sonunda takimimla ilgili duygularimi ve dusuncelerimi paylasabilecegim foruma uye olabildigim icin cok mutluyum..tum yonetim kadrosuna tesekkurler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak bordooooo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonunda takimimla ilgili duygularimi ve dusuncelerimi paylasabilecegim foruma uye olabildigim icin cok mutluyum..tum yonetim kadrosuna tesekkurler"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak bordooooo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesonunda takimimla ilgili duygularimi ve dusuncelerimi paylasabilecegim foruma uye olabildigim icin cok mutluyum..tum yonetim kadrosuna tesekkurler
Yorum
-
İlk olarak gülçebi41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerhaba ben Derince'den Abbbas.BMN Kocaeli ile beraber daha önce organizasyonlara katıldım.Görüşmek üzere..
Hoşgeldin Abbas.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
slmlar ..ben Mustafa Örnek..Trabzonda yaşıyorum..ticaret ile uğraşıyorum..son 2 senedir epey bi trabzonspor takipcisi oldum..Bu takım her şeyin en iyisini hakediyor..
birde küçük bir destek vermiştik trabzonspor 41. yıl piyangosuna..eski yöneticimiz Hayrettin Hacısalihoğlundan biletleri teslim alan bendim..
En son magnumm tarafından düzenlendi; 26.06.2011, 10:53.
Yorum
-
Hoşgeldin Mustafa abiBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Yeni Gelen Arkadaşlara Hoşgeldin Diyorum ;
İstanbulda ikamet eden üyelerimiz BMN İstanbul Başlığında Mevcut Olan Etkinliklere Bakabilirler , Katılabilirler , Yeni Öneriler Sunabilirler. Kırathane başlığında İstanbuldaki üyeler olarak tanışalım organizasyonlarımızda ise yüz yüze gelip beraber gerek sosyal yaşama faydalı gerekse kendi sosyalliğimiz için tanışalım.
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum