Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Ligi | Play-Off 1. Maç | Liverpool 1 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
KUTADGU
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlacak...
İnşallah olacak!
İnanıyorum!
Helal olsun!
Yorum
-
Zor....Çok zor.......Hadi gidin yatın ben beklerim...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZor....Çok zor.......Hadi gidin yatın ben beklerim...
Tansiyon hapın yanında değil mi?
Arkadaş ne oluyor bana. LNP almış gibiyim.
Yorum
-
- Gerçi Teo'yu da Kesemezsin , Ama Ben Liverpool Savunmasını Jaja ve Umut İle Baya Bi Zorlayacağımızı Düşünüyorum ..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Gerçi Teo'yu da Kesemezsin , Ama Ben Liverpool Savunmasını Jaja ve Umut İle Baya Bi Zorlayacağımızı Düşünüyorum ..Hamiş
Yorum
-
Trabzonsporlular, seviyorum sizi...Yarın mı bilmem ama bir gün Avrupa'dan kupa almaya gideceğiz....Kara yolu ile...Tuna dan geçerken el sallayacağız...Tuna bize gülümseyecek biz Tuna ya....Yine eskisi gibi...............Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
Yorum