Futbolcumuz Tolga SEYHAN Ukraynanyn S.Donetsk takymyna transfer oldu.Ukrayna ekibi verece?i bonservis bedelini 1,2 milyon $ arttyrynca anla?ma gerçekle?ti.Kendisine yeni takymynda ba?arylar diliyor ve yönetimimizdende defansymyzda çok önemli bir konuma sahip Tolganyn yerine çok kaliteli bir transfer bekliyoruz.Edited by: Emorfo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Tolga Seyhan Shaktar?a transfer oldu...
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Tolga Seyhan Shaktar?a transfer oldu...
Futbolcumuz Tolga SEYHAN Ukraynanyn S.Donetsk takymyna transfer oldu.Ukrayna ekibi verece?i bonservis bedelini 1,2 milyon $ arttyrynca anla?ma gerçekle?ti.Kendisine yeni takymynda ba?arylar diliyor ve yönetimimizdende defansymyzda çok önemli bir konuma sahip Tolganyn yerine çok kaliteli bir transfer bekliyoruz.Edited by: EmorfoKlüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....Etiketler: Yok
-
Malatya da olsan bugün seni kimse tan?m?yacakt? 300.000 dolar için seni sen yapan? hançerledin...Asl?nda a?z?m? bozucam ama nyse ya sab?r.....
Tabi 15 milyon borsadan 3,5 milyon dolar Tolgadan para kazanan Trabzon yönetimi bu paralar? nerde akl?yacak onu merak ediyorum? Kurtlar vadisine döndü yönetim?Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
-
[img]smileys/smiley32.gif[/img]İlk olarak greywolf tarafından gönderildi
Malatya da olsan bugün seni kimse tan?m?yacakt? 300.000 dolar için seni sen yapan? hançerledin...Asl?nda a?z?m? bozucam ama nyse ya sab?r.....
Tabi 15 milyon borsadan 3,5 milyon dolar Tolgadan para kazanan Trabzon yönetimi bu paralar? nerde akl?yacak onu merak ediyorum? Kurtlar vadisine döndü yönetim?
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Kafas? gitti kendi burada olsa ne faydas? olurki.Hay?rl?s? olsun.Uzun zamand?r ilk defa satt???m?z bir futbolcudan para kazan?yoruz.Ba?ka derdimiz yok zaten para para para.Reha bu arada paralar? repo yap?yoruz akl?na ba?ka bi?i gelmesin sak?n.Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....
Yorum
-
geronimo_61
yalç?n ad?n? yazanlara gülüp geçiyorum tek art?s? uzun boyu ba?ka hiçbir özelli?i yok ve tekrar söylüyorum tolga bu ülkenin en iyi yerli defans oyuncusudur ikincisi de erdinçtir... yalç?n 3215. s?ralardad?r. tolga gidecekse yerine çok iyi kesici özelli?i olan ve oyunu kuran bir defans oyuncusu al?nmal?d?r. yerli olarak böle bir ism var m? tabii ki hay?r iyi bir yabanc? özgürü ve tayfunuda besler inanc?nday?m
Yorum
-
Vaz geçilmeyecek futbolcu yoktur. Ancak benim tolga transferini istememin nedeni 2 senedir ayn? futbolcular?n aralar?ndaki uyumdur. Tolga ?u anda Türkiye'de tek, yerine çok daha kaliteli bir yabanc? al?nabilir ancak uyum sa?lar m? o bilinmez. Defans çok önemli bir mevkidir. Futbolcular aras?nda tam uyum olmal?d?r. Yoksa Tolga gitmi? kalm?? çok önemli de?il..Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Hay?rl? olsun. Gitmeyip Trabzonsporda da kalsa ?ahsi fikrim o dur ki Tolga yeri doldurulamayacak bir oyuncu de?ildir. Özellikle bu sene yan toplardan yedi?imiz gollerde bunun bir ispat?d?r. Ayr?ca tilkinin dönüp gelece?i yer de kürkçü dükkan?d?r. Dükkan? yerinde durursa tabi. Trabzonspor ilerler o yerinde sayar. Di?erleri gibi kaybolur gider. O zamanda Ziya Hocas? ba?r?na basar. Hey gidi Trabzonspor deyip iç geçirir ama i? i?ten geçmi? olur.
Allah selamet versin....Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
M. Akif ERSOY
Yorum
-
İlk olarak Emin tarafından gönderildi
Hay?rl? olsun. Gitmeyip Trabzonsporda da kalsa ?ahsi fikrim o dur ki Tolga yeri doldurulamayacak bir oyuncu de?ildir. Özellikle bu sene yan toplardan yedi?imiz gollerde bunun bir ispat?d?r. Ayr?ca tilkinin dönüp gelece?i yer de kürkçü dükkan?d?r. Dükkan? yerinde durursa tabi. Trabzonspor ilerler o yerinde sayar. Di?erleri gibi kaybolur gider. O zamanda Ziya Hocas? ba?r?na basar. Hey gidi Trabzonspor deyip iç geçirir ama i? i?ten geçmi? olur.
Allah selamet versin....
Böyle bir tutumda olmas?dan dolay? Tolga "güle güle" kelimesini haketmiyor bence.“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Tolga ve Karel'in yerine 2 adet biri yerli biri yabanc? futbolcu transfer etmemiz elzemdir arkada?lar.ve tolgadan gelen-gelecek parayla da bu öyle hiç de imkans?z filan de?ildir.Ancak maalesef bu dakikaya kadar yönetim yerli stoper konusunda hemen hemen hiçbir giri?im yapmad??? gibi (?enol Hocan?n deyimiyle) kaleci ve santrafordan sonra 3. önceli?i yabanc? stopere vermi?tir.Elimizdeki Tayfun ve Özgüre güveniyorsak vay halimize.Acilen Samsundan Kenan, Ankaragücünden Emre ve Gaziantepten Bekir gibi isimlerle anla?mal?y?z.Yoksa ?ampiyonlar Ligi ön elemesinde yiyece?imiz muhtemel bir tokat ve kaybedilecek 10 milyon USD'nin hesab?n? bu yönetim ve-re-mez.[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Yorum
-
Bas?nda Tolga'n?n gitti?i haberleri var ancak resmi sitede bu yönde bir haber girilmedi henüz. Az önce NTV'de de kesin olarak gitti dediler. Ben Giresun'daki bir arkada?tan duydu?umu söyliyim size. Çocuk Tolga'n?n babas?ndan duymu? bizzat: "Tolga günler öncesinden Shatkar ile sözle?me imzalad?" demi?. Bence de Tolga gitti ve yönetim ?u anda stratejik oynuyor. Yk?nda resmi siteden aç?klma gelir.
Tolga'n?n yerine ya da ihtiyac?m?z olan mevkîlere transfer yapabilecek mi yönetim? BU da hepimizi sab?rs?zland?r?yor ve ku?kuland?r?yor gün geçtikçe. Geçen sene kampa haz?r girememi? ve futbolcu transfer edememi?tik, bu sezon filme kald???m?z yerden devam edece?iz anla??lan.Gazili Trabzonsporlular Birliği, Gazi-TS
Yorum
Yorum