Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları
Daraltma
X
-
İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoru benimHer şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
-
Aynen dediğin gibi Erdal abi.
*
Onların takımlarında burnu kırıldığı halde 50-60 dakika o halde oynayacak adam yok. Beyin travması geçireceği bir pozisyona kafasını tekmeye sokacak adam yok.
Onların takımlarında kalecileri kötü bir gol yedi diye, o maça asılıp hem o kaleci hem de camia için maçı çevirecek onur ve asalete sahip futbolcuları yok.
O yüzden her hafta başka bir futbolcumuzla uğraşıyorlar.
Bu sezonun en asil takımıyız.
Dost düşman görsün.En son ilhan tarafından düzenlendi; 23.03.2011, 00:16.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen dediğin gibi Erdal abi.
*
Onların takımlarında burnu kırıldığı halde 50-60 dakika o halde oynayacak adam yok. Beyin travması geçireceği bir pozisyona kafasını sokacak adam yok.
Onların takımlarında kalecileri kötü bir gol yedi diye, o maça asılıp hem o kaleci hem de camia için maçı çevirecek onur ve asalete sahip futbolcuları yok.
Dost düşman görsün.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen dediğin gibi Erdal abi.
*
Onların takımlarında burnu kırıldığı halde 50-60 dakika o halde oynayacak adam yok. Beyin travması geçireceği bir pozisyona kafasını sokacak adam yok.
Dost düşman görsün.
Şaşırmadım ama , eline sağlıkBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
Neden hep bize hep bize?
Biz tezgah neden kuramıyoruz? Ali Şen, Aykut Kocaman Demeçler, taşlar vs.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Bütün bunlar işe yarayabilir...Şampiyon olsak da olmasa da yarayabilir...Daha fazla takıma sahip çıkarmıyız? Başkan daha çok çalışır mı? Hoca daha hırslanır mı? Camia daha kenetlenir ve Avrupa da isbat arayışına girer mi....Ben bunun derdindeyim...Bir de parası ne ise verelim Selçuk Egemen Ceyhun uzatsın
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Bu onurlu kadro bozulmasın...Üstüne konsun....Bu testten sonra yemin ediyorum bu kadroya her şey kolay gelecek....Bir de Jaja reis i hırslandırabilsekTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon zamanlarda okuduğum en güzel yorumdu dostum. Teşekkürler.İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhan iyi bir konuya değindin. Her ne olursa olsun oyuncularımız sevgiyi ve saygıyı hak ediyor. İnşallah bunu unutmayız.İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlhan harika cevaplar vermişsin Twitter'dan.
Şaşırmadım ama , eline sağlık
Takımdaki futbolculara her şey çok yakışıyor. Bu çocuklar bu sezon şampiyonluk kupasını sonuna kadar hak ediyorlar.
Hakem üniformasını çekmiyorlar, hakem ittirmiyorlar, rakiplere acımasızca ve gaddarca dalmıyor, sertlik elbette oluyor ama bizim maruz kaldığımız kadar değil.
Onur sakatlık geçiriyor, Umut 50 metre uzaktan koşarak yanına geliyor. Kaleci yerde yatıyor, sağlık ekibi yanına gidene kadar tüm takım orada oluyor. Bir futbolcu hakemle tartışıyor, diğeri gidiyor 'tamam, bırak..' diyor oyuna dönüyor.
Lig bu sezon temiz mi değil mi bilmiyorum. Ama bizim takımımız benim başımı dik gezdiriyor.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün bunlar işe yarayabilir...Şampiyon olsak da olmasa da yarayabilir...Daha fazla takıma sahip çıkarmıyız? Başkan daha çok çalışır mı? Hoca daha hırslanır mı? Camia daha kenetlenir ve Avrupa da isbat arayışına girer mi....Ben bunun derdindeyim...Bir de parası ne ise verelim Selçuk Egemen Ceyhun uzatsın
Yorum
-
*
Onların takımlarında burnu kırıldığı halde 50-60 dakika o halde oynayacak adam yok. Beyin travması geçireceği bir pozisyona kafasını tekmeye sokacak adam yok.
Dost düşman görsün.
yüreğimizdeki TRABZONSPOR sevgisinin nedeni futbolcularımızdaki bu ruhtur
TRABZONSPORUM sen bu dünyada şükredilmesi gereken en büyük nimetlerden birisin ALLAH herkese bu nimetten tad almayı nasip etsin.amin"Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
(ALINTIDIR)
Yorum
-
cürütcan bilgiç, ömer çzapuzoğlu, rıdvan dilenen, ziya bıngıl, hasan ali malasoy ve daha niceleri
şimdi de ahmet malcanlar : işte fener medyasıNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
Yorum