Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    12,5 sene iyiymiş yalnız sizi İslama davet ediyorum
    Oraya gelmesi de 12,5 sene sürebilir
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Merhabalar
      Ismim Kaan Birinci
      Trabzonluyum,normalde Kirklareli de yasiyorum
      Trabzonda Elektrik Elektronik Muhendisligi okuyorum 3.sinif
      Forumu 1 senedir hiç yazmadan takipteyim,umarım bundan sonra aktif şekilde takipte olurum

Yorum

• İlk olarak fovst61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Merhabalar
        Ismim Kaan Birinci
        Trabzonluyum,normalde Kirklareli de yasiyorum
        Trabzonda Elektrik Elektronik Muhendisligi okuyorum 3.sinif
        Forumu 1 senedir hiç yazmadan takipteyim,umarım bundan sonra aktif şekilde takipte olurum
        Hoşgeldiniz. Kalıcı olmanız dileğimle
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• [MENTION=51322]fovst61[/MENTION] Kaan aramıza hoşgeldin
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Merhaba ben Ozan,
            istanbulda yasıyorum.
            Üni son sınıf mühendis adayı

Yorum

• [MENTION=51682]Ozan_19[/MENTION] Merhaba Ozan, hoşgeldin

Yorum

• * Sedat Berber ben Çanakkalede oturuyorum Tokatlıyım Odtüde kime sorsanız gösterirler tanınan biriyim iyi forumlar
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  * Sedat Berber ben Çanakkalede oturuyorum Tokatlıyım Odtüde kime sorsanız gösterirler tanınan biriyim iyi forumlar
                  Hoşgeldiniz. Kafanıza göre takılınız.
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    * Sedat Berber ben Çanakkalede oturuyorum Tokatlıyım Odtüde kime sorsanız gösterirler tanınan biriyim iyi forumlar
                    Hahaaa

Adamsın...
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• [MENTION=51691]alperdemirel61[/MENTION] Hoşgeldiniz,

[MENTION=25872]zekeriyya[/MENTION] abi Kocaeli'den yeni üyemiz var

Yorum

• [MENTION=51706]hasanyilmaz29[/MENTION] Hoşgeldiniz

Yorum

• Eyvallah abi hoşgördük!
                          İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          @hasanyilmaz29 Hoşgeldiniz
                          Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, yüksek sesle "Trabzon" ulan!

Yorum

• İlk olarak hasanyilmaz29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eyvallah abi hoşgördük!
                            Gümüşhane'de ne yapar ne edersin Hasan, biraz tanıtır mısın kendini ?

Yorum

• 25 yaşındayım, Gümüşhane'de yaşıyorum. Belediye başkanı basın danışmanıyım aynı zamanda bir yerel sitede 7 yıldır haber editörlüğü yapıyorum. Trabzonspor'u hayatımın her alanında uygulayarak ve yaşayarak anlamaya, anlatmaya çalışıyorum. Öte yandan, "Torul Trabzonspor Taraftarları Derneği" yönetiminde yer alıyorum aktif şekilde dernek faaliyetlerinde yer alıyorum. Ara sıra da köşe yazıları yazarım, düşündüklerimi dile getirmeyi seven biriyim.
                              İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gümüşhane'de ne yapar ne edersin Hasan, biraz tanıtır mısın kendini ?
                              Bir sevdaysa hayatı anlamlı kılan, yüksek sesle "Trabzon" ulan!

Yorum

• [MENTION=51706]hasanyilmaz29[/MENTION] Okuduğum kadarıyla sen son derece forum hayatına yatkın birisin, umarım aktif olursun burada da

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X