Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ŞL Ön Eleme Turu İlk Maçı: Benfica 2 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Televizyon maçı verse keşke kıskananlar çatlar
    bence maçı star'a aktarabilirler malum herkes olimpiyatta olacağı için
    Eski kullanıcı adı: olikos61
    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Yalnız açık tribünlerden bir tanesi 3 senedir kullanılmıyor haberiniz olsun. O yüzden bize sadece batı ve doğuyu verebilirler. O ikisinin resmi kapasitesi de 51 bin. Ayrıca UEFA'nın kuralları katı olacağından aşırı sayıda biletsiz seyirci olacağını düşünmüyorum. Adamlar merdiven boşluklarını görmeden maç bile başlatmıyor. İBB maçlarına benzemez yani...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspor93, Cardozo milli takımdaysa nasıl hazırlık maçında gol atıyor? Milli takımda yok diye biliyorum.
        Demek ki Paraguay in ona Ihtiyaci yok ama en tehlikeli Oyuncu bana göre o Forvetlerinde
        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya yanlış biliyor olabilirim ama stadın toplamı ne kadar ?

2 kale arkasından 1 tanesini biz alsak 2 tanede kapalıyı biz aldık mı 62 bin küsür az geldi bana.

Eğer öyleyse bile biletsiz felan olayı ile 70 bin küsür olacağımızdan eminim.
          75.145 kiş kapesitesi var

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yalnız açık tribünlerden bir tanesi 3 senedir kullanılmıyor haberiniz olsun. O yüzden bize sadece batı ve doğuyu verebilirler. O ikisinin resmi kapasitesi de 51 bin. Ayrıca UEFA'nın kuralları katı olacağından aşırı sayıda biletsiz seyirci olacağını düşünmüyorum. Adamlar merdiven boşluklarını görmeden maç bile başlatmıyor. İBB maçlarına benzemez yani...
            zaten o staf uefa kriterlerine göre 73,551 oturma kapasiteli normal lig maçlarında ise 80 bine kadar çıkıyor.
            kale arkalarına gelirsek bi tanesi zaten açık digeide metro inşaatı nedeiyle kapalı galiba orda malzemeler var ama biletler çok satılırsa diger kale arkasınıda açabilirler malum benfikalılarda gelecek....
            Eski kullanıcı adı: olikos61
            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• metro yu dahanda bitiremedilermi
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• aruagoruk Bülent Başgaaaaaaann

Yorum

• Geçen seneki Liverpool maçı bilet fiyatları:

Kale arkası: 50 TL
                  Maraton: 100 TL

Maç Olimpiyat'ta olduğundan kapasite itibariyle fiyatlar düşer mi yoksa aynı mı kalır?
                  teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçen seneki Liverpool maçı bilet fiyatları:

Maç Olimpiyat'ta olduğundan kapasite itibariyle fiyatlar düşer mi yoksa aynı mı kalır?
                    Fiyatlar böle olursa Yaşasın biletsiz giriş

Yorum

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Atatürk Olimpiyat Stadının net izleyici sayısı 75.145 kişidir. Bu izleyicilerin tamamı %100 görüş alanına sahip olarak müsabakaları izleyebilmektedirler. Bu saynın yönlere göre dağılımı aşağıdaki gibidir.

- Doğu Tribinü 25.522 kişi
                      - Batı Tribinü 25.522 kişi
                      - Kuzey Tribinü 11.262 kişi (Kale Arkası)
                      - Güney Tribinü 11.215 kişi (Kale Arkası)

Batı Tribünlerinde toplam 669 adet basın mensupları için, 335 Protokol için yer bulunmaktadır.

kaynak: olimpiyat stadı resmi sitesi

Doğu + Batı + Kuzey = 62.306

Güneyde Benficalıların olsun ki büyük bir izlahama karşı oradanda bilet alınır kesin.

Şimdi gelelim bir diğer teknik soruya stadın bilet giriş yerinde bildiğimiz Türkler yani Türk güvenlik memurları görev yapmayacak mı bunun dışında yabancı olduğumuz bir yetkili var mı ? Ben yok diye biliyorum.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

kombineler geçerli mi diye sorup duruyorum burada cevap veren olmadı
                        ben de resmi siteye mail attım, bakalım hangisinden daha çabuk cevap gelecek
                        İmza...

Yorum

Yönetim bıraksın parayı. Kale arkası 10, doğu 20, batı 30 yeter.

Yorum

• Olimpiyat stadından bazı koltukların görüş açısı dolayısıyla satılmamamasını istedi UEFA diye okumuştum,

bir tane kale arkası verilir en fazla rakibe, hafta içi olması dezavantaj, ramazanda olması avantaj gibi, çünkü memlekete erkenden gidenler ramazan için döndü, bayrama gidecekler için de daha erken bir zaman,
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

kesin düşer yönetim trabzonda kombineler satılsın diye yüksek tutmuştu fiyatları
                              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                              -------------
                              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Kale arkası; 30-40
                                Doğu tribünü; 40-50
                                Batı tribünü; 50-60 civarında olursa stad full dolar. Doğu umarım 50-60'dan fazla olmaz.
                                33# DRAGO GABRIC
                                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                                13# Steve Nash
                                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

Yükleniyor...
                                X