bi dakika diyelim ikinci olduk 2 tane on eleme oynamayacakmiyiz bakmayin gecen sene skonto riga ile dinamo kiev geldi eeee simdi gelirse arsenal inter bilmemne napicazz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor ?ampiyonlar Ligi?nde...
Daraltma
X
-
İlk olarak Efrasiyab tarafından gönderildibi dakika diyelim ikinci olduk 2 tane on eleme oynamayacakmiyiz bakmayin gecen sene skonto riga ile dinamo kiev geldi eeee simdi gelirse arsenal inter bilmemne napicazz
ben bu sene çok kuvvetli bir takim gelmesse takimiza inaniyorum.Ayrica en kötü tarafindan bakarsak elensek bile gs'yi CL gelirinden mahrum etmek rakiplerimizden bir tanesini egale etmektir..Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
1-Mahmut Hoca
2-TRABZONSPOR
Yorum
-
Trabzonspor kesinlikle ikinci olacaktir. Ön elemeleri de geçip sampiyonlar ligine katilacagiz insallah. Tabi transfer de lazim sl için. Bunun kaynagida borsadan gelen ve sl'ye katilinca verilecek paralarla saglanir. Böylece ligin de en büyük favorisi oluruz.
Bu arada sevinçle üzüntüyü bir arada yasamamak mümkün degil; eger trabzonspor kadiköyde soykirima ugramasaydi, simdi fenerin üstünde sampiyonluga kosuyorduk,ama seneye hakemleri de yeneriz artik...Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!
7 7 7 7 7 7 7 7 7....
Yorum
-
İlk olarak Efrasiyab tarafından gönderildibý dakýka dýyelým ýkýncý olduk 2 tane on eleme oynamayacakmýyýz bakmayýn gecen sene skonto rýga ýle dýnamo kýev geldý eeee sýmdý gelýrse arsenal ýnter býlmemne napýcazz
seneye transferlerle deil türkiye avrupannin tozunu alacaz hem samp. ligine gidince yönetim daha ii transferler yapmak zorunda
Yorum
Yorum