Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Lütfi Arıboğan, Fenerbahçe-Ankaragücü maçı öncesi Ankaragücülü oyuncu Kağan Söylemezgiller'e gönderilen mesajlarla ilgili soruşturma başlatacaklarını söyledi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe - Ankaragücü Maçına Soruşturma
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Allah razı olsun.
-
İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah şampiyonluk dualarımızı bu şekilde kabul eder inşallah. Gerçekten incelenirse bir şeyler çıkacağına eminim!
Yorum
-
İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboşuna ümitlenmeyelim bence bu işin ucu o kadar derinlere gitmez Emreye 5-6 maç ceza verip kapatırlar bu konuyu"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
Birşey çıkacağını sanmam. Bunlar inceledik birşey yok derler, hatta Feneri mağdur ettiğimiz için bizi suçlu çıkarırlar.
Savcılık şimdiye kadar olaya el atmalıydı...En son Hüseyin Bağdat tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 16:50.
Yorum
-
---
"Soruşturma başlatacağız"
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Lütfi Arıboğan, Fenerbahçe-Ankaragücü maçı öncesi Ankaragücülü oyuncu Kağan Söylemezgiller'e gönderilen mesajlarla ilgili soruşturma başlatacaklarını söyledi.
Milli maç nedeniyle Hollanda'da bulunan başkanvekili Arıboğan, yaptığı açıklamada, konuyu federasyon yönetim kurulu olarak görüştüklerini belirterek, ''Bu konuyla ilgili kamuoyunu rahatlatabilmek için gerekli kararı alarak, hukuki soruşturmanın biran önce yapılmasını sağlayacağız. Yönetim kurulu, konuyla ilgili olarak birkaç gün içinde soruşturma başlatacak'' dedi.
Arıboğan, TFF Yönetim Kurulunun milli maç nedeniyle Hollanda'da bulunduğunu ve konuyu da bu ülkede öğrendiklerini ifade ederek, ''Kimsenin kafasında herhangi bir soru işareti kalmayacak şekilde konuyu açıklığa kavuşturacağız. Bu nedenle Türkiye'ye dönmeyi beklemeden burada yönetim olarak karar alıp, soruşturmayı başlatmayı istiyoruz'' diye konuştu.
---
Ben burada sunu anladim: "Konuyu aciklaga kavusturacagiz, yani fenerbahce´nin sucsuz oldugunu ispatlayacagiz sizlere"*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
Neden sadece o mac icin baslatiyorlar. Bunun gibi her mac icin yapmis olabilirler. Neden Fenerbahce'nin butun futbolcu, teknik heyet, ve yonetimin iletisim trafigini incelemeye almiyorlar. Ozellikle ikinci yari maclari icin. Cunku olayi cok buyumeden kapatmak icin. Bence ceza bile verebilirler Emre ve o maneger'lik firmasina, ve cok buyuk cezalar verdik diye ortaliga cikarlar. Cunku biliyorlarki bu buz daginin gorunen yuzu ve olayi daha cok derinlesmeden kapatmak istiyorlar.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum