selam ben alptürk kaan 20 yaş ankara ünv bu foruma bi arkadaşımın tavsiyesiyle katılıyorum herkese iyi günler...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Oemer61
Selamun aleyküm hemsolar. Ben Almanya'dan Ömer Kalyon. 1988 Wuppertal dogumluyum ve ögrenciyim. Daha önceden baska bir taraftar sitesinde yöneticilik yapiyorumdum. Araniza yeni katildim. Kendim hakkimda pek fazla söyleyecegim sözüm yok,desem yeter, cünkü benim hayatim TRABZONSPOR. Umarim hep birlikte iyi vakit geciririz, hoscakalin...
Yorum
-
Tanışma
selamlar arkadaşlar ben istanbuldan Faruk Faysal UYGUN siteye uzun zaman önce üye olmamıza ragmen girmeye pek fırsat bulamıyorduk ömer arkadaşımızın geldigi yerden geldim bende bütün arkadaşlar artık agırlıklı olarak gerçek Trabzonspor sitesinde bulunmak üzere karar aldık bundan böyle buradayız hepinizi saygı ile selamlıyorum..:Trabzonspor:.
Yorum
-
Selamun Aleykum..
Ben Hakan Yavuz..
Isvicre'de Dogdum ve Isvicre de yasiyorum.. Ögrenciyim..
1988 Dogumluyum..
Beni de Araniza alirsaniz sevinirim... SELAMETLE..
En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 19.04.2007, 01:25.
Yorum
-
Tekrardan s.a
Ahmet Çakmakçı, 20 yaş , Trabzon - akçaabat
Uzun bir aradan sonra yeniden siteye dönme kararı aldım, eski arkadaşlara, büyüklerime selamlar, yeniden burda olmak güzel..Övünmek gibi olmasın ama Trabzon / Akçaabat'lıyız.
http://img199.imageshack.us/img199/1782/n59znz.jpg
Yorum
-
Merhaba tüm BMN üyeleri;
1975 Araklı doğumluyum,Kdz ereğli de yaşıyorum,15 aylık bir kızım var Yeni bir Ts lu(Feney zırt diyecek kadar TRABZONSPORLU
) gerisini siz düşünün,
Aroma Su KDZ EREĞLİ bayisiyim,siteyi yeğenim sayesinde öğrendim ismi SELAMİ DANIŞMAZ ,banada aşıladı buraya ama fazla vaktim olmuyor zaman buldukca girebiliyorum.
Derdimizi dökebileceğimiz yer olarak,burada olmaktan gurur duyuyorum,
Yorum
Yorum