Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Passat Medyasının Büyük Ayıpları! | Gazeteler, Gazeteciler, TV Kanalları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tsburak08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zaten bütün penaltıları o kullanıyor belkı ılk geldığı sezon kullanmamıştır.

SEMİH'in de penaltıları var sadec alez degil arastırıyodum ama net kopuyo sadec alex okadar kulanmış onun dışındada kullananlar var...
    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• "Fanatik Fenerbahçeli" yazısı yeterli olur..

Yorum

• Utanmadan bir de "eğer bu istatistik Fenerbahçe aleyhine olsaydı emin olun yapardım. Hiç bu kadar tepki de almazdım" şeklinde kıvırmış. Söylenecek çok ağır sözler var ama değmez...

Bu şahıs zamanında FB tarafından da rezil edilmiş...

En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 22.03.2011, 15:14.
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Trabzonspor rakiplerini ceza sahasına bile sokmuyor, zira korkularından kendi sahalarında oluyorlar genelde diyemiyorlar.

Çok gol atarken bu kadar az gol yemesi, oyun mantelitesi, hücum kadar başarılı defans uygulamasını zeka ve centilmenlikle birleştirmişiz ya helal olsun.

Trabzonspor'a yapılan fauller rakiplerine gösterilen sarı kartlar ve kırmızı kartlar onu futbolla durduramayanların başvurdukları oyun dışı hamlelerin sonucu. Bu arada verilmeyen faullerimizi, penaltılarımızı gündeme getirmek işlerine gelmez tabii.

Türk futbolunu bu tür haberler yapan çirkef anlayıştan kurtarmak Trabzonspor'un boynunun borcu. Şampiyonlar ligine adım attığımızda Türk futbolu adına çok büyük bir iş yapmış olacağız.

Bu oynanan oyunun biz farkındayız da bu oltaya gelen anadolu kulüpleri olanı biteni görebiliyor mu ondan şüpheliyim.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ya su Hürriyet nasil Türkiyenin en güclü gazetesi oluyor.Yillardir tirajda 3. sirada.Birakin sunlarin reklamini, "en büyükmüs" en büyük yalanci deseniz hadi neyse.
            1 ZAMAN 836.909
            2 POSTA 500.328
            3 HÜRRİYET 441.718

Yorum

• Arkadaşlar, bu basın cephesi büyüyerek devam eder. Gereken tepkiyi sakin ve seviyeli olarak verip fazla da kafaya takmamak lazım. Daha neler çıkacak neler !
              Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Orhan abi olmadigindan beri hic okumam Hürriyet gazetesini, adamlarin TRABZONSPORLU bir yazari bile yok, Hakan Ünsal, Erman Toroglu yorumlar yapiyor her zaman.
                Orhan abiye ne kadar özlem duyuyorum su günlerde bilemezsiniz...
                Yenilebiliriz hatta belki iki üç gol yeriz ama ben 90dk. bitmeden hep galip geleceğimize inandırırım kendimi, ben inanmazsam, oyuncum hayli hayli inanmaz, ben inanmazsam kimse inanmaz, cünkü ben Taraftarım! Ben sahibiyim bu Takımın, çünkü ben Taraftarım!

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu çok iyi oldu.
                  Teşekkürler.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• satamadıkça bizi aşağı çekemedikçe çamur atmaya başladı şerefsizler çevremde kimseye aldırtmam böyle gazeteleri.
                    Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Utanmadan bir de "eğer bu istatistik Fenerbahçe aleyhine olsaydı emin olun yapardım. Hiç bu kadar tepki de almazdım" şeklinde kıvırmış. Söylenecek çok ağır sözler var ama değmez...

Bu şahıs zamanında FB tarafından da rezil edilmiş...

http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=20760
                      Ahmet Ercanlar

Haberi yapan muhabir tamamen yalan ve uydurma haber yaptıkları ispatlanmış olacaktır. Hürriyet gibi Türkiye'nin önde gelen bir gazetesine yakışan yalan haber yapmamaktır.

05 Eylül 2010 Pazar
                      @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• ben yazıyorum twitterdann ama cevap vermiyor namussuz
                        haramilerin saltanatını yıkacağız....

Yorum

• o şerefsiz arkadaşa bu zamana kadar fenerbahcenin hakemlerlerle bize karşı aldığı maçları gösterin.örnek cem papila metin tokat.ofsaytla kesilen ataklarımızı ve verilmeyen penaltılarımızı.ne çabuk unuttunuz şerefsizler.2.yarı başladı her maçta bir penaltımız verilmedi.ve size 2.yarı kaçtane penaltı çalındı.olduğunuz bütün şampiyonluklar hileli.bu gazeteleri almayarak tepkimizi dile getirelim.şimdi düşünün başbakan fenerbahceli,federasyon başkanı fenerli,merkez hakem komiyesi başkanı fenerli,tsyd başkanı fenerli ve bütün ulusal basının başkanları fenerli karşımızda bizans ordusu.farzetki sen libyasın karşında amerika fransa ingiltere ve diğer nato ülkeleri var.onlarlan savaşıyorsun nasıl aziz hanım erman toroğlunu televizyondan kovturduysa bizde bu gazeteleri almayarak böyle taraflı yayıncılık yapan gazetecileri kovturalım.onlarda anlasın trabzonun ne kadar büyük olduğunu onların böyle çirkef oyunlarla hilelerle sahtekarlıklarla başarılı olamıyacaklarını.ama ben yüce yaratana güveniyorum allahın izniyle bu sene şampiyon olarak onların maskelerini düşüreceğiz.onların uçağı topu askeri varsa bizim koskoca imanla dolu yüreğimiz var.
                          imzaya gerek yok dedik ya Tonyaliyiz...

Yorum

• Yönetim uyuma giriş sayfasına sahip çık
                            ilgili medyanın yayın organlarını almamamız için gereken yazıyı yaz
                            ---------------------------------------
                            KARADENİZ
                            TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• Yok Artık

fenerbahçe ilginç bir rekora koşuyor. Son 3 sezonda fenerbahçenin kale çizgisini geçen tam 150 şutuna hakemler gol kararı verdi. Öte yandan Trabzonspor'a hakemler son 2/3 sezonda tam tamına 27 gol verdi. Yetkililer bunun oldukça ilgi çekici, tuhaf ve deli saçması bir istatistik olduğunu düşünüyor
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• http://twitter.com/#!/cuneytozdemir

Trabzonspor aleyhine 63 haftadır penaltı çalınmıyor!

Türkiye'nin tümüyle yapay zeka tabanlı ilk haber platformu Dipnot ile gündemi daha hızlı takip edin. Özel içeriklerle gündem konuları hakkında derinlikli bilgi sahibi olun.

Bu haber çok tartışılacak.. Bu da psikolojik spor savaşları...
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Çalışıyor...
                                X