Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
    Dün gece bir rüya gördüm. Bir santrafor transfer etmisiz hiç adi sani duyulmamis bir Afrika ülkesinden ama adama bakiyorum Güney Amerikali tipi var. Boyu kisa. Olsun yetenekli diyorlar. 18 maçin hepsinde oynamis 1 golü var. Ulan yine mi diyorum abuk subuk adamlar aliyoruz hani yildiz gelecekti? Hayirdir insallah kabus gibiydi [img]smileys/smiley36.gif[/img]

O rüya degildi abi . Gerçekti[img]smileys/smiley1.gif[/img]
    HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• Spor

Trabzonspor ile Galatasaray maçina basin mensuplarinin da büyük ilgisi var...

< name=1 =diger.asp?aksiyon=aramasonuc method=post>< style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px groove; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px groove; FONT-FAMILY: Verdana" size=26 name=ara> < style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px ridge; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px ridge; FONT-FAMILY: Verdana" =submit value=Ara name=B1>

Bu zorlu karsilasmayi saha içinde 45 basin tribününde 165 olmak üzere toplam 210 gazetecinin takip edecegi açiklandi.

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• bu havalani organizasyoni iice berbat oldu

gittik 12 dec kapisina ne gelen var ne gidin

ayip degilmi yaaa
          "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• gencler3-1gaziantep [img]smileys/smiley7.gif[/img]
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
              www.heygenc.org

Yorum

• ezik atti 1-0

anELka
                Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• ilk yari bitti

1-0
                  Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                  Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• [img]uploads/ahmetansu61/2006-03-11_195024_UNUTMADIK-BMN2.JPG[/img]
                    "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• kardes resim mükemmel olmus

22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• resmi yapan simal yildizi abimizdir[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Deminden haberlere baktim vallahi gsliler havaalaninda costu vallahi , bu kadar rezillik olmaz , bagri yazmayin yikacagiz kiracagiz dövecegiz diye ..............................

Yorum

• Arkadaslar Elinde Fazla Bilet Olannve satan birisi varmi...
                            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• tüm trabzonspor'lulara yürekten basarilar...

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley1.gif[/img]

saglicakla kalin

AKÇAABAT'A SELAMLAR...

Ayni zamanda OKAN BALTA'yada
                              akçaabat'lı

Yorum

• Bejiktajda Ibrahim Akin'in kafasinasut geldibeyin sarsintisi geçirdi kendisine geçmis olsun bu hafta yok. Belki bizim Jun'u izleriz bu hafta
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X