Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoşgeldin kardeşim beni Kaana sorarsan hatırlatır

Yorum

• İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu andan itibaren ben de BMN üyesiyim. İsmim Batuhan. Forumdaki 4EVERTS (Kaan)'ın ikiziyim. Aslında arada 5 dakika fark var ama, çok önemli bir ayrıntı değil. Kime söylesem güler zaten .

Ayrı olarak eklemem gereken tek şey "İnadına Umut Bulut" diyenlerdenim.

Saygılar.
      niye bu kadar geç kaldın
      kardeşin buraların efendisi oldu
      BU GAYBANA SEVDALUK ÖLÜMİ UNUTTURUR

Yorum

• Ben Tolga Yaşım 18 Giresunluyum

Gebzede oturuyorum öğrenciyim.

Yorum

• Hoşgeldin, Tolga..

Yorum

• Herkese merhaba arkadaşlar ben Halit , aslen Akçaabat'lıyızdır. Ben Bursa'da doğdum , Bursa'da büyüdüm ve Bursada yaşıyorum Trabzon'a 2 kere geldim hayatımda , Avni Aker'de ise 1 kez maça gitmek nasip oldu oda sezon başından ki 6-0'lık Maastricht maçı..
            İyi vakit geçirmek dileğiyle..

Yorum

• Hoş geldin Halit... O maçta ben de staddaydım...Güzel maç olmuştu...
              21.12.2009 Unutmayacağız...
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
              Cemil Usta
              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum Fatih Tekke'yı aldık mı acaba..

Kafayı mı yiyorum ne..
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Hoş bulduk abi.. Hangi taraftaydın..

Yorum

• İlk olarak ihtilal_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Karadenizin hırçın dalgalarının hamsileri savurduğu gibi dünyanın dört bir yanına savrulan karadeniz sevdalısı ve kalbi Bordo Mavi aşkıyla çarpan herkese selamlar olsun...

ben selahattin...Trabzonluyum ama öğrenci olduğum için şuan samsunda bulunmaktayım...
                    İlk olarak omer k yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Omer kemal yilmaz amerikada yasiyorum site harika herseyi bulabiliyorsun trabzonumuz ile ilgili bize heryer trabzon ALLAHA emanet olun.
                    İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu andan itibaren ben de BMN üyesiyim. İsmim Batuhan. Forumdaki 4EVERTS (Kaan)'ın ikiziyim. Aslında arada 5 dakika fark var ama, çok önemli bir ayrıntı değil. Kime söylesem güler zaten .

Saygılar.
                    İlk olarak smyrna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben Tolga Yaşım 18 Giresunluyum

Gebzede oturuyorum öğrenciyim.
                    İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Herkese merhaba arkadaşlar ben Halit , aslen Akçaabat'lıyızdır. Ben Bursa'da doğdum , Bursa'da büyüdüm ve Bursada yaşıyorum Trabzon'a 2 kere geldim hayatımda , Avni Aker'de ise 1 kez maça gitmek nasip oldu oda sezon başından ki 6-0'lık Maastricht maçı..
                    uşaklar hoşgeldiniz...

bmn farkını yaşamanın tadını en kısa sürede alırsınız inşallah.

burası gerçekten çok farklı...

bunu 1 yıllık üye olarak samimi bir şekilde söylüyorum...
                    Bordo Mavi

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hoş bulduk abi.. Hangi taraftaydın..
                      Yol tarafı kale arkası Halit...
                      21.12.2009 Unutmayacağız...
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                      Cemil Usta
                      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,
                        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Hoşgeldiniz arkadaşlar.

Bu arada Emin adlı bir akadaş gelirse haberim olsun
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak .B2' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Saygılar.
                            -Batuhan hoş geldin...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herkese merhaba arkadaşlar ben Halit , aslen Akçaabat'lıyızdır. Ben Bursa'da doğdum , Bursa'da büyüdüm ve Bursada yaşıyorum Trabzon'a 2 kere geldim hayatımda , Avni Aker'de ise 1 kez maça gitmek nasip oldu oda sezon başından ki 6-0'lık Maastricht maçı..
                              -Hoş geldin halit
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak omer k yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Omer kemal yilmaz amerikada yasiyorum site harika herseyi bulabiliyorsun trabzonumuz ile ilgili bize heryer trabzon ALLAHA emanet olun.
                                -Sende hoşgeldin hemşerim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X