Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aramıza hoşgeldin kardeşim.

Aktif bir forum hayatı diliyorum
    Teşekkürler, mesajı beğenecektim beğenemedim site bu eklentiye sahip olmadığından.

Yorum

• Selamun aleykum forum eskilerden beri okuyucum artık yazma vakti ben ali İstanbul umraniyeden arsinliyim
      TRABZONSPOR AŞKI BAŞKADIR havası sert insanı Mert düşmanı namerttir asiliğimizde TRABZONSPOR A AŞKIMIZDANDIR

Yorum

• Merhaba arkadaslar benim adim yasar 32 yasindayim ve belcikada oturuyorum

Yorum

• Fikir beyanı, forumun istikrarı ve kaynaşma için çok önemli bir unsur. Tekrar hoş geldiniz!

İlk olarak xcasper61x tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selamun aleykum forum eskilerden beri okuyucum artık yazma vakti ben ali İstanbul umraniyeden arsinliyim

İlk olarak theyasar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Merhaba arkadaslar benim adim yasar 32 yasindayim ve belcikada oturuyorum
          Hoş geldiniz. Gurbette Trabzonsporun yaşadığını bilmek çok güzel. İyi forumlar
          En son B61 tarafından düzenlendi; 19.06.2017, 00:47.
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Selamun aleyküm Aranıza Yeni Katıldım uzun sürelerdir Misafir kullanıcı olarak giriş yapıyorum Yazılarını Okuyorum Sevdalarınıza şahit oluyorum Bende bir trabzonspor sevdalısı olarak artık Neden Katılmıyorum Dedim kendime. Ve böyle bir platformu Kim kurduysa Böylesine Prof... Çalışmayı kimler yapıyorsa Tebrik Ediyorum. Umarım İyi Dostluklar edinirim.

Trabzon ' Da Yaşıyorum Yaş 28 Ayakkabı ve Çanta Esnaflığı Yapıyorum ( Forum Avm ) Bmn Üyeleriyle Tanıştıkça İnş. Extra Özel İndirimlerimizde olacaktır. ALLAH' ın izniyle Hayırlı Ve keyifli Forum Sohbetleri Dileğimle.

Yorum

• Yeni gelenler, hoş gelmişler...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• merhaba;
                adım abdullah
                formu 1 senedir üye olmadan takip ediyorum.
                Gümüşhaneliyim Trabzonspor taraftarıyım ist. tuzlada oturuyorum.

Yorum

• [MENTION=51668]abdllh.29[/MENTION] Aramıza hoşgeldiniz, aktif bir forum hayatı diliyorum
                  BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @abdllh.29 Aramıza hoşgeldiniz, aktif bir forum hayatı diliyorum
                    teşekküredirim

Yorum

• Hoşgeldin Abdullah. Organizasyonlarda bol bol görüşmek dileğiyle.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hoşgeldin Abdullah. Organizasyonlarda bol bol görüşmek dileğiyle.
                        Kısmet olursa inş.

Yorum

• selam ben papazfikret
                          forumu yaklaşık 12,5 senedir üye olmadan takip ediyorum
                          aranıza katılma kararı aldım

Yorum

• [MENTION=51673]papazfikret[/MENTION] Hoşgeldiniz

Yorum

• İlk olarak papazfikret tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              selam ben papazfikret
                              forumu yaklaşık 12,5 senedir üye olmadan takip ediyorum
                              aranıza katılma kararı aldım
                              12,5 sene iyiymiş yalnız sizi İslama davet ediyorum
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• [MENTION=51660]Ali Affan Batu[/MENTION] Aramıza hoşgeldiniz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X