slm ben efe lise ögrencisiyim fanatik TRABZONSPOR LUYUM.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ben Iskender ÇAKMAK 18 04 1987 dogumluyum izmit'te oturuyorum TRABZON MAÇKA YAZLIK KÖYÜNDENIM(LIVERA küçük)Öss'ye hazirlaniyorum Insallah bu sene ktü yü kazanip trabzonumum maçlarini yerinde avni aker'de seyredecegim kendinize iyi bakin dava arkadaslarim
NE KAVGAM BITTI NE SEVDAMElbet bir gün toprak olsacagiz TRABZON\'LU DOGDUK TRABZON\'LU ÖLECEGIZ
Yorum
-
Ben Levent Sirin. Cografya Ögretmenligi mezunuyum.Matbaacilikla ugrasiyorum. Ayrica bir Amerikan firmasinin distribütörlügünü yapiyorum. Futboldan baska fotografçilik, müzik (baglama ve kemençe) gibi hobilerim var. Trabzonspor merkezinde bütün Trabzonsporlularin her zaman daha iyiye ve güzele dogru yol almasinin temenni ediyorum.
Yorum
-
merhaba;
Ben Semih GÜL Marmara üniversitesi tasarim konstüriksiyon ögretmenligi 4. sinif ögrencisim göztepe kampüsündeyim.
hepinize iyi günler...38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
Ben Harun istanbul ümraniyede oturuyorum.Araniza yeni katildim banasite ve forum hakkinda bilgi verirseniz sevinirim[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]TRABZON / ÇAYKARA / UZUNTARLA
TRABZON / MAÇKA / HAMSIKÖY
5 - 6 - 2 REİS
*** BURSA <---> ANKARA ***
Yorum
Yorum