İlk olarak livera61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
ŞL Ön Eleme Turu İlk Maçı: Benfica 2 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVergangenheit falan önemli degil Yetenek var Adamda yoksa atamazdi 20 Golü.
Bende sana Fussball spielen verlernt man nicht diyim ozaman.
O zaman bende size diyim HIER WIRD KEIN DEUTSCH GESPROCHEN (burda almanca konusulmaz)
Yorum
-
İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşampiyonlar ligi maçları genelde star tv ile ortaklaşa veriliyordu ama lig tv reciever ı ile izleyemiyorduk ancak kablolu tv lerde açılıyordu
şimdi nasıl izleyebiliriz acaba?
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi bir kac Taktiksel Yorum Yap Basgan geliyoruz Demekle olmuyor bu islerTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşampiyonlar ligi maçları genelde star tv ile ortaklaşa veriliyordu ama lig tv reciever ı ile izleyemiyorduk ancak kablolu tv lerde açılıyordu
şimdi nasıl izleyebiliriz acaba?EN IYISI BIZIZ:
Yorum
-
İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRövans 2 Agustos´ta galiba..bak bunu atlamisiz.
O gün Olimpiyatta cok sey kutluyor olabiliriz
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhtar'ım olay bizim savunmada bitiyor.Takım olarak iyi savunma yaparsak Benfica'yı abartısız söylüyorum içeride dışarıda yeneriz.Benfica'nın kadrosu iyi eyvallah lafım yok bizim kadromuzda kötü bir kadro değil.Topun arkasında bekleyip araya atacağımız her top pozisyon yaratacaktır.Günlerdir Benfica maçlarının özetlerine bakıyorum adamlar savunmayı önde kuruyor.Colman ve Adrian'ın araya atacağı her top pozisyon olur.Turu biz geçeceğizIste budur
Bende bunlari dusunuyordum araya Ve Defasin Arkasina Atilan toplar tehlike yaratiriz diyorum
Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
Arkadaşlar, maç günü tatilde olacağım.
Assos, küçükkuyu,altınoluk taraflarında maçı nerde izleyebilirim. (Kahvehane, çayhane,meyhane farketmez) Yeterki b.k yiyen d-smart (euro futbol) abonesi bir tesis bulayım... Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestv ...izleyiniz...
Yorum
-
Arkadaşlar, maç günü tatilde olacağım.
Assos, küçükkuyu,altınoluk taraflarında maçı nerde izleyebilirim. (Kahvehane, çayhane,meyhane farketmez) Yeterki b.k yiyen d-smart (euro futbol) abonesi bir tesis bulayım... Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
__________________İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
Yorum