Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

??TSira?? Tribün Çalismalari

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ingilizce yi kullanmanin marjinallikle bir alakasi oldugunu zannetmiyorum .TC vatandasiyiz , dilimiz Türkçe ve biz onu kullanmak istiyoruz.Biz farkimizi ortaya çikaracak baktigin zaman ''iste bu'' dedirtecek bir slogan ariyoruz.Insallah öyle birsey çikacak burdan

Yorum

BORDO MAVI rengimiz

BIZDE TRIBÜNDEYIZ

Elbet bir gün toprak olsacagiz TRABZON\'LU DOGDUK TRABZON\'LU ÖLECEGIZ

Yorum

Sevgiyi kizdirmaya devam!Bir sloganda ben buldum umarim begenirsiniz:

Çikmadi daha Elimizin Hamuru

Çok seviyoruz Trabzonsporu !!!

[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
        Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

DISI PIRENALAR yadaDISI HAMSILER...
          Tek yildiz,tek büyük...
          Oflu...

Yorum

İlk olarak andrei07 tarafından gönderildi

Sevgiyi kizdirmaya devam!Bir sloganda ben buldum umarim begenirsiniz:

topic in amaci yanlis mi anlasildi !!!!!!!!!!!!!

Yorum

DISI PIRENALAR i iciddi düsünmenizi tavsiye ediyorum...
              Tek yildiz,tek büyük...
              Oflu...

Yorum

sagolasin arkadasim ama bize uygun degil daha orjinal ve zekice bisey olmali

Yorum

Iyide Tribünün sultanlari niye birseyler üretmiyor sadece 2 kisimisiniz ?
                  Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
                  Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

İlk olarak CeSS tarafından gönderildi

Çok yasa kardesim bunu ben soracaktim tam.Neden katilim yok bayanlardan..
                    Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....

Yorum

İlk olarak CeSS tarafından gönderildi

ya biz sürekli bu konuyla ilgili konusuyoruz maalesef etkili bisey çikmadi o yüzden yardimlarinizi bekliyoruz bu topic onun için açildi[img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: sevgi

Yorum

Isim önemli tabii ancak akilda kalacak isler yapilirsa etkili olabilir.

Bizim stadlarda pek yok ama ilginçtribün kreografileri ile pekala bu basarilabilir. Hani su 19 mayislarda filan degisen resimler ya da yazilar var ya. Bu tipte organizasyonlarla aklillardakalici olabilir grup.

Trabzonspor'un renkleri Karadeniz'den mavi ve hamsi'den bordo olarak gelir. Busebepten Deniz Kizlari anlam olarak uygun bir isim geldi bana.

Filenin, potanin tribünün sultanlari da olabilir. Ama daha önemlisi adi degil icraatlari.

Yorum

FEMIN-IST,FEMIN-TS HA[img]smileys/smiley36.gif[/img]

BENCE GAYET ZEKICE..KULLANILMALI..

BENDE DUSUNUP OZGUN,INCE ESPRILI VE BIZE YAKISIR BIZEY BULMAYA CALISACAM..

TRABZONLU,TRABZONSPORLU OLMAK FARKTIR.FARKINIZI FARKEDIN..FARKETTIRIN..

Yorum

DRmavi61

evet 3 tane yazdim ama pek ciddiye alinmadi 3 de farkli tarzdaydi arkadaslarin ne aradigini anlayamadim simdi en azindan birine "fena degil baska .." deseydiler begenilerini anlar ona göre üretirdim ama simdi ne yazsam bos gibi geliyor.
                            0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

pankart gerekli ama önce o pankartin arkasinda durabilecek kadar kalabalik bi grup olmali . önce bunu sagladiginiza emin olun bence
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

Sana sevdamiz denizimiz gibi karadir bizim.
                                Bu deniz durulmadikça kara sevdamiz dinmeyecek...
                                Koyverdun gittun bizi...
                                Ekmeğin ova,yüreğin dalga,gurbetin farz olduğu yerin evlatlarıyız.
                                Republic of Of
                                [COLOR="DarkRed"]

Yorum

Yükleniyor...
                                X