Şu andan itibaren ben de BMN üyesiyim. İsmim Batuhan. Forumdaki 4EVERTS (Kaan)'ın ikiziyim. Aslında arada 5 dakika fark var ama, çok önemli bir ayrıntı değil. Kime söylesem güler zaten .
Ayrı olarak eklemem gereken tek şey "İnadına Umut Bulut" diyenlerdenim.
Saygılar.
niye bu kadar geç kaldın
kardeşin buraların efendisi oldu
Herkese merhaba arkadaşlar ben Halit , aslen Akçaabat'lıyızdır. Ben Bursa'da doğdum , Bursa'da büyüdüm ve Bursada yaşıyorum Trabzon'a 2 kere geldim hayatımda , Avni Aker'de ise 1 kez maça gitmek nasip oldu oda sezon başından ki 6-0'lık Maastricht maçı..
İyi vakit geçirmek dileğiyle..
Karadenizin hırçın dalgalarının hamsileri savurduğu gibi dünyanın dört bir yanına savrulan karadeniz sevdalısı ve kalbi Bordo Mavi aşkıyla çarpan herkese selamlar olsun...
ben selahattin...Trabzonluyum ama öğrenci olduğum için şuan samsunda bulunmaktayım...
Şu andan itibaren ben de BMN üyesiyim. İsmim Batuhan. Forumdaki 4EVERTS (Kaan)'ın ikiziyim. Aslında arada 5 dakika fark var ama, çok önemli bir ayrıntı değil. Kime söylesem güler zaten .
Herkese merhaba arkadaşlar ben Halit , aslen Akçaabat'lıyızdır. Ben Bursa'da doğdum , Bursa'da büyüdüm ve Bursada yaşıyorum Trabzon'a 2 kere geldim hayatımda , Avni Aker'de ise 1 kez maça gitmek nasip oldu oda sezon başından ki 6-0'lık Maastricht maçı..
uşaklar hoşgeldiniz...
bmn farkını yaşamanın tadını en kısa sürede alırsınız inşallah.
burası gerçekten çok farklı...
bunu 1 yıllık üye olarak samimi bir şekilde söylüyorum...
Saygılar.
-Batuhan hoş geldin...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
-Hoş geldin halit
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Omer kemal yilmaz amerikada yasiyorum site harika herseyi bulabiliyorsun trabzonumuz ile ilgili bize heryer trabzon ALLAHA emanet olun.
-Sende hoşgeldin hemşerim
Yorum