Merhaba Kardeşlerim. Ben Sakarya'da oturuyorum. Aslen Adapazarı'lıyım. Ben Kardeşim ve Babam dışındaki aile ve akrabalarımızın büyük bir kısmı TRABZON'ludur(Tonya-İskenderli).
Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü'nde okumaktayım. 3. sınıfa geçtim. Aslında bu siteye çok önceden üye olmuştum. Fakat üye aktivasyon mesajındaki gecikmeden ötürü forum kısmına ancak şu an girebilme fırsatı buluyorum. Yoksa diğer kardeş sitelerde olduğu gibi bir hayli mesajım olurdu topiclerde. Tahminen bir 200'ü vururdum; yaklaşık 1 aylık bir önceliğim olsaydı. Bunu da söylemeden geçemedim. Neyse Kardeşlerim...
merhaba şanslı insanlar neden şanslısın biliyormusunuz benim gibi sizde trabzonsporlu olarak dogmuşsunuz inanki bu şeref bize aittir bu gurur ve şeref inanın kelimelerle anlatılmaz trabzonlu olmak tan ve trabzonsporu tutmaktan gurur duyuyorum helede topraklarımlaaynı çatı altın da oldugum zaman tatından yenmiyor kısaca ben de trabzonluyum(arsin) ama istanbulda oturuyorum yaşım 28meslek textil
burdan bütün trabzonspor taraftarlarına sevgi ve saygılarımı yolluyorum (kimliginde trabzon yazıpta başka takımları tutan vatansızlar hariç)
Adım Mehmet Biçer 29 yaşındayım Aslen Trabzon/Şalpazarlıyım ama Trabzon Dışında her yerde yaşadım Ankara ve İstanbul olarak ama şu anda iş ıcabi olarak 2 yıldır İstanbuldayım herkese iyi akşamlar dilerim
ismim fatih yucel 19 yasindayim Trabzon=Caykara dogumluyum istanbul Gaziosmanpasa da ikamet etmekteyim
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
Aslen Trabzon-Akçaabatlı olup İzmirde yaşamaktayım... AÖF İşletme bölümü öğrencisiyim ve bir yandan da çalışmaktayım. Doğduğum günden beri tek vazgeçilmezim:TRABZONSPORUM...
Selam arkadaslar bende uzun zamandir takip ettigim bu foruma ilk mesajimi atayim dedim Aslen Ofluyum ve bildim bileli Trabzonsporluyum. Almanya nin Duisburg kentinde kaliyorum, yas 23. Herkese hayirli günler diliyorum.
Yorum