Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ŞL Ön Eleme Turu İlk Maçı: Benfica 2 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bekle bizi Benfica..GELİYORUZ
    Simdi bir kac Taktiksel Yorum Yap Basgan geliyoruz Demekle olmuyor bu isler
    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Vergangenheit falan önemli degil Yetenek var Adamda yoksa atamazdi 20 Golü.
      Bende sana Fussball spielen verlernt man nicht diyim ozaman.

O zaman bende size diyim HIER WIRD KEIN DEUTSCH GESPROCHEN (burda almanca konusulmaz)

Yorum

• futbalski abi , şöyle maçı değerlendirde kafamızda şekillensin bişeyler

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şampiyonlar ligi maçları genelde star tv ile ortaklaşa veriliyordu ama lig tv reciever ı ile izleyemiyorduk ancak kablolu tv lerde açılıyordu

şimdi nasıl izleyebiliriz acaba?
          bildiğim kadarıyla sadece D-Smart veriyor Star Tv de yok D-smart olması lazım izleyebilmek için ayrıca Stardaki şampiyonlar ligi maçları digiturk te şifresiz, turksat uydusunda izlenemiyor sadece

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Simdi bir kac Taktiksel Yorum Yap Basgan geliyoruz Demekle olmuyor bu isler
            Muhtar'ım olay bizim savunmada bitiyor.Takım olarak iyi savunma yaparsak Benfica'yı abartısız söylüyorum içeride dışarıda yeneriz.Benfica'nın kadrosu iyi eyvallah lafım yok bizim kadromuzda kötü bir kadro değil.Topun arkasında bekleyip araya atacağımız her top pozisyon yaratacaktır.Günlerdir Benfica maçlarının özetlerine bakıyorum adamlar savunmayı önde kuruyor.Colman ve Adrian'ın araya atacağı her top pozisyon olur.Turu biz geçeceğiz
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• stv ...izleyiniz...

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şampiyonlar ligi maçları genelde star tv ile ortaklaşa veriliyordu ama lig tv reciever ı ile izleyemiyorduk ancak kablolu tv lerde açılıyordu

şimdi nasıl izleyebiliriz acaba?
                öneleme olduğu için dsmart verecektir gruplara kalırsak stardan izleriz ancak.
                EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Rövans 2 Agustos´ta galiba..bak bunu atlamisiz.

O gün Olimpiyatta cok sey kutluyor olabiliriz
                  “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rövans 2 Agustos´ta galiba..bak bunu atlamisiz.

O gün Olimpiyatta cok sey kutluyor olabiliriz
                    3 Ağustos değil miydi

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Muhtar'ım olay bizim savunmada bitiyor.Takım olarak iyi savunma yaparsak Benfica'yı abartısız söylüyorum içeride dışarıda yeneriz.Benfica'nın kadrosu iyi eyvallah lafım yok bizim kadromuzda kötü bir kadro değil.Topun arkasında bekleyip araya atacağımız her top pozisyon yaratacaktır.Günlerdir Benfica maçlarının özetlerine bakıyorum adamlar savunmayı önde kuruyor.Colman ve Adrian'ın araya atacağı her top pozisyon olur.Turu biz geçeceğiz
                      Ooooooow Iste budur Bende bunlari dusunuyordum araya Ve Defasin Arkasina Atilan toplar tehlike yaratiriz diyorum
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Arkadaşlar, maç günü tatilde olacağım.

Assos, küçükkuyu,altınoluk taraflarında maçı nerde izleyebilirim. (Kahvehane, çayhane,meyhane farketmez) Yeterki b.k yiyen d-smart (euro futbol) abonesi bir tesis bulayım... Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
                        İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• Yaratıcı oyuncu eksikliği çekeceğiz gibime geliyor, umarım yanılırım.

Yorum

• İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            stv ...izleyiniz...
                            Karakterleri bu kadar paralellik gösteren müvekkil ve avukat görmemiştim.Adamlar aşmışlar.Midesizliğin bu kadarı.

Yorum

• Arkadaşlar, maç günü tatilde olacağım.

Assos, küçükkuyu,altınoluk taraflarında maçı nerde izleyebilirim. (Kahvehane, çayhane,meyhane farketmez) Yeterki b.k yiyen d-smart (euro futbol) abonesi bir tesis bulayım... Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yorum

• Umut gidince değerli oldu çok ilginç..

Tamam verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz kendisine ama bize saç baş yoıldurduğu günleri unutmuyorum. Sadece koşarak oynanmıyor bu oyun. Halile haksızlık etmeyin

Yorum

Yükleniyor...
                                X