Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

??TSira?? Tribün Çalismalari

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

SENIN ICIN ÖLMEYI DEGIL ,

YASAMAYI GÖZE ALDIM !!!!

´´S U L T A N S´´

NOT: AYRICA GÜNÜMÜZDE COK ELESTIRILIYOR BAZI SLOGANLAR MESELA ;ÖLMEYE ÖLMEYE ÖLMEYE GELDIK ....GIBI , BU SLOGANLA BICAG ATLANILABILIR

INGILIZCE OLMASI IYI SAMPIYONLAR LIGINI DÜSÜNÜN , AYRICA INGILIZCE DÜNYA DILIDIR HERKES ANLAYABILIR

Yorum

İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi
      Abi zaten arkadaslarimizin grubunun adi "Tribünün Sultanlari" idi ama daha genis çapli bir grup kurmak istiyorlar..Bu yüzden de yola yeni bir slogan ve isimle devam etmek istiyorlar..Tribünün Sultanlari isminin Filenin sultanlari'ndan devsirme olmasi da yeni isim bulmak istemelerinin bir diger nedeni..Umuyorum ki BMN'den güzel, özgün fikirler çikacak..Haydi arkadaslar, biraz kafayoralim..

Görünen sondaki "lar" ekinin olmamasi gerektigi sanirim, çünkü isim konusunda kizlar mutabiklar gibi görünüyor. Oy birligi olmada da oy çogunlugu ile... Ayrica"filenin sultanlari" da "dansin sultanlari"ndan devsirme bir isim, o mantikla bakilirsa...Bence isim güzel... Bir agirligi, asaleti var...

Ayrica"no women at stadiums" konusundaki görüslerimle kizlarin bir araya toplandiklari bir grubun stadyumda toplu ve ayri olarak desteklemeleri konusundaki görüslerim arasinda fazla bir fark yok.Anladigim kadariyla böyle bir çaba da yok zaten. Afis konusu güzel, bir çok alanda oldugu gibi medeniyet alaninda da ders veririz bir yerlere. Belki "Kanat"li hasereler bir zamanlar kaldirilmasi degil elektrik verilmesi gerektigini söyledikleri tel örgülerin artik olmadigi Avni Aker'de ne tür güzellikler yasandigini görürler.

Trabzon 1800'lü yillarda kadinli erkekli operalara gidilen veeski fotograflara bakildiginda sokakta yürüyen insanlarin siklik ve zerafet yarisina girdikleri bir yer. "Kadinlar maça gelemez" ya da "gelmemeli" diyen arkadaslara öncelikle bunu hatirlatmak lazim. En azindan benim esim maça gelir... Hem de lisansli formasini giyerek, bilet parasi ödeyerek gelir, gol olunca da birlikte seviniriz. Avni Aker'de her zaman "kadin" olmustur, olmalidir ve zaten olacaktir. Zaten herkes gereken kolayligi gösteriyor, saygida da kusur etmiyor. Benim annemin yillardir en mutlu oldugu anlar "gel seni bu hafta maça götüreyim" dedigim anlar. Kim ne karisir ???

Son olarak muhtelif Osman, bakma her esprine atifta bulunarak [img]smileys/smiley36.gif[/img]koymuyorum mesaj kirliligi olmasin diye. Ama bittim su "sevgiyle açan manolya çiçekleri" muhabbetine.

Edited by: perhaps

Yorum

tesekkür ediyorum perhaps bu yazin için.tek kelime ile mükemmel.
        İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

BAK GÖKYÜZÜNE O KADAR YILDIZ IÇINDE TEK YILDIZ SENSIN KUZEY YILDIZI...

İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

Perhaps; benim görüstügüm arkadaslar isim degistirme yanlisi arkadaslardi , en son öyle bir kararlari vardi..O yüzden "isim degistirmek istiyorlar" seklinde bir görüs belirttim..Ama simdi görüyorum ki isim konusundan daha çok slogan konusuna agirlik vermis durumdalar ve "isim degismese de olur" diye düsünüyorlar..Grup onlarin grubu, onlar nasil istiyorlarsa öyle olur tabi[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Bu saatten sonra bizim yapacgimiz is, arkadaslara yardimci olmaya çalismak ama görüyorum ki koca BMN den önerilen slogan sayisi çok yetersiz seviyede..[img]smileys/smiley5.gif[/img]
            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Arkadaslarbaska fikirlerini yazmak isteyenler
              yazdiginiz sloganlarin için de "Tribinün Sultanlari"
              isminin de olmasi lazim. Bizim Trabzonspor tribünleri ve Trabzonspor bayan taraftarlarina özel olarak özdesleserek bize ait olsun.

Örnek:
              1 - Asla yalniz degilsin Bordomavilim
              Tribünün Sultanlari..

2 - Her zaman seninleyiz Trabzonum.
              Tribünün Sultanlari..

3 - Beyin firtinasi degil.. Karadeniz firtinasi
              Tribünün Sultanlari..

Bu tarz biseyler yapin. Herkese basarilar güzel buluslar diliyorum.
              hobisi amatör fotoğrafçılık >>
              .

Yorum

Arkadaslar pankartta slogan kullanmaya gerçekten gerek var mi sizce?

TRIBÜNÜN SULTANLARI - BORDOMAVI.NET

ya da:

TRIBÜNÜN SULTANLARI - BMN BAYAN TARAFTAR OLUSUMU

uygundur diye düsünüyorum ben. Slogandan önce isminiz duyulsun, herkes sizi tanisin, tribünlerde oldugunuz bilinsin, daha sonra sloganli pankartlar da yaptiririzhep birlikte [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Ne dersiniz?
                "... hayat Bordo-Mavi'dir!"

"Şenol Güneş, Türkiye'nin en saygın ve en önemli futbol adamıdır. "

Yorum

Çakir bence etkili bir slogan a ihtiyacimiz var ismimiz duyuldukdan sonrada slogan a veya pankarta ihtiyacimiz olacak o zaman da düsünecegiz acaba ne olmali diye , simdiden fikir üretmeye baslayalim ki lazim oldugunda zorlanmayalim

Yorum

bazen bir slogan isimden çok daha etkili bi tanitim araci olabilir... zaten Sevgi ablanin da dedigi gibi er ya da geç bi slogan gerekecek... [img]smileys/smiley17.gif[/img]
                    [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

• bence onlar böyle kalsin genellikle bizim oralarda kizlar maça gitmez derler katilmiyorum ama ne yaparsin gidenlerin çogu abisiyle yada kardesleriyle gidiyor babalarinin korkularindan bence

TRIBÜNÜN KAÇAKLARI OLSUN
                      GILIMALI

Yorum

• NEFRET NEDIR,KÜFÜR NEDIR, TERÖR NEDIR BILMEYIZ,
                        SAMPIYONLUK YEMINI ETTIK, ASLA GERI DÖNMEYIZ,
                        FEMIN-IST DEGIL FEMIN-TS KADIN ERKEK BÖLMEYIZ,
                        OMUZ OMUZA TRABZONUM BIZDE TRIBÜNDEYIZ!
                        NOT : BUNUDA BEGENMEZSENIZ ARTIK SEVKIM KIRILACAK ARA VERECEM [img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• @TS_ilverTS_wan

Bence gayet hos oldu..[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

• sevgili arkadaslar öncelikle lütfen beni yanlis anlamayin niyetim ukalalik falan degil fakat sizleri bir konuda bilgilendirmek istiyorum.

eger grup ismi araniyorsa benim önerim FEMIN-TS

nedenini söyle izah edeyim : FEMIN fransizca kadin anlamina gelir vefeminist kadindan yana anlami tasir. Bayan arkadaslarin FEMIN-TS adini tasimalari Trabzonspordan yana olan kadinlar anlami tasir,basta bu çok etkili.Yabanci kelime olmasin diyen arkadaslarimiza sözlüklerimize giren feminist sözcügünü örnek gösteriyorum ayrica tren,jilet vs. bence bunun polemigi olmamali.

Ben bu fikrin oldukça orjina oldugu kanisindayim, bence herkesin anlayabilecegi birseyden daha etkili! Bu da nedemek diyecek çok insan olacak fakat anlamini ögrendiginde bence çok etkilenecek ve bu tribünden bu kadar incebir fikir çikmasi hepimiz için artideger olusturacak.

buna ek olarakta söyle bir slogan olabilir.
                            NEFRET NEDIR,KÜFÜR NEDIR, TERÖR NEDIR BILMEYIZ,
                            SAMPIYONLUK YEMINI ETTIK, ASLA GERI DÖNMEYIZ,
                            FEMIN-IST DEGIL FEMIN-TS KADIN ERKEK BÖLMEYIZ,
                            OMUZ OMUZA TRABZONUM BIZDE TRIBÜNDEYIZ!
                            sadece çok samimi ve ciddi oldugum bir öneri tek korkum polemik çikmasi
                            0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• İlk olarak andrei07 tarafından gönderildi

NO WOMAN IN STADIUMS!!

LONG LIVE TS FANATICS!!

ya bu nedir? yeni bir moda falan mi basladi? "no woman in stadiums" mus..çok biliyorsunuz.babanizin tapulu arazisi çünkü!Edited by: sheva

Yorum

• .Edited by: gilimali
                                GILIMALI

Yorum

Yükleniyor...
                                X