Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ŞL Ön Eleme Turu İlk Maçı: Benfica 2 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benfica'yı geçersek bizdeki bu kura şansıyla play-off'ta İspanya Milli Takımı'nı çekeriz torbadan..
    kesinlike haklısın

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      halile karşı özel bi sempatiniz olabilir saygı duyarım

lakin avrupa maçlarında bulduğunu atacaksın.basit bir örnek eğer liverpol deplasmanında umut karşı karşıyada o pozisyonu atsaydı liverpolu elemiştik

halilin hazırlık maçlarındaki görüntüsü; golcü özelliğinin en azından şu aşamada çok iyi durumda olmadığı çok kolay atılabilecek pozisyonları gole çevirememesi.

dolayısı ile halilin ilk11 başlamayacağını hatta başlarsa bunun bir hata olacağını düşünüyoorum.gerekirse burak direk forvet henruqie sağ açık oynar(ki başarılıda oldu hazırlık maçlarında o kanatta)
      Abi Benim Bütün Oyunculara Sempatim Var, Ama Halil i Fazla Savunuyorum Sadece.

Bulduğunu Atacaksın Demişsin, Tamamen Katılıyorum.

Ama Henrique nin Bulduğunu Atacağından Nasıl Bu Kadar Emin Olabilirsin ?

Yani Biraz Tecrübeli İsim Lazım Oluyor Buralarda.

Pozisyona Girer Ama Atarmı? Orası Şüpheli.

Yani Tam Bitirici Santrafor Diyebileceğimiz Bir Oyuncu Yok, Ama Ben Halil i Bu Tabire Yakın Görüyorum.

Yorum

• 3 ağustosta olimpiyat ateşi İstanbul'da yanıcak...hatta İstanbul yanıcak...

Yorum

• Bence hoca Tolga, Serkan, Giray, Glowacki(Yumlu), Piotr, Zokora, Colman, Alanzinho, Adrian, Burak, Paulo 11'iyle çıkacak.
          33# DRAGO GABRIC
          61# IBRAHIMA YATTARA #11
          13# Steve Nash
          10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Arkadaşlar, Kombine Olimpiyat ta Geçerli Olurmu?

Yani Kombineyle Girebiliriz mi?

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar, Kombine Olimpiyat ta Geçerli Olurmu?

Yani Kombineyle Girebiliriz mi?
              Sacma olur... Neticede Avrupa Maci ve Kombine Türkiye Ligi icin gecerli...
              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sacma olur... Neticede Avrupa Maci ve Kombine Türkiye Ligi icin gecerli...
                Kombine bütün iç saha maçları için geçerli diye biliyorum.
                33# DRAGO GABRIC
                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                13# Steve Nash
                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• lig tvi nin sitesinde haberin altına yapılan bir yorumda benficanın olimpiyatta oynanmasına itiraz edeceğini söylemiş biris böyle birşey olabilir mi???
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------
                  Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Ula şu Portekizden sağlam bir skorla dönün ittire kaktıra turu getirmezsek olimpiyatta....
                    Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      lig tvi nin sitesinde haberin altına yapılan bir yorumda benficanın olimpiyatta oynanmasına itiraz edeceğini söylemiş biris böyle birşey olabilir mi???
                      2. stad olarak bildirilmiş Olimpiyat Avni Aker olmassa diye itiraz etselerde bişey çıkmaz.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Simdi tezim bitmis olsaydi keske...
                        Bu sansi kacirmazdim atlar gelirdim Istanbula...

Yorum

• Bizim kombinelerde lig maçı ya da Avrupa maçı diye ayırım olmaz. Lâkin kombine kartıyla Olimpiyat'a giriş yapılması da mümkün değil. Daha önce bunun örnekleri olmuştu zaten. Şimdiye kadar satılan kombine adedini, tribünlerden bloke etmeleri söz konusu olmaz. Ancak biletler satışa çıktığında, kombine kart sahipleri Biletix'ten kartlarını gösterip ücretsiz bilet alabilirler. Kombinelerin geçerliliği konusunda bundan başka bir uygulama yapamazlar...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

lig tvi nin sitesinde haberin altına yapılan bir yorumda benficanın olimpiyatta oynanmasına itiraz edeceğini söylemiş biris böyle birşey olabilir mi???
                            Yusuf Yusuf durumu..
                            Ama böyle bir şey olamaz!

Yorum

• nevzat aydına twitterdan bilet fiyatlarının çok pahalı mı yoksa makul düzeyde mi olcak diye sordum.

gelen cevap beni ve tüm renkdaşları rahatlatcaktır.

nevzat aydın: çok yüksek olacağını zannetmiyorum.
                              Eski kullanıcı adı: olikos61
                              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

Ona ne oluyorki işine baksın o

Yorum

Yükleniyor...
                                X