Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben burada bir ayıp göremiyorum bu haber sitesi daha önce çok ayıp yapmıştır doğrudur bize karşı ama bu başlık cuk diye oturmuş.

Bizim atarlı reyiz yine kuru sıkıyı patlatmış.
    Her ne kadar doğruda olsa sonuçta o Trabzonspor kulübünün başkanı. Bir başkana karşı böyle bir başlık atamazsınız.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Nereye yazacağımı bilemedim aslında.çunku bahsedeceğim şeyleri yerel basın da yapmış.

Oncelikle çoğu koşe yazarı neredeyse "Vahid'e kapak olsun" diye başlık atacaklarmış da zor tutmuşlar kendilerini sanki.Maçtan onceki soylemleri uzerinden "hani zordu,işte sana rağmen oldu her şey" içerikli yazılar yazmışlar.Kotu niyetli adamı anlarım hadi de Trabzon ile alakası olmayan,içeride neler olduğunu bilmeyen,hocayı tanımayan,klasik soylemlere alışmış zekasızların bu konuda yazması gerçekten komik olmuş.Hem içten,hem dıştan taarruz var,allah hepimize,ama oncelikle hocamıza sabır versin.

Bir diğer husus da tribunlerin boş kalmasını taraftara mal eden dangalaklar.Maç gunune kadar ben de eleştirimi yapıyordum,ama maç gunu insanların stada girebilmek için verdiği mucadeleyi gordukten sonra,içerideki insanlardan daha fazla seyircinin dışarıda kaldığını gordulten sonra bu eleştiri ayıptır yahu.Adam saatlerce bir kart kuyruğu bir bilmemne kuyruğu,ustune bir de turnike kuyruğu,sabahtan akşama mucadele vermiş o maçı izlemek için ve ustune girememiş,ama suç taraftarın oyle mi?Gerçekten ileride gazetem falan olursa gazetecilik için iş ilanında sadece "beyin" şartı arayacağım.

Son olarak zaten kanayan yaramız ama bugun gazetelerin.Karabuk'un zaferini tek satır vermesi de bizim ayıbımızdır.Beşiktaş'ın elediği pamuk helva kıvamındaki Feyenoord'u delik deşik edecek bir guçte olan St.Ettien'i yeniyor Karabuk,ama gsnin uydurma "Podolski transferi için girişimler başladı" haberi kadar yer bulmuyor nedense.Bu ayıbı devam ettridiğimiz surece ne futbol gelişir,ne insanlar buyuk takımlar dışında takım tutar,ne oyuncular o takımlarda kalmak ister,birilerinin tekelinde şampiyonluğa oynamacılık oynarsın işte.Madem oyle kapatalım ligi,super final gibi bir lig olsun 4 takımlı,oynayalım sabaha kadar.Nasılsa diğer takımlar piyon anasını satayım.
      En son Murat Engin Akyüz tarafından düzenlendi; 22.08.2014, 14:50.
      "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• Adalet için fenevi değil uefa'yı yakalum
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Beni en çok yaralayan bu yayınların Trabzon'da satılıyor olması.

Yorum

• o* fanatik gazetesi bakandan trabzona prim diye haber yapiyor azize emir verdi g**** tutuştu heralde şerefsizler
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu Kervana Haber61'de katıldı.

Son Zamanlarda haber61'de yapılan haberlerde Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu için "İHO" tabiri kullanılıyor.

Taraftarların arasında kullanılan bu tabirin bir medya kuruluşunun haberlerinde kullanılması kanımca hiç hoş bir durum değil...

Yorum

• Erman Toroğlu'nun ezberden konuşup "Trabzonspor o zamanlar yanlış yaptı. Karadeniz takımları Trabzonspor'u şampiyon yaptı ama Trabzonspor onları ben en büyüğüm diyerek yok etti" mealindeki sözleri o takımların bize karşı düşmanca tutum sergilemelerine yol açıyor. Bunu bozmamız lazım. Bu konuda ne yapabiliriz? Sanırım bir başlık açılmıştı, Karadeniz takımlarına karşı kaybedilen puanlarımızın gösterildiği ve hiç de öyle bize kıyak geçmedikleri. Ne yani onlara karşı yatıp şerefsizlik mi yapacaktık? Ya da onlar bize yatıp şerefsizlik mi yapacaklardı? Bu konuda kendisine o bilgilendirici başlığı ve eleştirilerimizi ulaştırabilirsek sevinirim. Yoksa bu ateşi haksız yere körükleyip durmaya devam edecek
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Haber 61 kim arkadaş koskoca Trabzonspor başkanı kaale mi alacak boşverin
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Bir çok insan o siteyi ve haberlerini takip ediyor.

Ben iletişim linki üzerinden aşağıdaki metni gönderdim. Benim gibi düşünen arkadaşlar da gönderebilirler...

Son zamanlarda sitenizden (www.haber61.net) Trabzonspor Başkanı ile ilgili yapılan haberlerde başkanın adı soyadı, ünvanı ya da yalnızca soyadını kullanmak yerine “İHO” kısaltması kullanılmaktadır. (http://www.haber61.net/zokora-ihonun...zi-191200h.htm , http://www.haber61.net/ihoya-ceza-191152h.htm , http://www.haber61.net/iho-gemileri-...di-191053h.htm , http://www.haber61.net/iho-pfdkya-se...di-190990h.htm )
                    Bu kısaltmanın çoğunlukla başkanı küçümseme amacıyla taraftarlar arasında kullanılan, amiyane tabirle sokak ağzında kullanılan bir lakap olduğu açıktır. Böyle bir lakabın bir haberde kullanılması yayın ilkelerinizde yazılı olan
                    -Kişileri ve kuruluşları, eleştiri sınırlarının ötesinde küçük düşüren, aşağılayan veya iftira niteliği taşıyan lakap ve ifadeler kullanılamaz.
                    hükmüne aykırı olduğu ortadadır.
                    Ayrıca Trabzonspor Başkanının lakabı her ne olursa olsun, makamına saygıdan dolayı ad, soyad ya da yalnızca soyadı ile haber yapılması en doğru olandır. Aksi durum Başkanın nezdinde makamına ve Trabzonspor camiasına saygısızlıktır.
                    Yukarıda sıralanan nedenlerden ötürü bahsi geçen kısaltmanın kullanıldığı haberlerdeki ifadeleri düzeltmenizi ve yapılan bu yanlıştan dönmenizi rica ederim.

Yorum

• İlk olarak bkandil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir çok insan o siteyi ve haberlerini takip ediyor.

Ben iletişim linki üzerinden aşağıdaki metni gönderdim. Benim gibi düşünen arkadaşlar da gönderebilirler...

Son zamanlarda sitenizden (www.haber61.net) Trabzonspor Başkanı ile ilgili yapılan haberlerde başkanın adı soyadı, ünvanı ya da yalnızca soyadını kullanmak yerine “İHO” kısaltması kullanılmaktadır. (http://www.haber61.net/zokora-ihonun...zi-191200h.htm , http://www.haber61.net/ihoya-ceza-191152h.htm , http://www.haber61.net/iho-gemileri-...di-191053h.htm , http://www.haber61.net/iho-pfdkya-se...di-190990h.htm )
                      Bu kısaltmanın çoğunlukla başkanı küçümseme amacıyla taraftarlar arasında kullanılan, amiyane tabirle sokak ağzında kullanılan bir lakap olduğu açıktır. Böyle bir lakabın bir haberde kullanılması yayın ilkelerinizde yazılı olan
                      -Kişileri ve kuruluşları, eleştiri sınırlarının ötesinde küçük düşüren, aşağılayan veya iftira niteliği taşıyan lakap ve ifadeler kullanılamaz.
                      hükmüne aykırı olduğu ortadadır.
                      Ayrıca Trabzonspor Başkanının lakabı her ne olursa olsun, makamına saygıdan dolayı ad, soyad ya da yalnızca soyadı ile haber yapılması en doğru olandır. Aksi durum Başkanın nezdinde makamına ve Trabzonspor camiasına saygısızlıktır.
                      Yukarıda sıralanan nedenlerden ötürü bahsi geçen kısaltmanın kullanıldığı haberlerdeki ifadeleri düzeltmenizi ve yapılan bu yanlıştan dönmenizi rica ederim.
                      gerçektende ne büyük saygısızlık İHO yazıyorlar böyle bir şey olabilirmi

Başkanın şahsına hakaret edecem aşağılıyacam diye Trabzonspor kulüp başkanına hakaret ediyorlar

ne itici bir tutum

haber61 in sahibi kim acaba ve yazarları editörleri uyarılmalı

aslında BMN forumunda o kadar kaliteli araştırmacı analiz yapabilen bilgili kültürlü katılımcı varki tüm Trabzonsporluların tercih edeceği

bir siteyi beraberce yapabilsek müthiş olurdu

bu haber61 vs gibi bir sitenin kurulumu maliyeti kaç paradır

aslında en önemli şey buradaki insanlarda var bilgi kapasite kalite amabiraya gelip işi oluşturma yok o da bir organizatör ve maddiyat ile olur
                      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Haber61 yangına körükle gidiyor. Tamam Başkan, Yönetim, Teknik direktör, Futbolcular... Tüm kulüp lağvolsun...

Spor Toto Süper Lig 5. hafta mücadelesinde Kardemir Karabükspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

http://www.haber61.net/halilhodzicte...et-194080h.htm (İçerik normal ''İstifa mı ediyor?'' amacını aşan bir habercilik olmalı burada.)

Trabzonspor’un 31 Mayıs’ta düzenlenen Divan Kurulu Toplantısında konuşma yapan İbrahim Hacıosmanoğlu,“Önümüzdeki Aralık Genel Kurulu'na kadar şampiyonluğa oynayan bir takım olmazsa bu görevden ayrılır Trabzonspor'a başarılar sağlayacak isimlere yer veriri
                        En son Royal Heart tarafından düzenlendi; 05.10.2014, 19:32.
                        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• "Tarih göstermiştir ki gerçeği savunmak cesaret ister. Zaten SÖZCÜ, bunu 3 Temmuz sürecinde ispatladı. F.Bahçe’ye operasyon çekilirken, bugün ilana boğulanlar sütre gerisinde F.Bahçe’ye kurulan kumpasın medya ayağını oluşturuyordu. Karşı cephede, F.Bahçe’nin yanında ise bir tek SÖZCÜ vardı."

Ali Koç, F.Bahçe Beko’nun gururunu paylaşmak için gazetelere tam sayfa ilan verdi. Sadece SÖZCÜ’ye ambargo uygulandı. Sözcü Televizyonu’na verilen planlı reklamlar bile durduruldu. Ceza okurlarımız ve izleyicilere kesildi.

Böyle yalakalık görmedim.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Zaman geçse de hainlik şekli değişmiyor değil mi, atalarımıza biraz kıymet versek 1000 yıllık atasözlerini düşünsek akıllanırız halbuki,

PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR
                            Trabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!

Yorum

Çalışıyor...
                            X