iyi sahurlar herkese.trabzon maçlarında heycandan duramam.nedense bu maç için çok rahatım.hadi bakalım hayırlısı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Avrupa Ligi | Play-Off 1. Maç | Liverpool 1 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok kötü bir rüya gördüm sadece 2-0 yeniyorduk
son beş dakkası yok rüyanın.
Yorum
-
o iyi his hepimizde var. hatta ben beraberlik konusunda neden bilmiyorum emin gibiyim. yarina oruçluyuz. ramazan ayındayız. dua edelim insallah yüzümüz kara çıkmaz. allah gavura karşı bizi utandırmasın... bizim uşakların başını eğmesin... haydi hayirli sahurlar...Malo periculosam libertatem quam quietum servitium!!!
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayret ki ne hayret.
Hala bir telaş, hala bir korku, hala bir heyecan belirtisi yok bende.
Bilmiyorum ki neden bu rahatlık.
Allahım yoksa..?
Yoksa!
Açık konuş (:Hamiş
Yorum
-
hayden yarın görüşmek üzere renkdaşlar. yemeği yedik uyuyalım artık. yarın bu saatlerde bol bol video resim paylaşacaz nasılsa
yatmadan önce dua edin arkadaşlar gönülden edeceğimiz duaları Allah kabul edecektir.
Allah ım yüzümüzü güldür boymumuzu eğitme en az 2 tane atalım Allah ım yemeden
AMİNu will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayden yarın görüşmek üzere renkdaşlar. yemeği yedik uyuyalım artık. yarın bu saatlerde bol bol video resim paylaşacaz nasılsa
yatmadan önce dua edin arkadaşlar gönülden edeceğimiz duaları Allah kabul edecektir.
Allah ım yüzümüzü güldür boymumuzu eğitme en az 2 tane atalım Allah ım yemeden
AMİN
AMİN İnşallah Allah ın izniyle olacak.Ölüm nereden gelirse gelsin
Cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa
Mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa
Ölüm hoş gelsin sefa gelsin...
Yorum
-
Hayde bakalım...
Trabzonspor için kazanma vaktidir.
Kibirli İngilizlere türk tokatı atma vaktidir.
Allah yar ve yardımcımız olsun...yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYoksa ne yoksa ?
Açık konuş (:
Hey Allahım ya. Büyüksün vallahi
Yorum
Yorum