelirse kimse şaşırmasın.

Yorum

• olay belli: hani cinayeti işleyip ortadan kaybolanlar vardır ya; daha sonra para karşılığı hiç alakası olmayan birileri olayı üstüne alır.

aynen bu hesap.
                                Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

Yükleniyor...
                                X