Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• slm ben efe lise ögrencisiyim fanatik TRABZONSPOR LUYUM.

TRABZONSPOR LU OLUNMAZ KI TRABZONSPOR LU DOGULUR

Yorum

• Ben Iskender ÇAKMAK 18 04 1987 dogumluyum izmit'te oturuyorum TRABZON MAÇKA YAZLIK KÖYÜNDENIM(LIVERA küçük)Öss'ye hazirlaniyorum Insallah bu sene ktü yü kazanip trabzonumum maçlarini yerinde avni aker'de seyredecegim kendinize iyi bakin dava arkadaslarim

NE KAVGAM BITTI NE SEVDAM
      Elbet bir gün toprak olsacagiz TRABZON\'LU DOGDUK TRABZON\'LU ÖLECEGIZ

Yorum

• Servet BAYALAN istanbul/içerenköyde oturuyorum. Kütahya Dumlupinar ünvtesi isletme 2. sinif ögrencisiyim 22 yasindayim TRABZON/OF/BÖLÜMLÜ dogumluyum evliyim 5 aylik baba adayiyim.
        [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

• en koyu bordosundan tarihçiyim. en mavisinden ögretmen. adiyamani karadeniz bölgesi misaki milli sinirlarinadahil etmekle mesgulum. inanmayanlar benim ögrencilere sorsunlar[img]smileys/smiley4.gif[/img].
          adim mi.
          .

Yorum

• adim yakup ofda dogdum rize kütüklüyüm istanbuldaümraniyede yasiyorum bimdeçalisiyorum

ysim 24yakisikliyim cok cekiciyim çagla sikel tostumu yesin

trabzonlu olunmaz trabzonlu dogulur

Yorum

• Ben Levent Sirin. Cografya Ögretmenligi mezunuyum.Matbaacilikla ugrasiyorum. Ayrica bir Amerikan firmasinin distribütörlügünü yapiyorum. Futboldan baska fotografçilik, müzik (baglama ve kemençe) gibi hobilerim var. Trabzonspor merkezinde bütün Trabzonsporlularin her zaman daha iyiye ve güzele dogru yol almasinin temenni ediyorum.

Yorum

• ARKADASLAR BEN GÖKHAN

Yorum

• ARKADASLAR BENIM ADIM GOKHAN 1977 TRABZON MAÇKA DOGUMLUYUM.ISTANBULDA YASIYORUM.MEDIKAL SEKTÖRÜNDE ÇALISIYORUM ARANIZDA OLMAK BANA GURUR VERIYOR NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE

Yorum

• YÜKSEL ESMER 1984 TRABZON/TONYA

ATATÜRK ÜNIVERSITESI SINIF ÖGRETMENLIGI 2. SINIF ÖGRENCISIYIM

FANATIK BIR TRABZONSPORLUYUM

ATAUNI'DE OKUYAN ARKADASLAR VARSA TANISMAK ISTERIM

Yorum

• ismim mustafa fatih de oturuyorum tokat erbaayimölümüne trabzonsporluyum haliç üniversitesinde isletme okuyorum...bütün trabzonsporlulara sevgiler...

Yorum

• merhaba;

Ben Semih GÜL Marmara üniversitesi tasarim konstüriksiyon ögretmenligi 4. sinif ögrencisim göztepe kampüsündeyim.

hepinize iyi günler...
                        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• .Edited by: Harun
                          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• BEN DE BURSADAN EMRAH
                            oglum sampiyonuz bu sene

Yorum

• Ben Harun istanbul ümraniyede oturuyorum.Araniza yeni katildim banasite ve forum hakkinda bilgi verirseniz sevinirim[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                                TRABZON / ÇAYKARA / UZUNTARLA
                                TRABZON / MAÇKA / HAMSIKÖY

5 - 6 - 2 REİS

*** BURSA <---> ANKARA ***

Yorum

Yükleniyor...
                                X