Merhabalar
Ismim Kaan Birinci
Trabzonluyum,normalde Kirklareli de yasiyorum
Trabzonda Elektrik Elektronik Muhendisligi okuyorum 3.sinif
Forumu 1 senedir hiç yazmadan takipteyim,umarım bundan sonra aktif şekilde takipte olurum
Merhabalar
Ismim Kaan Birinci
Trabzonluyum,normalde Kirklareli de yasiyorum
Trabzonda Elektrik Elektronik Muhendisligi okuyorum 3.sinif
Forumu 1 senedir hiç yazmadan takipteyim,umarım bundan sonra aktif şekilde takipte olurum
Hoşgeldiniz. Kalıcı olmanız dileğimle
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
* Sedat Berber ben Çanakkalede oturuyorum Tokatlıyım Odtüde kime sorsanız gösterirler tanınan biriyim iyi forumlar
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
25 yaşındayım, Gümüşhane'de yaşıyorum. Belediye başkanı basın danışmanıyım aynı zamanda bir yerel sitede 7 yıldır haber editörlüğü yapıyorum. Trabzonspor'u hayatımın her alanında uygulayarak ve yaşayarak anlamaya, anlatmaya çalışıyorum. Öte yandan, "Torul Trabzonspor Taraftarları Derneği" yönetiminde yer alıyorum aktif şekilde dernek faaliyetlerinde yer alıyorum. Ara sıra da köşe yazıları yazarım, düşündüklerimi dile getirmeyi seven biriyim.
Yorum