Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ronaldinho Neden Türkçe Ögrendi?

Alman futbol kültürü dergisi ?11 Freunde? en son sayisinda Ronaldinho?ya dair pek bilinmeyen 25 nokta siralamis. Yazinin altbasliginin bu yazinin basligindaki soruyu yönelttigini görünce, kalkmak üzere olan trenime yetisebilmek için, gerisini okumadan, dergiyi kapip kasaya yöneldim. Trende yaziyi okumaya basladigimda gördüm ki, bu Ronaldinho, Barcelona?daki takim arkadasi Rüstü?nün dil ögrenmekte pek yetenekli olmadigini ve bu nedenle takim arkadaslari ile kaynasamadigini farkedince milli kalecimizi cesaretlendirmek için birkaç türkçe kelime ögrenmekten geri durmamis.
    http://www.verkac.org/?p=702Edited by: TSunami
    :::TS:::

Yorum

• korkak insanlar ancak besiktas taraftarinin gelmedigi maçta o yaziyi açabilir.. sikiyosa rakip seyircinin de oldugumaçta açsinlar.
      eski nick "1461@61"

Yorum

• gercekten ronaldinho gibisi yok kardesi varsa trabzon hemen kapsin yada 1 sacini satin alip klonunumu yaptirsak[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bende BJK'nin pankartinin begendim FB Seyircisi Kafayi yedi.

''Ruhunuz Yeter'' diye bir pankart vardi ellerinde Sahaya cikarken...
          Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Ya bu Zigiç denilen adam zaten Man. Utd. ile anlasti benim bildigim

Yorum

• o anlasan vidic olmasin

Ünal Karaman

Yorum

• gökhan ünal, ugur boral cavcav yapti yine fenere yapacagini[img]smileys/smiley36.gif[/img]ufak takim oyunculari bunlar koy celaleddini gençlerbrligine roberto carlos zannederiz biz ama öle diil iste dün bi kez daha gördük

Yorum

• gökhan ünal çok iyi bir topçu ..bakmayin ilk maçinda kaybolup gittigine ..adamvagiz ne pas alabildi ne de bos alan bulabildi...bizde süper isler yapar..

Yorum

• Gökhan Ünal konusunda yorumlariniza katilamiyorum.Ilk kez milli oluyor ve bu kadro ilk defa biraraya gelmis bir kadro.Ben asil Mehmet Topuz'da hayal kirikligina ugradim.Daha aktif,daha agresif bir oyun beklerdim ondan.
                    Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Hayatta en çok futbolu ve gol atmayi özledim. Avni Aker?de dönüs yapmam ise ayri bir mutluluk kaynagi olacak. Seyircinin bakisi çok önemli. Onlardan destek bekliyorum? [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• itaatkar gözlemci ve ceza kurullari raporlarda böyle birsey yoktur der,febeyi kurtarir yine[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                        Her daim TRABZONSPOR!
                        Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                        "7"

Yorum

• arkadaslar bana gore oyle gazetede cikan trabzonspor sununla ilgileniyor yok zigic i alacak boyle haberlere inanmayalim bosuna cunku bu yonetim den isim disari cikmiyor biz ancak imza atilacak gun ogreniyoruz kiminle ilgilendigimizi,bu dogru bir yoneticilik bosuna alinacak futbolcununda fiyati yukselmiyor.

Yorum

• haklisin ama yani süper birisi alacaklarsa bence bunu alsinlar hava toplarinda tutamaslar bizi daha ama cok pahali birisi cok zor

Ünal Karaman

Yorum

• Haftanin hakemleri açiklandi
                              Turkcell Süper Lig'te 24. hafta karsilasmalarini yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu tarafindan bugün açiklandi. Buna göre, Vestel Manisaspor'la deplasmanda oynayacagimiz karsilasmayi Cem Deda yönetecek.

Böylelikle, Cem Deda bu sezon ligde ilk kez bir Trabzonspor karsilasmasinda düdük çalmis olacak.

Tüm karsilasmalar ve hakemler ise söyle:

04 Mart 2006 Cumartesi
                              14.00 Vestel Manisaspor - Trabzonspor (Cem Deda)
                              19.00 Galatasaray - Samsunspor (Cem Papila)

05 Mart 2006 Pazar
                              14.00 Ankaragücü - Diyarbakirspor (Hakan Sivriservi)
                              14.00 Sivasspor - Kayseri Erciyesspor (Tolga Özkalfa)
                              14.00 Gaziantepspor - Denizlispor (Selçuk Dereli)
                              14.00 Malatyaspor - Gençlerbirligi (Firat Aydinus)
                              14.00 Konyaspor - Çaykur Rizespor (Yilnur Önen)
                              16.00 Besiktas - Ankaraspor (Yunus Yildirim)
                              19.00 Kayserispor - Fenerbahçe (Bülent Demirlek)

trabzonspor.org.tr
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• valla yandik yine cem deda[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

Yükleniyor...
                                X