Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ŞL Ön Eleme Turu İlk Maçı: Benfica 2 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 27 Temmuz Lisbou Lisboa Estádio da Luz )))) bakalım ayağım uğurlu gelece mi?....
    .. Bunlar uzun eğri burunlu ve konuşmayı şehvetle seven insanlar ki sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için hiç kimseden hiçbirşey beklemeksizin bir şarkı söyler gibi ölebilirdiler...N.H.R

Yorum

• İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Normalde boyle bir mac oncesi maca 3-4 gun kala aklimda sadece mac olurdu. Ama simdi nedense bir turlu macin havasina giremiyorum. Sanki siradan bir mac oynayacakmisiz gibi tuhaf bir ruh halindeyim. Sadece ben mi boyleyim? Bu SIKE-tesvik olayi macin onune gecti herhalde. Ya da ben oyle hissediyorum.
      Hayir yalniz degilsin, bu sike isleri mahvetti herseyi.
      Bu arada renkdas Amerika'dasin sanirim, maci satin alabilecegimiz bir yer bulursan lutfen haber edebilir misin?...

Yorum

• Messi'de fizik yok mu demiş biri hayırdır?

Öyle demişse fizik nedir haberi yok, Messinin dayanıklılık kuvvet denge özellikleri kimse de yok. Fizikten kasıt sadece Umut gibi Burak gibi vücutsa evet haklısınız Messi de hiç fizik yok (!)

Yalnız ne hikmetse adam 5-6 kişiyi sıraya diziyor her maç o kadar darbe tekme arasında ama yıklımıyor bi türlü...

Cık! Messi tutmadı size Alanzinho verelim, bak o 2. adamda direk yere yığılıyor...

Son söz olarak Messi'nin fizik kalitesi mevcut durumda tartışılmaya açılacak bi konu değil, olsa olsa şakadır...
        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Burda Benfica-Trabzonspor maçı konuşulmalı ama Messi'nin fiziği açılmışken bir yorumda ben yapayım ;

-Messide 4 domuz gücü vardır(Güç olarak söylüyorum yanlış anlaşılmasın)omuzla veya başka faulsüz olarak onu yere indirmek mümkün değildir ancak bunun nedeni Messi'nin genlerinede bağlıdır , küçükken hormonal tedavi gördüğü için insanlarda olan normal hormon sayısı onda daha fazla salgılanmaktadır ama tabiki çalışarakta bu gücünü geliştirmiştir.Yani çemişgezekspor'dan 10 topçu topla götür eski barça idmanına anca yıkabilirler...

Not : Messi'nin fiziği tartışma konusu bile olamaz...

Bu videonun üstüne konu kapanır umarım...

En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 26.07.2011, 01:56.
          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak Aygün GÜNDOĞDU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            27 Temmuz Lisbou Lisboa Estádio da Luz )))) bakalım ayağım uğurlu gelece mi?....
            İnşallah abi ayağın uğurlu gelir.Avantajlı skor almadan gelmeyin

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bU maçta en önemli avantajımız,benfica hatta bizler bile takımımızın limitlerini bilmiyoruz...bu takım en fazla ne kadar iyi oynayabilir,sistemi ve oyuncu artı eksileri tam belli değil.takımımız hiç resmi maç yapmadı...dolayısıyla Benfica oyuna bence kontrollu başlıycak,bizde şuursuzca akın yapmadan,geri dörtlü ve zokorayı çakılı oynatıp avantajlı bir skorla dönmeliyiz...ama bu şike mike işleri İnşallah takımda eksi bi durum oluşturmamıştır...kağıt üzerinde 2 takımın siklet farkı var ama biz bu tür sikletleri aşmış bir takımız...İnşAllah o gün benficanın defterini dürdüğümüz gün olur...
              .....

Yorum

• Gerçekten siklet farkı var ama yine de nedensizce umutluyum

Yorum

• Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burda Benfica-Trabzonspor maçı konuşulmalı ama Messi'nin fiziği açılmışken bir yorumda ben yapayım ;

-Messide 4 domuz gücü vardır(Güç olarak söylüyorum yanlış anlaşılmasın)omuzla veya başka faulsüz olarak onu yere indirmek mümkün değildir ancak bunun nedeni Messi'nin genlerinede bağlıdır , küçükken hormonal tedavi gördüğü için insanlarda olan normal hormon sayısı onda daha fazla salgılanmaktadır ama tabiki çalışarakta bu gücünü geliştirmiştir.Yani çemişgezekspor'dan 10 topçu topla götür eski barça idmanına anca yıkabilirler...

Not : Messi'nin fiziği tartışma konusu bile olamaz...

Bu videonun üstüne konu kapanır umarım...

Bu arada Benfica maçında Alanzinho 2.yarı veya sonlara doğru mutlaka alınmalı...

Yorum

• İlk olarak M.Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu kadar defansif oynamayız

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Messi'nin fiziğini tartışmamız yersiz.Toplanalım 5-6 kişi gidelim Barcelona'ya dalalım Messi'ye.Eğer 1 kişinin gözünü morartmış bile olsa Messi'nin fiziği güçlüdür deriz =) Kaçarsa erkekmiş deriz.Yok döverse salarız kendimizi Akdeniz'e :P
                        Madrid birahanesinden de adam toplayalım mı

Yorum

• Bence ideal...
                          En son Efendioglu tarafından düzenlendi; 26.07.2011, 02:05.

Yorum

• Antrenman eksiği olan Engin'i ve süper lig tecrübesi dahi olmayan Aykut'un bu maçta 11'de başlaması pek mümkün gözükmüyor. Şahsen ben üçlü orta saha ile tek forvet çıkmamız gerektiğini savunuyorum ama Zokora ve Colman'ın yanına yerleştirebileceğimiz üst düzey bir oyuncumuz yok ne yazık ki...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Antrenman eksiği olan Engin'i ve süper lig tecrübesi dahi olmayan Aykut'un bu maçta 11'de başlaması pek mümkün gözükmüyor. Şahsen ben üçlü orta saha ile tek forvet çıkmamız gerektiğini savunuyorum ama Zokora ve Colman'ın yanına yerleştirebileceğimiz üst düzey bir oyuncumuz yok ne yazık ki...
                              Bunu defalarca dile getirdim. Bir Zokora daha şart Avrupa için...

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu kadar defansif oynamayız
                                o zaman içimden geçen ve belkide en çok çıkmasını istediğim ama çıkma ihtimali en az olanı yazayım..

___________ Henrique ________ Burak ____________
                                ____________________ Adrian ___________________
                                __________ Engin ______________ Colman _________
                                ___________________ Zokora ____________________
                                Celustka _____ Giray ________ Glowacki ______ Serkan
                                ___________________ Tolga _____________________

Henrique biraz daha geride ve serbest.
                                Engin sol tarafta gerek açık gerekse savunma olarak. oyunun iki yönlü oynamalı.
                                Celustka'yı yazmamın sebebi ise son hazırlık maçında sol tarafta hiç hata yapmamasıydı. tabi kaldırabilir mi bilemem.
                                her gün takımla beraber olan Şenol Hoca analiz eder her şeyi

Yorum

Yükleniyor...
                                X