Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor ?ampiyonlar Ligi?nde...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

FEBE YE DUA EDILMEZ...EDILSEDE KAR ETMEZ.

EN IYISI MUHATAP OLMAMAK,KENDI ISIMIZE (SAMSUN-ISTANBUL) BAKMAK.CEHENNEMIN DIBINE KADAR YOLLARI VAR.
    BIZ KAMU VICDANINDA HEM SAMPIYOLUGU HEMDE SAMPIYONLAR LIGINI HAKETTIK.2 GÜN SONRA BIZIM SAYEMIZDE SAMPIYONLAR LIGINDESINIZ GIBI SÖYLEMLERE KARSI BUNLARI MUHATAP ALMAMAK EN IYISI...

Edited by: ftunsal
    fenerbahçe dünya pisliğidir..
    her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

samoiyonlar ligi sansimiz gs ye oranla cok yüksek. ben istanbul maci bitene kadar hiçbiseye oldu gözüyle bakamam. çikamama ihtimalimizde var.(bunu düsünmek bile istemiyorum.)

Yorum

bence gs bu maci kaybedecek ts miz alip 2oturacak gs denizli macindada puan kaybetdip bizde istanbulu yenip 4puan kadar önde biterecegiz
        FIRTINA61

Yorum

bu maçta fb galip gelir oma fb puan olamasa bile denizlisporun gs.den puan koparacagina inaniyorum.

samsunspor ve istanbulspor maçlarindan galip çikarak sampiyonlar ligine gidecegiz

TSira_Şimal Yıldızı

Yorum

ins s.ligindeyiz
            bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

girdigimiz an 5 millyon dollar hemen garabti girdigimiz an degilmi?yoksa ardirma varmi[img]smileys/smiley1.gif[/img]
              FIRTINA61

Yorum

serefsiz ezikler gidicez ulan anti istanbul inadina
                <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

• Edited by: GrandOFLee
                  "Trabzonspor bir çember gibi,
                  her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                  - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

+3.987.098.576.865 (fenerin iddia ettigi taraftar sayisi)
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

o kadar insan varmi dünyada beah ))

ama resimde mükemmel olmus bu arada .. muhtemelen 2. olacagiz...

Yorum

samp ligine katilacagimzi dusunuyorum fb- gs en kotu berabere biter biz de 2 macimizi da aliriz

Yorum

Onurlu bir takim, onurlu bir sehir ve onurlu bir taraftar olarak bizim yapmamiz gereken önümüzdeki iki maçi alip, istanbul eziklerinin ne yapacagina karismamak. Hiçbir Istanbul ezigi ile çikarlarimiz birlesemez, bu onurlu Trabzonspor gelenegine yakismaz. Çünkü yarin bir FB taraftarinin bizim sayemizde Samp.Ligindesiniz sözünü duymaktansa çikip yayla tas kaleler arasinda futbol oynamayi tercih ederim. Biz bu ligte neyi hak ettigimizi biliyoruz, o yüzden böyle kokusmus bir ligde birinci olmakla sonuncu olmak arasinda degerler açisindan hiçbir anlam ifade etmiyor. Bu nedenle bize yakisan önümüzdeki iki maçimizi alip tatile çikmaktir. Gerisi zaten istanbul ezikleri ile fenerasyon arasinda kalmis kokusmus çöp yuvasidir ve bizim oraya bulasmak gibi bir düsüncemiz olamaz...
                          Always Trabzon!!!

Yorum

Kesin kaliriz ama kaç sampiyonluga yaniyorum

Yorum

Sampiyonlar Ligine katilabilenler ne kadar gelir elde edebiliyorlar ?

5 milyon yoksa 10 milyon dollarmi ?Edited by: sanatik
                              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

İlk olarak sanatik tarafından gönderildi

Sampiyonlar Ligine katilabilenler ne kadar gelir elde edebiliyorlar ?

5 milyon yoksa 10 milyon dollarmi ?

giris için 5-6 milyon dolar aliniyo, 10 degil...

ama daha sonra elde edilen basarilar dogrultusunda bumiktari 10'a da 15'e de çikartmak mümkün... [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                                [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

Çalışıyor...
                                X