Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

??TSira?? Tribün Çalismalari

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
    Arkadasim bak simdi öncelikle slogan ve etkili bir pankart ariyoruz ayrica Tribünnü Sultanlari genel olarak begenilmiyor eger daha etkileyici bir isim çikarsa degistiriri neden olmasin.Öyle gül gibi falan da degil.Su kadar isimden yöremeze özgü bizi daha çok anlatan bir isim bir slogan çikmayacak mi? nerde kaldi bizim meshur karadeniz zekamiz !!!

isim degisikligi bence hos degil arkadaslar, hatta KESINLIKLE karsi oldugum bir konu. simdi yeni isim koyup onu da begenmeyen birileri olunca yine mi degistiricez !

bizler ortak kararimizla ismimizi belirlemistik zaten sahip çikalim derim ben, ancak slogan ve pankart için yaratici önerileri mutlaka bekliyruz.

Yorum

bence tribün sultanlari gayet hos ve orjinal. belki bunun haricinde bisiler bulunabilir. ama TrIbÜn SuLtAnLaRi iyi yani

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

disi pirenalari geçin bi kere bence olmaz bu disi lafi çok kaba bence

ayrica iki kisimisiniz denilmis hayir iki kisi degiller biz de variz burda

biz de fikir üretmeye çalisiyoruz ama kayda deger bisey bulamadim ben sahsen kendim begenmedim onun için buraya yazmaya gerek duymuyorum
        Somewhere along in the bitterness..

Yorum

özellikle slogan, pankart konusunda güzel seyler çikacak gibi.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
          Fanatik Pacci

Yorum

ya bence önce bayanlari temsil edecek bi kelime bulmamiz lazim ondan yola çikariz bu degisir durur

iste ama ne temsil etmeli bayanlari onu bulamiyoruuuuuuuuum[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]

aklina baska seyler gelen varsa yazin belki onlardan yola çikabiliriz bi sekilde

Yorum

ya su isim isi kesinlessin artik eger bulunan isimlere bakilirsa eskisi bence kat kat daha iyidir hem zaten niye degistiriliyo anlamis degilim böyleydi böyle kalsin afislerde falan ts'yi de kullanabiliriz T ribünün S ultanlari oldugu için [img]smileys/smiley2.gif[/img]isim isini bitirelim de ona göre yogunlasalim sloganlara[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

- çocukta yapariz kariyerde trabzonumuzun aski en derin bir yerde.[img]smileys/smiley17.gif[/img]

- Angel of Trabzon .[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Herkese merhaba...

Biraz siteden uzak kaldim.Ama sadece siteden..

TRIBÜNÜN SULTANLARI..Ismimizde bir problem yok.Yani yeni bir isim aramiyoruz.Sadece maçlarda kullanacagimiz bir slogan ariyoruz su an.Pankart haline getirilecek bir slogan.Bunda anlasilmayacak birsey yok sanirim..

Sevgicim geldigimde daha detayli konusacagiz bu konuyu.Benimde aklimda birkaç düsünce var.Ama öncelikle kizlar kendi aramizda görüselim diyorum.Hatta geldigimde bir toplanip bu konuyu iyice masaya yatirip netlestiririz..

Tabi diger arkadaslarin da fikirlerini alarak..

Ilk önce sunu söyleyim kesinlikle "disi ve hamsi " kelimelerinin geçtigi bir slogan istemiyoruz...Nedir bu hamsi-disi sevdaniz anlamadim gitti!

Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
                  Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi
                    - Angel of Trabzon .[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Esra cim isim konusunda sizinle hem fikir degilim gördügüm kadariyla daha iyisi maalesef çikmadigi için herkes isim iyi diyor ama orjinal ve bizi ifade eden bir isim degil.Ama suanda elimizde iyi kötü bir isim var ilk olarak etkili bir slogan ariyoruz ve söyle güzel bir pankart yazisi[img]smileys/smiley17.gif[/img]insallah burdan etkili bir slogan çikacak ondan sonra elimizde olanlari yatiririz masaya inceleriz[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

TS asigi kiz çoktur

Futbolda cinsiyet yoktur...

yav saçma sapan oluyolar ama o kadar düsündüm dogru dürüst bise bulamiyorum... [img]smileys/smiley19.gif[/img]
                        [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

Bayanlardan Yansimadir Futbolun Zerafeti

TRIBÜNÜN SULTANLARI

-------------------

olmuyoooooor olmuyorrrrrrrrr [img]smileys/smiley9.gif[/img]Edited by: yattara11
                          [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

İlk olarak Mc_YuNuS tarafından gönderildi
                            - çocukta yapariz kariyerde trabzonumuzun aski en derin bir yerde.[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

TRABZON SPOR'U SEVMEK YASAMAKSA,
                              TRIBÜNÜN SULTANLARI ASLA ÖLMEYECEKTIR...

Yorum

İlk olarak mrblacksea tarafından gönderildi

TRABZON SPOR'U SEVMEK YASAMAKSA,
                                TRIBÜNÜN SULTANLARI ASLA ÖLMEYECEKTIR...

[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Yükleniyor...
                                X