Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
insallah katilacagiz sampiyonlar ligine. ama genede 2 ön eleme oynayacagiz benim bildigim.
Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
wait us Champions league [img]smileys/smiley4.gif[/img]you will see Black sea TORNADO [img]smileys/smiley32.gif[/img]eveything will be fall in fornt of TORNADO.[img]smileys/smiley2.gif[/img]and I believe that we will be lucky in Champions league
insallah katiliriz, ama bunlar bir bizans oyunu yapip bizi aradan cekebilirler, nede olsa bizans oyunu. ben 5-1 in intikamini bile alacaklarini dusunmuyorum, bu yil galatasarayin 100. yili onlari sampiyonlar ligine yollarlar gibi me geliyor... bizi hakem olaylarinda kiskirttilar, simdi fenere gercekten penalti olsa bile calamazlar...
insallahh yanilirim, haftaya gorecegiz ama beraberlik bile bize yetiyor
“The first 90 minutes are the most important”
"What makes this game so delightful is that when both teams get the ball they are attacking their opponent's goal."
"Strangely, in slow motion replay, the ball seemed to hang in the air for even longer."
dün trt de ki sunucu ilk defa dogru bir sey söyledi Trabzonsporlular 1. lig tarihinde ilk defa fenerin kaybetmemesini isticek. aslinda kazanmasinda berabere kalsin :P
Sampiyonluk Sansi bize bagli biz gene gider bu kolay 2 maçta puan kaybedersek Sampiyonlar ligi gider ama 2 maçimizi kazanirsak kesinlikle Sampiyonlar ligindeyiz.EGER FB GS a yenilirse zaten sampiyonluk onlar için hayal olur gibime geliyor AMA beraberlikde dahi biz SAMPIYONLAR LIGINE GIDIYORUZ.
ayrica unutmayalim DENIZLISPOR son hafta G.S ile oynayacak Ve GIRAY BULAK var Denizlide Ilk defa bu sezon ligde son haftalar Sampiyon adaylari için zor geçiyor.
Gelde yanma pisi pisine kaybedilen puanlara
Konya-ankara bs ile 2 maç Istanbul spor -Gantep 2maç FB ile 2 maç bjk gs Bunlar pisi pisine giden punlar su an açik ara sampiyonduk
SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
KARADENIZ INADI
TRABZONUN SAMPIYONLAR LIGI INADI
INATÇI TRABZON
tüm basliklar altyazilar böyle. artikitiraf etmeye basladilar: biz bu kadar engel koyuyoruz, önlerini kesiyoruz yok adamlar yine sampiyonlar liginde . bu bu demek baska açiklamasi var miiiiiiiiiiiiiiiiiii?
TIRSIN ALÇAKLAR[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Ziya Dogan'in geçen seneden kalma bir Sampiyonlar Ligi borcu vardir. Ziya Dogan hafta içinde yaptigi basin toplantisinda Istanbul'a yenmek için gideceklerini en kötü ihtimalle berabere kalip ligi ilk 5 içinde bitirmek istediklerini söyledi. Ziya Dogan'a güveniyordum. Enazindan berabere biter diye düsünüyorum. Gençlerbirligi'nin yenmesi çok güzel oldu. hakkimiz Sampiyonluktu ancak enazindan sampiyonlar ligine katilmamaiz gerekiyor.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter! (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Ben GS nin son üç maçi kalmisken, bu maçlari kazanmasi çok zor demistim.Nitekim gençler kazandi.FBninde kazanacaginainaniyorum onlar kupanin rövansi olarak bu maça bakacaklar ve kazanmak için herseyi yapacaklardir...! hatta Denizlininde gs den rahat puan alacagini düsünüyorum.
yani geriye sampiyonlar ligi için trabzonsporumuzun maçlari kazanmasikaliyor.
Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
Sadri ŞENER
Yorum