Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz rekabet ortamina uyduk, baksana ilk defa 2 mac üst üste kazandik,
    o ortama uymayan onlar, ne güzel iki yenilip bi yeniyorduk, artik bundan sonra bizde hep yenecegiz.

insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• tesekkürler kutoz [img]smileys/smiley2.gif[/img]

simdi ben bu isten huylandim, neden önceki yönetim kupa maçlari için kombineleri geçersiz diyordu, ekstra gelir için mi? hasilat federasyona veriliyor gibi birsey duymustum bu dogru ise o halde yönetimin bundan kari olmayacak oluyor ve hakli oluyorlar... peki simdikombineler nasil geçiyor? yeni yönetim paranin bir kismini kendimi karsilaycak yeterki taraftarimiz gelsin gibi birseymi yapmis oluyor? bilen var mi bu konuyu arkadaslar?
      0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• ama bakin yinede 21senedir sampiyon olamadik ama bukadar destek var bi de sampiyon oldukmu ne olacak ezikler düsünsün
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bir zamanlar prf.Dr. Kaya Cilingiroglu demi$diki : Trabzonlu insanlarin futbol genlerinde var. Cok dogru bir tesbit,benim dedem 65 ya$inda cobanlik yaparken cobanlarla birlikte,koyununa bir birlerine penalti cekerlerdi. 3 ay icinde sürü yariya indi.

Yorum

• arkadaslar haberiniz varmi djokaj nekadar verdigimizden

Ünal Karaman

Yorum

• Verilen parayi duymsinlar, ucuza oynuyor diye ayartirlar onu.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi
                ben fenerbahceyi rakip ama cinconu düsman olarak görüyorum.bjk yi bisey olarak görmüyorum[img]smileys/smiley4.gif[/img] gs bize dost gibi görünmüstür yillarca ama bi kasik suda ilk önce onlar bogar bizi. daha beter olsunlar. dogru dürüst rekabet ortami olusmadikca bu haksizliklar devam ettikce hicbir türk takimi avrupada kalici basarilar elde edemez

febenin düsman oldugu açik ama cincon arkadan biçakliyorum bizim için cincon febede daha büyük sorun onlarin hesabini bu sene avni akerde görmeliyiz
                SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

gaysenin gelen sene lisan almasi imkansiz tff verse bile uefa vermez fiorentina 3.ülige düsdügünde 60 milyondu borcu gsnin iki kati yani agustosa kadar bir care bulamazlarsa seneye sariyer oynamaya hazirlansinlar

jimnastikde böyle devam ederse bu sene sonkere lisans alabilir

uefa kriterlerinden mali denetim, 2007- 2008 futbol sezonunda uygulanmaya baslayacak.

kriterlerde borç'un miktari önemli degil, borcun ödenebilir olmasidir.

bu da gösteriyorki sezon sonunda bir çok takimyildiz oyuncularini elden çikartmak zorunda kalacak.

Edited by: gerçekefsane
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• asimdi transfermarktda okudum degeri 500000euroymus biz 1680000euro ödedik yani üc katini bu da bana gösteriyorki bu oyuncu israr edilerek alindi son saniyede transfer olsun diye degil

insallah szimek gibi 1 senede degerini 4-5 e kadar katlar halil hoca bunu istedigini garanti olarak görüyorum

basarilar dilerim djokaja

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
                      İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

gaysenin gelen sene lisan almasi imkansiz tff verse bile uefa vermez fiorentina 3.ülige düsdügünde 60 milyondu borcu gsnin iki kati yani agustosa kadar bir care bulamazlarsa seneye sariyer oynamaya hazirlansinlar

2007- 2008 futbol sezonunda uygulanmaya baslayacak.

mali kriterlerde borç'un miktari önemli degil, borcun ödenebilir olmasidir.

oyuncusunun parasini ödeyemiyen nasil borcunu ödeyecek hemde burada senelerden beri senin dedigin gibi

Ünal Karaman

Yorum

• arkadaslar kanal a da real madrid zaragoza maçi var kupa maçi..ilk maçi madrid 6-1 kaybetti...simdi dakka 20 3-0 real madrid önde..güzel maç oluyor...tavsiyee ederim...

Yorum

• goller 3dk cicinho 6.+9.dk robinho

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
                            İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
                            İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

2007- 2008 futbol sezonunda uygulanmaya baslayacak.

mali kriterlerde borç'un miktari önemli degil, borcun ödenebilir olmasidir.

oyuncusunun parasini ödeyemiyen nasil borcunu ödeyecek hemde burada senelerden beri senin dedigin gibi

benim anlatmak istedigimi anlamadiniz.

2007- 2008futbol sezonunda uygulanacak mali kriterlere göre kaç kulub lisans alir, asil soru bu olmali.

2007-2008 futbol sezonuna kadarbagislarla, elindeki mülkleri satarak bir sekilde borcunu öder. Futbolcularin ücretlerini yeniden yapilandirarak gibi bir takim yöntemlerle sorunu çözer.

Edited by: gerçekefsane
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• tamamda bukadar parayi zor bulur bütün oyuncularida satamaz

Ünal Karaman

Yorum

• ee dogal olarak
                                ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

Yükleniyor...
                                X