hayde usaklar canlaninn. Olimpiyati inletin ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sivas-Trabzonspor Org. Ist
Daraltma
X
-
arkadaslar oncelikle bana maratondan yoksa kale arkasindanbilet alabilecek birini ariyorum. suan Amerikadayim ve 15inde Turkiyedeyim vegedigimde muhtemelen biletler bitmis olucak. riske girmek istemiyorum. adim Engin, Bogazici uni.de okuyorum. Suana kadarki butun Olimpiyat maclarina gittim ve hep kazandik. GS, Genclerbrligi ve Istanbul. Bu macinda ole olmasin temenni ediyorum. bir de Ist.da Sivas taraftari cok fazla ve bana gore tribunlere hakim olma sanslari daha yuksek. Bu nedenle herseye hazirlikli olmamiz gerekir. Gecen sene Olimpiyati bizim gibi full doldurdular. Sonucta Sivas yonetimi belirleyecek ne kadar Trabzon taraftari gelicegini.Suan oyle cok merak ediyorumki yeni transferleri. ilk bes macive on eleme maclarini izleyemedim. sadece ligtv sitesinden golleri izleyebiliyorum.Yardiminizi bekliyorum. Bu arada Symkowiakin oynamamasi bizi cok olumsuz etkileyecek.Banagore takimin en iyisi o. Insallah yeneriz ama bana gore cok zor mac olacak. bana ulasmak isteyen enginsaitoglu@oflular.com mail adresimden ulasabilirler...
__________________OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
1 - Külünkoglu
2 - süleyman(laz_kopat_61)+oguzhan(kardesim)
3 - Gülsen
4 - Yilmaz
5 - BADALOGLU
6 - Kaya
7 - Sedat
8 - shipbroker61 +1
9 - Emir BAYRAK
10 - ÇAYKARALI_61
11 - #10 Fietra(Osman)
12 - FERSAT
13 - Emorfo
14 - tsakrep61