Bu maç kesin Olimpiyatta degilmi bi ara kiviriyolardi sakata gelmeyelim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sivas-Trabzonspor Org. Ist
Daraltma
X
-
Perisan olmamak için biletleri maçtan önce almaya bakalim. Anadolu tarafindan gelecek olan grupla avrupa yakasinda olan grup sürekli cep telefonu ile iletisim halinde olsun. Gruplar stada girmeden stadin disinda bulusup stada beraber girsin ve kendine bir bölüm ayarlasin...
Bundan iyi planmi olur...
Edited by: Crazy_OfLu61_[b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>
Yorum
-
İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildibir de Ist.da Sivas taraftari cok fazla ve bana gore tribunlere hakim olma sanslari daha yuksek.
__________________Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak makifbayten tarafından gönderildi
bmn istanbul kocaelinden 1 otöbüs geliyor. [img]smileys/smiley4.gif[/img]bmn üyeleri stada girmeden bulusmayi öneriyorum.
olimpiyati yikmak ümidiyle.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak scenerc tarafından gönderildimac kacta ve leventen kalkacak otobus kacta kalkacak bellimi,cuma günüymüs dogrumu ?
arkadasim evet dogru gecemi gündüzüme katip bu otobüsünb pesinde kosuyoruz..saat 16.00 gibi 4 levent metronun ordan otobüsü nasipse kaldiracagiz.5 ytl kisi basina düsüyor..gelmek isterseniz buiyrun gelin..bana özelden mesaj atarsiniz.
Yorum
-
Ben malesef maça gelemiyorum...Bu listeden devam ediniz...
1 - Külünkoglu
2 -Gülsen
3- Yilmaz
4 - BADALOGLU
5- Kaya
6- Sedat
7- shipbroker61 +1
8- Emir BAYRAK
9 - ÇAYKARALI_61
10 - #10 Fietra(Osman)
11 - FERSAT
12 - Emorfo
13 - tsakrep61
14 - gedik61
15 - cengizc
16 - mrblacksea
17 - bordoomavii
18 - Crazy_OfLu61_
19- immortal_ts
20 - beytullah
21 - Baris aykan
22 - Mc YuNus (+ ne kadar gelirse)
23 - verep
24 - samway
25 - l-m
26 - JACKAL61
27 - golasaliyim
28 - aaygun61 + 5
29- akif(Keskin 34)+15
30 - falcon61
31 - Eddy + 3
Yorum
-
Sivasspor yönetimi hala tff'yi suçluyor maçin Istanbul'a alimi hususunda ve bu karardan dönmelerini istiyor. Su karisiklik giderilsinde biletler piyasa çiksin artik. Maç Cuma günü ve bugün Çarsamba. Hadi artik !!!!“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
Yorum