İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ŞL Ön Eleme Turu İlk Maçı: Benfica 2 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejaja kadar son vurus kabiliyeti olan bir tek adam yok su an kadroda...
Kimse jaja gitmesin demedi..
Disiplinsizse tabi gidebilir..
Peki onun eksigi nasıl kapatılacak?
Jaja bu takıma gelen en yetenekli oyuncu. İlk sezonunda bence çok iyi bir performans göstermişti ve şunu da söyliyeyim eğer şu kadroda Jaja olsaydı Benfica'yı patates ederdik..
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrda Adrian'dan Jaja katkısı beklendiğide konuşuluyor ona itafen değerlendirme yapıyoruz önce anla sonra yorum yap.
Ne olacak?
Yorum
-
İlk olarak ugere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenfica porto maci mac sonu porto sampiyonlugunu ilan ediyor ve benfica bakin ne yapiyor
http://www.youtube.com/watch?v=K0TZ1cCutJUDRAGO GABRIC
Yorum
-
İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamıyorum.Ondan sonra yorum yapıyorum.
Ne olacak?DRAGO GABRIC
Yorum
-
İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIşıkları kapatma mevzusu muEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
Car$amba günü cali$acagimi ögrendim dün...offff!!
Abi yapilir mi bana bu yaa!!?
Bu arada neden Star vermiyor $ampiyonlar Ligi maclarini?
Ancak gruplara kalirsak mi verecek??En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 24.07.2011, 14:05.
Yorum
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCar$amba günü cali$acagimi ögrendim dün...offff!!
Ancak gruplara kalirsak mi verecek??
Yorum
-
İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCar$amba günü cali$acagimi ögrendim dün...offff!!
Ancak gruplara kalirsak mi verecek??
Yorum
-
.....
İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOna kalsak bile bizimkini D-Smart verir şerefsiz Fenerinkini Star verir
Yorum
-
İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnlamıyorum.Ondan sonra yorum yapıyorum.
Ne olacak?
Yorum
Yorum