Maçı Taksim kafeka'da birlikte izleyeceğiz daha sonra ki maçlar ise bostancı'da olacağız beyler bu maçlık taksim'e akalım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ŞL Ön Eleme Turu İlk Maçı: Benfica 2 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOna kalsak bile bizimkini D-Smart verir şerefsiz Fenerinkini Star verir
CL'de oynayacaklarını düşünmüyorum. Uefa tekmeyi basar kıçlarına
Yorum
-
Iddaa oranlari...
Benfica - Trabzonspor 1,45 - 3,80 - 6,50
Yani bu mac 1 olur...(bence yani)En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 24.07.2011, 16:30.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIddaa oranlari...
Benfica - Trabzonspor 1,45 - 3,80 - 6,50
Yani bu mac 1 olur...(bence yani)
2-1 3-2 4-3 bize uyar bence.. Yeter ki orada gol veya goller atalım.
Ki Şenol hoca bunun farkındadır. Liverpool maçında ısrarla gol atmamız gerektiğini ve maçtan sonra da gol atamadığımız için üzgün olduğunu söylüyordu.
Biz Benficadan içerde de gol yeriz maalesef. Daha çok atmak şart.
Yorum
-
İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç 1 olsun da 1-0 olmasın
2-1 3-2 4-3 bize uyar bence.. Yeter ki orada gol veya goller atalım.
Ki Şenol hoca bunun farkındadır. Liverpool maçında ısrarla gol atmamız gerektiğini ve maçtan sonra da gol atamadığımız için üzgün olduğunu söylüyordu.
Biz Benficadan içerde de gol yeriz maalesef. Daha çok atmak şart.
Aynen gol veya goller olmazsa tur yine mucizelere kalir...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bu iddianın verdi oranlar süprüz cıkabilir manasında ben direk bize vericem6 ganyan fena deil
Sakin ha, yenecegimiz varsa bile yenemeyiz, ciddiyim...
Tek mac oyna, az para, ama Benfica'ya ver, cünkü senin bu Kuponu kaybetme oranin kazanmandan cok cok daha fazla...
Bu herzaman icin gecerli ve herkes icin gecerli...
Inan bana, oynayacaksan Benfica'ya ve tek mac...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence bu iddianın verdi oranlar süprüz cıkabilir manasında ben direk bize vericem6 ganyan fena deil
Mesela Anfield Road'da bizim takımdan o kadar iyi, kontrollü bir oyun kimse beklemiyordu.
O gün tecrübesizliğe kurban gitmeseydik 1-1 veya 2-2 gibi skorlarla dönebilirdik.
Benfica deplasmanında da aynısı olabilir. Yeni transferler ayaklarını yere sağlam basıp kontrollü bir oyun oynarsak oradan galibiyetle bile dönebiliriz. Ama bu tabiiki daha düşük oranlı bir ihtimal.
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakin ha, yenecegimiz varsa bile yenemeyiz, ciddiyim...
Tek mac oyna, az para, ama Benfica'ya ver, cünkü senin bu Kuponu kaybetme oranin kazanmandan cok cok daha fazla...
Bu herzaman icin gecerli ve herkes icin gecerli...
Inan bana, oynayacaksan Benfica'ya ve tek mac...
Siz bunu başarabiliyor musunuz merak ettim?
Yorum
-
İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskiden bir iki kere iddaa oynamıştım. Ama usta ben kesinlikle Trabzonspor aleyhine oynayamadım. Yenileceğimizden emin bile olsam asla rakip takıma oynayamamıştım sonra da bıraktım zaten
Siz bunu başarabiliyor musunuz merak ettim?
Ben iddaa oynamiyorum, ama oynayanlar %95 hep kaybediyorlar, bu yüzden herzaman düsündügünün tersini oynamakta fayda var.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
yeni oyuncularımızın performanslarını bilmediğimiz için bizim için de sürpriz bir maç olacak. sonucu tahmin etmek aslında o kadar da kolay değil. iddaa işinde en güzeli trabzonspor un hiç bir maçına oynamamak. ben öyle yapıyorum. kesin yensekte yenilsekte oynamıyorum. adrian, zokora, colman, henrique gibi adamların göstereceği performans çok önemli. colman ı bir nebze tahmin edebiliyoruz ama diğerleri bizler için de kapalı kutu. umarım yüksek performans sergileyip bize turu getirirler...
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç 1 olsun ama arkadaşların dediği gibi 2-1,3-2 gibi olsun.
Burada turu geçeceğimize dair ne kadar emin olabiliriz?
Dinamo Kiev'den sonra hiç..
Of of..
Yorum
-
Bu maca iddaa oynamak isteyenlere duyrulur...
Tek mac, az para ve Benfica'ya verin...
Cünkü kaybetme orani kazanma oranindan daha yüksek...
Kaybedeceginiz en fazla 5 -10 TL olur ama diger yandan Trabzonspor ya berabere kalir yada kazanir, fena mi olur yani?
Cok ciddiyim, eger bu maca oynayacak olan varsa dedigimi yapsin...
Ondan sonra 90 dk Kuponu nasil kaybettigini, parayi nasil kaybettigini izlesin...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
Yorum