Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hakem araya girmezse ankara belediye alir maçi......insallah...

Yorum

• alllaaaaah haydi trabzon

ne besiktas ne fener nede cimbombooooommm....bu sene sensin sampiyoooooooooooonn[img]smileys/smiley19.gif[/img]

BELKI BIR MUCIZE OLUR NE DERSINIZ....INSALLLAAAAAAAAh

Yorum

• puahahaha ANKARASPOR-1 febe-0[img]smileys/smiley36.gif[/img]
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• bosuna sevinmeyin bence birazdan aziz kod adli birisi hakeme paralarini gösterir maçida alir sampiyonluguda
          Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• arkadaslar maçi izliyorum ve ankaraspor çok iyi top oynadi ilk yari itibariyle[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• hayde ankara neyse yari takimimizi anadolu takimlarina sattik anadolu takimlari dirlmeye basladi
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• görücez bakalim azize hakeme yardim yapaackmi
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Siyah - beyazlilar, karsilasmada Istiklal Marsi okunurken, Çarsi tribünü Danimarka aleyhine pankart açti. Bu ülkede yayinlanan Hz. Muhammed karikatürleri için tepki gösteren siyah - beyazlilar, "Çarsi, Danimarka'ya karsi" ve "Hazreti Muhammed'e uzanan eller ve diller kesilir" pankartlariyla bunu dile getirdi.

Çarsi tribünü, dünkü karsilasmada maça gelen taraftarlara hatira poster dagitti. "Yüzyilin 700 Efendisi" baslikli posterde, Kartal'da top kosturmus belli basli 700 oyuncunun isimleri yer alirken, bu futbolcular arasinda Sergen Yalçin'in resmi yer aldi.

Biz nezaman tam manasiyla taraftarlik görevimizi yerine getirecegiz merak ediyorum[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                  Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• [img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley11.gif[/img]1-1 oldu

Ünal Karaman

Yorum

• goooooooooollll.........2-1

Edited by: nihat

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi

Siyah - beyazlilar, karsilasmada Istiklal Marsi okunurken, Çarsi tribünü Danimarka aleyhine pankart açti. Bu ülkede yayinlanan Hz. Muhammed karikatürleri için tepki gösteren siyah - beyazlilar, "Çarsi, Danimarka'ya karsi" ve "Hazreti Muhammed'e uzanan eller ve diller kesilir" pankartlariyla bunu dile getirdi.

Çarsi tribünü, dünkü karsilasmada maça gelen taraftarlara hatira poster dagitti. "Yüzyilin 700 Efendisi" baslikli posterde, Kartal'da top kosturmus belli basli 700 oyuncunun isimleri yer alirken, bu futbolcular arasinda Sergen Yalçin'in resmi yer aldi.

Biz nezaman tam manasiyla taraftarlik görevimizi yerine getirecegiz merak ediyorum[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Çarsi'da müslüman var miymis yaa?[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                        Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img] ankara gooooooooool2-1Edited by: selcuk

Ünal Karaman

Yorum

• TÜRKIYE IHRAC EDILMEKTEN NASIL KURTULDU?
                            Mili takim hocasi eliyle 6 nolu oyuncuyu i$aret ederek, sag ayagini yukari a$agi kaldirip indirerek, ayagini kir mi diyor yoksa onu marke etmi diyor iyice anla$ilmiyor.
                            mac biter arbede ba$lar, kimi tekme atar,kimide birbirini bogazlar, Serkan denilen oyuncumuzda hicbir $eye kari$maz, sümsük sümsük sahadan cikar.
                            Sonunda bakarki kahramanlikdan ona pay dü$mez, isyan eder, benide bogazlayanlar listesine yazin diye yalvarir. Gerci sonunda kivirir ama azda olsa kahramanlikdan payini alir.
                            Sira savunmaya gelince T.F.F ba$kani (48 ya$inda) gerekirse ülkem icin el bile öperim diyerek ortaya cikar. (Bu ülke hic el öpmeden,hic egilmeden dim dik ayakta sovunulur, ama neyse, demekki ki$ilere göre degi$iyor)
                            her ne kadar el öpmedigini söyleyip bizi rahatlattiysada, biz Platter`le baba ogul gibiyiz, ben onun gögsüne ba$imi koyar, salya sümük aglarim, oda benim sümüklerimi siler, aglama der benide ali$tiracaksin, merak etme hallederiz der.
                            T.F.F ba$kaninin demesine göre bu yöntem i$e yarami$, Türkiye`yi ihrac edilmekten kurtarmi$( Birde Türkiye kar$itligini hesap edersek % 100 dogru.)
                            $imdi Türkiyede bir takim T.F.F dan ceza almakla kar$i kar$iya kalirsa ayni yöntemi uykulayip, ba$kanin gögsüne ba$ini koyup ( aglamasada olur, cünkü ayip oluyor) yalvarirsa, ya hic ceza almaz,yada az bir cezayla kurtarir.
                            Iskende Gönen bir yazi yazmi$: Trabzon`umu geri istiyorum,
                            sevgili Iskender, bende dogupda büyüyemedigim Trabzon`umu hatta Türkiye`mi geri istiyorum.
                            Aslinda hic kimseyi incitmek istemem, fakat ülkemin bu $ekilde savunulmasi zoruma gidiyor.

insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• ezik fenerliler giray hocaya cok küfür ediyorlardi, sanirim hoca en güzel cevabi verdi :-)
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• hadi angara [img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Ünal Karaman

Yorum

Yükleniyor...
                                X