Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selamün Aleyküm.

Burada çok iyi vakit geçireceğimize inanıyorum.

Yorum

• kendimi tanıtmayı unutmuşum. Ekrem Cengiz Hacettepe üniversitesi Nükleer Enerji Müh. 1. sınıfım.Sürmeneliyim.İstanbulda Oturuyorum yaşta 20
      https://twitter.com/E_Cengz

Yorum

• Hoşgeldiniz
        7

Yorum

• İlk olarak ekremcengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kendimi tanıtmayı unutmuşum. Ekrem Cengiz Hacettepe üniversitesi Nükleer Enerji Müh. 1. sınıfım.Sürmeneliyim.İstanbulda Oturuyorum yaşta 20
          aaa okuldaş bende hacettepedeyim
          ~ Rüzgar Nereden Eserse Essin FIRTINA Her Zaman KARADENİZ'den Kopar! ~

Yorum

• Bende kendimi tanitiyim o zaman
            Adim Kübra Yazici, malesef memleketimden uzak Hollanda'da yasiyorum. Trabzonspor'a hastalik derecesinde sevdaliyim. Trabzonspor a.s. de bir is bulma ümidiyle yasiyorum. Ha birde oksiliyim 21 yasindayim.
            En saf aşk ''Trabzonspor''

Yorum

• Hoşgeldiniz.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Hoşgeldiniz arkadaşlar...

Yorum

• Acaba bendemi Kendimi Tanitsam Kendimi Yeni gelmis gibi hisettim

Yeni Gelenler Hosgeldiniz
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Ben Göktuğ Kaan Kara Tekirdağ/çorlu yaşıyorum Trabzon/Beşikdüzünde doğdum
                    İmza kalemle olur

Yorum

• Hemşerim hoşgeldin bende Beşikdüzü'ndenim.
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Selamın aleyküm arkadaşlar..

Memnun oldum

Yorum

• Hoş Geldiniz Arkadaşlar Aramıza...
                          Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• İlk olarak ekremcengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kendimi tanıtmayı unutmuşum. Ekrem Cengiz Hacettepe üniversitesi Nükleer Enerji Müh. 1. sınıfım.Sürmeneliyim.İstanbulda Oturuyorum yaşta 20
                            - Hoşgeldiniz , ula bu nasıl bir bölümdür gururlandım bak şimdi...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• selam ben erkan sakarya doğumluyum k.maraşta yaşıyorum alayına isyan trabzonsporluyum matematik öğretmeniyim.

Yorum

• İlk sayfalara baktımda kimler gelmiş kimler geçmiş forumdan bir çoğu artık hiç uğramıyor belliki buralara...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X