Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe - Ankaragücü Maçına Soruşturma

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerbahçe - Ankaragücü Maçına Soruşturma

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Lütfi Arıboğan, Fenerbahçe-Ankaragücü maçı öncesi Ankaragücülü oyuncu Kağan Söylemezgiller'e gönderilen mesajlarla ilgili soruşturma başlatacaklarını söyledi.

Allah razı olsun.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Neyi bekledinizki şimdiye kadar neyi?? Bırakın a.gücü maçını fenerin oynadığı tüm 2.yarı maçlarını inceleyin.

Yorum

Allah şampiyonluk dualarımızı bu şekilde kabul eder inşallah. Gerçekten incelenirse bir şeyler çıkacağına eminim!

Yorum

İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Allah şampiyonluk dualarımızı bu şekilde kabul eder inşallah. Gerçekten incelenirse bir şeyler çıkacağına eminim!
          boşuna ümitlenmeyelim bence bu işin ucu o kadar derinlere gitmez Emreye 5-6 maç ceza verip kapatırlar bu konuyu

Yorum

İlk olarak turko_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            boşuna ümitlenmeyelim bence bu işin ucu o kadar derinlere gitmez Emreye 5-6 maç ceza verip kapatırlar bu konuyu
            Katılıyorum bizim lehimize karar alsalar bile hafif birşey olur
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

Emreye 2 maç ceza verecekler..

Yorum

12 hazıran seçim akşamı bu işlerin hepsi unutulur) AKP nın Trabzon seyircisini hoş tutma teknikleri bunlar..
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Sağolsunlar zahmet olmuş...
                  " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

Birşey çıkacağını sanmam. Bunlar inceledik birşey yok derler, hatta Feneri mağdur ettiğimiz için bizi suçlu çıkarırlar.

Savcılık şimdiye kadar olaya el atmalıydı...
                    En son Hüseyin Bağdat tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 16:50.
                    BMN|KOCAELİ

Yorum

Şaka olduğunu açıklamak için boş yere zaman kaybediyorlar.
                      Trabzonspor, bir gün mutlaka!

Yorum

Emre'ye hiçbir şey olmayacak. Olay menejerin üstüne yıkılacak. Kulubümüzde bunun böyle olacağını biliyor...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

---
                          "Soruşturma başlatacağız"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Lütfi Arıboğan, Fenerbahçe-Ankaragücü maçı öncesi Ankaragücülü oyuncu Kağan Söylemezgiller'e gönderilen mesajlarla ilgili soruşturma başlatacaklarını söyledi.

Milli maç nedeniyle Hollanda'da bulunan başkanvekili Arıboğan, yaptığı açıklamada, konuyu federasyon yönetim kurulu olarak görüştüklerini belirterek, ''Bu konuyla ilgili kamuoyunu rahatlatabilmek için gerekli kararı alarak, hukuki soruşturmanın biran önce yapılmasını sağlayacağız. Yönetim kurulu, konuyla ilgili olarak birkaç gün içinde soruşturma başlatacak'' dedi.

Arıboğan, TFF Yönetim Kurulunun milli maç nedeniyle Hollanda'da bulunduğunu ve konuyu da bu ülkede öğrendiklerini ifade ederek, ''Kimsenin kafasında herhangi bir soru işareti kalmayacak şekilde konuyu açıklığa kavuşturacağız. Bu nedenle Türkiye'ye dönmeyi beklemeden burada yönetim olarak karar alıp, soruşturmayı başlatmayı istiyoruz'' diye konuştu.
                          ---

Ben burada sunu anladim: "Konuyu aciklaga kavusturacagiz, yani fenerbahce´nin sucsuz oldugunu ispatlayacagiz sizlere"
                          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

Yazışmalar Blackberry'den kayıtları biraz zor bulurlar..

Yorum

Neden sadece o mac icin baslatiyorlar. Bunun gibi her mac icin yapmis olabilirler. Neden Fenerbahce'nin butun futbolcu, teknik heyet, ve yonetimin iletisim trafigini incelemeye almiyorlar. Ozellikle ikinci yari maclari icin. Cunku olayi cok buyumeden kapatmak icin. Bence ceza bile verebilirler Emre ve o maneger'lik firmasina, ve cok buyuk cezalar verdik diye ortaliga cikarlar. Cunku biliyorlarki bu buz daginin gorunen yuzu ve olayi daha cok derinlesmeden kapatmak istiyorlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X